מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
בלי תשובה דיפלומטית,עכשיו יש לך את הכוח,מה אתה עושה?כל דבר שיחזיר את השבויים ויחתור להסדר שיבטיח ביטחון.
בלי תשובה דיפלומטית,עכשיו יש לך את הכוח,מה אתה עושה?כל דבר שיחזיר את השבויים ויחתור להסדר שיבטיח ביטחון.
מה שאמרתי.בלי תשובה דיפלומטית,עכשיו יש לך את הכוח,מה אתה עושה?
הסדר שיבטיח ביטחון מחייב תקופת ביניים של ממשל צבאי כפי שהיה עם גרמניה הנאצית ולכך גם אתם וגם האמריקאים מתנגדים.כל דבר שיחזיר את השבויים ויחתור להסדר שיבטיח ביטחון.
שקר!הסדר שיבטיח ביטחון מחייב תקופת ביניים של ממשל צבאי כפי שהיה עם גרמניה הנאצית ולכך גם אתם וגם האמריקאים מתנגדים.
מי שמתלונן נגד ישראל בהאג הוא לא נטל?ככה זה שהרשות היא נטל.
מי שמוכן לדבר הוא נטל עבור מי שלא מוכן לדבר.מי שמתלונן נגד ישראל בהאג הוא לא נטל?
דווקא הם פועלים באו"ם כדי שלא יישאר על מה לדבר ולבוא עם האנטישמים המסריחים של האו"ם שמום להכתים כדי לדבר על הכניעה שלנו לתכתיב. כי אני לא יודע על מה הם מוכנים לדבר, אבל על פשרות הם לא מוכנים לדבר ולכן הם מגייסים את האו"ם שיקבע הכול מאחורי הגב שלנו.מי שמוכן לדבר הוא נטל עבור מי שלא מוכן לדבר.
אתה מאמין ששמות תואר שתיתן משנים את המציאות?דווקא הם פועלים באו"ם כדי שלא יישאר על מה לדבר ולבוא עם האנטישמים המסריחים של האו"ם שמום להכתים כדי לדבר על הכניעה שלנו לתכתיב. כי אני לא יודע על מה הם מוכנים לדבר, אבל על פשרות הם לא מוכנים לדבר ולכן הם מגייסים את האו"ם שיקבע הכול מאחורי הגב שלנו.
1. מקים וועדת חקירה ממלכתית .מה אתם הייתם עושים עכשיו במקום ביבי.
בזמנו אני זוכר שתמיד אמרו שהליכוד זה דובי לא לא.
כל דבר לא רוצה,ורק רוצה להשאיר את המצב כמו שהוא ולא להגיע להסדר עם הפלסטינים.
אתם כ"כ רוצים שביבי לא יהיה,אז מה התוכנית שלכם.
קרניו וחנן 44 סרבו להשיב.
מי כן מוכן?
עכשיו אתם ממונים לראש ממשלה,מה אתם עושים בנושא המדיני/צבאי?
מניח שרוב האנשים מסכימים איתך.. מקים וועדת חקירה ממלכתית .
2. מבטל את כל עקבות הרפורמה הדיקטטוריות
3. יוצר מתווה לגיוס חרדים ושילובם בשוק העבודה תוך שאיפה לביטול הדרגתי של כל הקצבאות שהם מקבלים .
אפשר להפסיק את המלחמה מייד.בטחונית, איני חושב שיש משהו שאפשר לעשות טוב יותר.
מבחנה טכנית לחלוטין אין בעיה,כנראה שיודעים איפה הם.אני גם לא מקבל את זה שאפשר להחזיר את החטופים . אלה רק סיפורים שנועדו לנגח את הממשלה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.