שאלה לשמאלנים שכאן...

silverhawk

New member
אין קשר לזה

תראה, ללא קשר לדעתך הפוליטית, לא ניתן להכחיש שהפלסטינאים חיים בתת-תנאים. נכון, זוהי לא אך ורק אשמתנו, אך גם לנו יש חלק בזה.

LooLa2

New member
יש מספיק עוני בישראל

שאפשר לרחם עליו לא צריך לחפש בשביל זה פלסטינאים, ויותר ממה שאנחנו ממררים להם, הם ממררים לעצמם, יש שם עשירים בעלי חלקות ענקיות, ועניים שגרים במאורות. הם מתאכזרים אחד אל השני, ושיודו לנו על המעט שהם מקבלים מאיתנו. וכשעזה תינתן הפרש המעמדות ביניהם רק יגדל, וזאת עובדה, העשירים שמה משתלטים על כל חלקה טובה, והעניים לא מקבלים כלום. וזאת עובדה, ואם תברר על זה אז תבין על מה אני מדברת.

השאלה לא מיועדת עבורי -

אך אני בכל אופן אתקע את האף שלי.. כל אחד יעשה בזמנו ככל שיעלה ברוחו.. לא כך? יעני, למה אתה מבזבז את הזמן שלך להעיר לאנשים על בזבוז זמן?? אבל בהחלט, יהודי לא מעצבן יהודי! יום נעים!

One Echoe

New member
די להתחכם, ראבק...

למה אתה מנסה לתפוס אותי במילה כל הזמן? בכל אופן, כל מה שהוא אמר לא נכון. אז הוא לא שווה תשובה בהקשר הנ"ל...

One Echoe

New member
תגיד, אתה רציני?

מה זה ההשוואה החולנית הזאת? לך תיטפל למישהו אחר.

תפסיק להתצדק קשה לך להודות שטעית?

אז אתה קורא להשוואה חולנית..זה שההשאוה מוקצנת זה לא אומר שהיא חולנית..אל תפסול אדם אלא את דעתו!כמו שלדתי הדעה שלך מאד דבילית אבל אתה אולי בן אדם חכם.. וחיוך למען המסורת

One Echoe

New member
לא, אני מודה כשאני טועה.

כאן לא טעיתי. אתה מנסה לתפוס אותי במילה. אין לך משהו אחר לעשות תגיד לי? ואם אתה מתעקש, אז ההבדל הוא שאני יכול להחרים אדם בגלל דעותיו, זה לא נותן לי את הלגיטימציה לרצוח אותו. מעבר לזה, רצחו את רבין, לא רק בגלל דעותיו אלא גם בגלל שהוא עמד לעשות מהלך שלא היה מצא חן בעיני הרוצחים.

adishu

New member
תשובה ל בודהיסטי34

שיהיה לך ברור כשמש: 1. אנחנו אוהבים את המדינה לא פחות ממך. 2. אני כותב בפורום בגלל סיבות עיניניות ולא להתגרות ולעצבן. 3. חשוב לי שהצד השני (ימין) יחסף לדעות שונות ואולי המתנדנדים יבינו פתאום שאפשר גם אחרת ויפלו לצד שלי. 4. ישנם סיבות עמוקות למה פתאום אדם מחליט להתאבד כדי לקחת אתו כמה חפים מפשע. אם לא תבין מאיפה זה מגיע לא תדע כיצד לעצור את התהליך. ותמשיך לסבול מאבדות. דבר שאנחנו לא רוצים, נכון?

איתי חי

New member
אתה יודע שאתה חמוד...?

