שאלה לשמאל/רל"ב בלבד

מה אתם הייתם עושים עכשיו במקום ביבי.

בזמנו אני זוכר שתמיד אמרו שהליכוד זה דובי לא לא.

כל דבר לא רוצה,ורק רוצה להשאיר את המצב כמו שהוא ולא להגיע להסדר עם הפלסטינים.

אתם כ"כ רוצים שביבי לא יהיה,אז מה התוכנית שלכם.

קרניו וחנן 44 סרבו להשיב.

מי כן מוכן?

עכשיו אתם ממונים לראש ממשלה,מה אתם עושים בנושא המדיני/צבאי?

The Real Big Joe

Well-known member

מי כן מוכן?

אתה מפספס. המאבק אינו ניגד הליכוד והימין. המעבק הוא נגד ביבי המושחת.

evglev1

Well-known member
מנהל
המאבק הוא גם ובעיקר נגד ההמון הביביסטי המסוכן שהוא למרבה הפלא לא נלקח בחשבון.
אי אפשר לסתום את הפה ל-20% מהאוכלוסייה שבבחירות גם היו 25%. גם המצב הוא ש-20%-30% מסרבים לחשוב אי אפשר פשוט לזרוק אחוזים כאלה מהציבור לפח.

Harrington

Well-known member
מנהל
המאבק הוא גם ובעיקר נגד ההמון הביביסטי המסוכן שהוא למרבה הפלא לא נלקח בחשבון.
בהתחשב בכך שמה שאתה מגדיר כ"ההמון הביביסטי", קרי אלו שהצביעו למחנה הלאומי בבחירות, זה רוב הציבור המצביע בישראל, הרי שהלכה למעשה אתה מצהיר כאן קבל עם ועדה ש"המאבק הוא בעיקר נגד עם ישראל".

אמנם, ידוע וברור שזה אכן המצב. אבל אשריך שמצאת את דרך לומר זאת במפורש, הגם שלא באמת במפורש כמובן ;-). לא לכולם יש את הביצים לעשות כן. כל הכבוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מפספס. המאבק אינו ניגד הליכוד והימין. המעבק הוא נגד ביבי המושחת.
הצחקת. המאבק הוא נגד שלטון המחנה הלאומי. ביבי הוא התירוץ התורן. לא מעבר לכך. אילו היה מנהיג אחר עומד בראשות המחנה והשמאל לא היה מצליח להתברג לשלטון בדרכים דמוקרטיות, כל שאתה רואה היום נגד משפחת נתניהו, היית רואה נגדו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הצחקת. המאבק הוא נגד שלטון המחנה הלאומי. ביבי הוא התירוץ התורן. לא מעבר לכך. אילו היה מנהיג אחר עומד בראשות המחנה והשמאל לא היה מצליח להתברג לשלטון בדרכים דמוקרטיות, כל שאתה רואה היום נגד משפחת נתניהו, היית רואה נגדו.
דווקא השמאל יכול היה בקלות להתברג לשלטון אם לא היה מחרים את ביבי בגלל כתבי האישום, בכל הקדנציות עד 2015 ביבי חיפש מפלגת שמאל שתיכנס לקואליציה שלו. ולפי מרים אדלסון ב-2013 הוא בכלל רצה להקים קואליציה של ליכוד, חרדים ומפלגות שמאל וברית האחים של בנט ולפיד כפתה עליו את בנט שהוא בכלל לא רצה כשותף לקואליציה והעדיף כל אחת ממפלגות השמאל חוץ ממר"צ על הבית היהודי של בנט.

ויש שמועות שגם בכנסת ה-20 ביבי לא הפסיק להציע את התיקים של הבית היהודי גם למחנה הציוני וגם ליש עתיד.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא השמאל יכול היה בקלות להתברג לשלטון אם לא היה מחרים את ביבי בגלל כתבי האישום, בכל הקדנציות עד 2015 ביבי חיפש מפלגת שמאל שתיכנס לקואליציה שלו. ולפי מרים אדלסון ב-2013 הוא בכלל רצה להקים קואליציה של ליכוד, חרדים ומפלגות שמאל וברית האחים של בנט ולפיד כפתה עליו את בנט שהוא בכלל לא רצה כשותף לקואליציה והעדיף כל אחת ממפלגות השמאל חוץ ממר"צ על הבית היהודי של בנט.

ויש שמועות שגם בכנסת ה-20 ביבי לא הפסיק להציע את התיקים של הבית היהודי גם למחנה הציוני וגם ליש עתיד.
זה שהשמאל יכול בכיף להאשים את עצמו, על כך אין כל מחלוקת. אבל עובדתית הוא לא מצליח להתברג לשלטון בדרכים דמוקרטיות. זה כל שכתבתי :).

The Real Big Joe

Well-known member
דברי הבל ושקר פשוטים. השמאל מעולם לא האשים מנהיגי ימין קודמים בשחיתות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אה. אם כך אז הכל שונה :). נו באמת. עד כמה אתה חושב שקוראיך מפגרים תגיד לי? אני תמיד תוהה בקטע הזה :).

ניחא. רוץ עם המצאותיך ושלילת העובדות שמנגד ושיהיה לך בהצלחה.

בשביל להמשיך איתי, תצטרך למצוא דרך להיות פחות צפוי ומשעמם. עמך הסליחה.

מיצינו.

The Real Big Joe

Well-known member
אה. אם כך אז הכל שונה :). נו באמת. עד כמה אתה חושב שקוראיך מפגרים תגיד לי? אני תמיד תוהה בקטע הזה :).

ניחא. רוץ עם המצאותיך ושלילת העובדות שמנגד ושיהיה לך בהצלחה.

בשביל להמשיך איתי, תצטרך למצוא דרך להיות פחות צפוי ומשעמם. עמך הסליחה.

מיצינו.
מי שהוכיח פיגור זה אתה. אי שלא טען שבגין ושמיר מושחתים כי הם לא היו כאלה. צחנת השחיתות של נתניהו מסריחה את רחובות הארץ. זאת הבעיה אתו. ואם זה לא מובן לך אז אתה סובל מפיגור עמוק.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שהוכיח פיגור זה אתה. אי שלא טען שבגין ושמיר מושחתים כי הם לא היו כאלה. צחנת השחיתות של נתניהו מסריחה את רחובות הארץ. זאת הבעיה אתו. ואם זה לא מובן לך אז אתה סובל מפיגור עמוק.
כאמור, נתניהו הוא התירוץ בתקופתנו. לא שום דבר מעבר לכך. אם וכאשר תבחר להתייחס לזה עניינית, אשמח להמשיך להתדיין גם עם מפגרים.

עד אז, בריאות, מיצינו.

evglev1

Well-known member
מנהל
שכחת שלפני ההתנתקות שרון ז"ל כונה אל קפונה ודון קרוליינה על ידי השמאל ולא על ידי הימין. אבל נכון שבגין ז"ל ושמיר ז"ל ואפילו בנט לא הואשמו בשחיתות.

The Real Big Joe

Well-known member
שכחת שלפני ההתנתקות שרון ז"ל כונה אל קפונה ודון קרוליינה על ידי השמאל ולא על ידי הימין. אבל נכון שבגין ז"ל ושמיר ז"ל ואפילו בנט לא הואשמו בשחיתות.
לשרון היו כמה בעיות של הצורה בה רכש את חוות השקמים, וגם פרשת האי היווני של בנו...

1ספי11

Well-known member

מי כן מוכן?

כל דבר שיחזיר את השבויים ויחתור להסדר שיבטיח ביטחון.

למעלה