שאלה לשמאלנים:

שאלה לשמאלנים:

כתוצאה מתופעת הסרבנות, האם תקחו יוזמה ותתנדבו לפנות יישובים יהודיים שלא במסגרת צבאית?

greennir

New member
לא, אני אתנדב (שוב) למילואים

פינוי יישובים לא יתבצע ע"י אזרחים בשום מקרה, אלא אך ורק בהתאם לחוקי המדינה וע"י כוחות הבטחון, קרי משטרה וצבא. המעוניינים לעמוד מול תופעת הסרבנות, יכולים לעשות את שאני עושה ולהתנדב למילואים.

Lordonya

New member
לא

כאדם פרטי אני לא חושבת שמתפקידי לפנות אנשים מבתיהם, יהודיים או לא יהודיים. לשם כך קיימת המשטרה וגופים שמתמחים בנושאים אלו.

sela v

New member
לא

אני אציע פשוט להשאיר את המתנחלים איפה שהם אם הם מסרבים להתפנות.

sela v

New member
תשובה סופר חכמה

אם הם רוצים להשאר שם שישארו. אתה בעצם אומר שהם ילדים קטנים שעושים דווקא, וצריך לשכנע אותם לחזור? אולי ניתן להם סוכריה?

איפה בדיוק אמרתי את זה?

אתה ברוב חכמתך אמרת משפט נורא מיותר, שכן אם תעמוד בבית שלך בזמן פינוי ותגיד "אני בעד שישאירו אותם שם לבד" - זה לא יעניין אף אחד (אם מישהו בכלל יהיה שם כדי להקשיב לך). אז בבקשה, בסך הכל שאלתי שאלה פשוטה, ואם אין לך משהו רציני לומר...

sela v

New member
אני רציני ביותר

אם הם רוצים להשאר שם, למה להכריח אותם בכח? שישארו מה אכפת לי בכלל. אני לא אלך ואסתכן בלפנות את התמהונים שלא רוצים להתפנות, והרוב כמה שהוא מתווכח היום כן יתפנה.

sela v

New member
מה שאני לא מבין

מצד אחד אתה נגד הפינוי, ושאני אומר שאני נגד שיפנו אתכם בכח אלא ישאירו אתכם שם לבד, אז אתה אומר מה פתאום, בואו תפנו אותי. ממש סתירה בדבריך.

אין שום סתירה.

וכל דבר שתגיד נכון זה לא ישנה. אני שאלתי שאלה ברורה ואתה ענית תשובה סתמית שנועדה להציג את העמדה שלך בלבד, וזה לא לעיניין הנושא. שאלתי אם תבוא - כן או לא. לא מה דעתך.

sela v

New member
ורשמתי לך את התשובה

שלא אבוא, ומי שיבחר להשאר שם זו בעיה שלו.

sela v

New member
מה נקי

נתתי לך את התשובה המלאה שלי, אני לא אצטרף ואשאיר אותם שם, אבל אוציא משם את הצבא.

sela v

New member
שאלת אותי מה אני אעשה

לא? אז זו התשובה שנתתי לך. או שתשובות שלא מוצאות חן בעיניך לא נכנסות לך למוח?

למעלה