שאלה לשמאל/רל"ב בלבד

Cranio

Well-known member
הסדר שיבטיח ביטחון מחייב תקופת ביניים של ממשל צבאי כפי שהיה עם גרמניה הנאצית ולכך גם אתם וגם האמריקאים מתנגדים.
שקר!
גם גנץ וגם גולן אמרו היום במפורש שהם מתנגדים להסדרה המסתמנת בצפון .
שניהם מבינים קצת יותר מכל הקבינט המטורלל של הגאון נתניהו.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי שמוכן לדבר הוא נטל עבור מי שלא מוכן לדבר.
דווקא הם פועלים באו"ם כדי שלא יישאר על מה לדבר ולבוא עם האנטישמים המסריחים של האו"ם שמום להכתים כדי לדבר על הכניעה שלנו לתכתיב. כי אני לא יודע על מה הם מוכנים לדבר, אבל על פשרות הם לא מוכנים לדבר ולכן הם מגייסים את האו"ם שיקבע הכול מאחורי הגב שלנו.

1ספי11

Well-known member
דווקא הם פועלים באו"ם כדי שלא יישאר על מה לדבר ולבוא עם האנטישמים המסריחים של האו"ם שמום להכתים כדי לדבר על הכניעה שלנו לתכתיב. כי אני לא יודע על מה הם מוכנים לדבר, אבל על פשרות הם לא מוכנים לדבר ולכן הם מגייסים את האו"ם שיקבע הכול מאחורי הגב שלנו.
אתה מאמין ששמות תואר שתיתן משנים את המציאות?
אם אנחנו לא מוכנים לדבר איתם, איזו ברירה יש להם?

DANIAVNI

Well-known member
מה אתם הייתם עושים עכשיו במקום ביבי.

בזמנו אני זוכר שתמיד אמרו שהליכוד זה דובי לא לא.

כל דבר לא רוצה,ורק רוצה להשאיר את המצב כמו שהוא ולא להגיע להסדר עם הפלסטינים.

אתם כ"כ רוצים שביבי לא יהיה,אז מה התוכנית שלכם.

קרניו וחנן 44 סרבו להשיב.

מי כן מוכן?

עכשיו אתם ממונים לראש ממשלה,מה אתם עושים בנושא המדיני/צבאי?
1. מקים וועדת חקירה ממלכתית .
2. מבטל את כל עקבות הרפורמה הדיקטטוריות
3. יוצר מתווה לגיוס חרדים ושילובם בשוק העבודה תוך שאיפה לביטול הדרגתי של כל הקצבאות שהם מקבלים .
4. בטחונית, איני חושב שיש משהו שאפשר לעשות טוב יותר. אני גם לא מקבל את זה שאפשר להחזיר את החטופים . אלה רק סיפורים שנועדו לנגח את הממשלה .

. מקים וועדת חקירה ממלכתית .
2. מבטל את כל עקבות הרפורמה הדיקטטוריות
3. יוצר מתווה לגיוס חרדים ושילובם בשוק העבודה תוך שאיפה לביטול הדרגתי של כל הקצבאות שהם מקבלים .
מניח שרוב האנשים מסכימים איתך.

בטחונית, איני חושב שיש משהו שאפשר לעשות טוב יותר.
אפשר להפסיק את המלחמה מייד.

אני מקווה שאתה מבין שזה מלחמה יזומה של ישראל בניסיון לנקות את כל הערבים הבעייתים מהשטח.

אפשר לתת לחיז' חמאס ואיראן ליפול באופן טבעי עם הזמן,לא חייבים להרוג אותם באופן אקטיבי.
אני גם לא מקבל את זה שאפשר להחזיר את החטופים . אלה רק סיפורים שנועדו לנגח את הממשלה .
מבחנה טכנית לחלוטין אין בעיה,כנראה שיודעים איפה הם.

אז או שמחלצים אותם בכוח ו"מה שיהיה יהיה",

או שיוצאים מעזה ועושים החלפת אנשים.

אפילו אם לא יודעים בדיוק אפשר לגלול איפה הם אם מוכנים שתהיה טרגדיה כמובן בתרחיש מסוים.

רוב הזמן נח

Well-known member
השמאלנים רוצים להפסיק את המלחמה בשביל לעשות עסקה שתוציא את חמאס מנצח במלחמה. מה שישאיר אותו בעזה ומאוד יעודד אותו בעתיד לעשות מה שעשה עוד פעם.

בקיצור, השמאל זה אסון.

למעלה