אין שום הצדקה להרג חפים מפשע...אילו היו לנו אנשים בעלי יכולת חשיבה גבוהה יותר מהחתולים שנשכחו או הופקרו בגוש הם היו נלחמים מלחמה נגד הצבא ולא נגד ילדים ואזרחים...אבל לא הם יודעים שהם לא צריכים תרוצים כי תמיד יהיו כמה מקסימים ויפים כמוך שיתנו להם גב הצדקה למעשים... אז למה אני צריך להבין אה??? זה לא אחד או שניים זו מגמה מכוונת כי לא עושים להם כלום מצדיקים אותם ממסכנים אותם על חשבון עמנו חבל אין לך מושג באיזה דרכים האנטישמיות יכולה להתפרש. אני באמת רוצה לדעת האם המלחמה כאן היא מלחמה שיכולה להיות מוצדקת ע"י סיבה כלשהיא?????

dorgad

New member
ולמה הימניים רואים רק את עצמם?

ולא מיליוני אנשים, נשים וטף שחיו שנים ארוכות תחת עול הכיבוש?

hornyman73

New member
את היהודים מעניין רק כסף

היהודים רק רוצים את הנשים שלנו. היהודים מכינים מצות מדם של נוצרים. ליהודים יש קרניים. היהודים מפליצים ילדים כמו גוקים. עוד מעט יהיו יותר יהודים מגרמנים. זה מקצת מהערות גזעניות שהשמיעו נגד יהודים לפני השואה. אני מציע לחשוב טוב לפני שמשמיעים כאלה הערות על ערבים או מיעוטים אחרים. ישראל מצטיירת בעולם ובצדק כמדינה גזענית וחשוכה. לא ניתן להינשא כאן נישואים מעורבים. מישהו פעם ניסה פה להיות גוי? רק יהודי זה טוב, יהודי לא מגרש יהודי? לפני שאנחנו בוכים על אנטישמיות כדאי שנסתכל במראה. אני מאחל לכל הגזענים למיניהם לנסות להיות ערבים ליום אחד, אני בטוח שתוך יום הם מצטרפים לחאמס ולא לפתח המתונים. תנו יד לשלום, יש לזה סיכוי. אם רק נראה את השלילי בכל אחד לא נגיע רחוק.

אתה טועה ישראל לא מתייחסת

באתנוצנטריות לדתות אחרות היא מקבלת כל דת ולא משמידה/פוסלת את אמונתה ומנהגיה..בקשר לשאר מדינת ישראל היא מדינת יהודית דמוקרטית קודם יהודים ואח"כ דמוקרטית.אנחנו נתנו יד לשלום הפלסטינאים רצו גם את היד השניה.

hornyman73

New member
איך אתה יודע?

אפיק כנראה שאין לך שום, אבל שום ידע לגבי חוקי הגזע של ישראל. אני לא יודע מאיפה להתחיל. שמעת על אנשים שנוסעים לקפריסין להתחתן ולהתגרש? שמעת על מוות של עובדים זרים חוקיים בגלל התעללות של מוסדות המדינה, משטרה, מעבידים? שמעת על אנשים שיש להם הורה אחד גוי והורה יהודי? אתה בכלל יודע מה אתה מדבר? אתה סתם מגיב. סע לתחנה מרכזית ותשאל מה חושבים אנשים שם. אני לא אומר שאירופה זה יותר טוב, אני רק אומר שאנחנו נחשבים למדינה יחסית פרימיטיבית ביחס לזר. אנחנו לא אור לגויים. אנחנו עם גזען!!! עם שעבר את השואה ונשאר גזען, לא למדנו לקח והנה השיעור של אלוהים. מה אתה חושב שאלוהים הוא כזה קטן שהוא רק שלנו? מה עם הערבים, הוא לא יצר אותם גם? מה עם חייזרים? מה תסביך הגדלות הזה. עם קשה עורף אתם. אתה מאמין לאיזה ספר שאיזה הוזה כתב במדבר, אני יביא לך איזה גוויל שיהיה כתוב פה ללבוש מחצלת על הראש ותעשה את זה, ככה אתם נראים לי הדתיים. מאמינים לגוויל שכתבו שני ליצים במדבר לפני 3000 שנה ולא לבן אדם חי שעומד פה מולך.

למעלה