שאלה לשני המינים, ומי שחושש שידלג

שאלה לשני המינים, ומי שחושש שידלג

אם הכרתם מישהו/י ומצאתם חן אחד בעיני השני מאוד והוא או היא הצהירו בפניכם את נטייתם הביסקסואלית האם תסכימו לקיים קשר זוגי עימם?.

cheshire9

New member
החדשה שלי

אמרה לי שרוב החברים שלה היו דו-מיניים ... אבל במילא מזמן חשדו בי פה בנטיות.

בכדי שההומואים והדו מינים שמבקרים

בפורום זה לעיתים קרובות לא יחשבו בטעות שניתן לבנות עליך. העלתי את הנושא למען ביטחונך. מה..? זה לא היה ברור!?

magenta73

New member
הייתי שם. טראומה.ולכן אומר בלב שלם:

נוט אין א מיליון יירס!!!!!

יש מן אימרה טענה שגורסת

שכל בני האדם נמשכים לבני מינם בדרך גלויה או ניסתרת. וזו טענה שתשמעי לרוב מהומואים לסביות או ביסקסואלים.. ממי שבטוח לאזה מאסקסואלים
אם זה קשור לאיזשהי מערכת יחסים שיצרה טראומה..ניתן להבין את החשש והסלידה. שאני שומעת תגובות על העניין אני קולטת שבד"כ אנשים חוששים ממערכת יחסים עם ביסקסואלים מפני שהמחשבה הראשונה שצצה במוחם היא, שהוא/היא אינם מסוגלים לנהל מערכת יחסים מונוגמית בריאה. ומי שנמצא בקשר כזה בד"כ שרוי במתח תמידי מכל מבט או תזוזה של ואל בן/ת הזוג.

magenta73

New member
אני לא חושבת שזה בגלל שהוא היה בי

זה הרבה יותר בגלל שהוא היה שמוק. אבל גם הידיד ההומו שלי דאז אמר לי לא להיכנס לזה... כי זה בלגן, כך שזה די מפתיע, שדווקא ההומו היה נגד הבי... אני כן חושבת שיש סקלה. ואנשים נמצאים איפה שהוא על הסקלה, אבל לרוב את בוחרת צד כזה או אחר. כמו כל דבר בחיים, כמעט. ואולי החשש הוא שאנשים שלא בוחים או ממש באמצע, תמיד יתנדנדו.

לא הייתי בסיטואציה, אז אני תוהה

למה להתייחס למי שהוא ביסקסואל אחרת מבן זוג רגיל? מרחב האפשריות גדול יותר ולכן סיכויי הבגידה גדולים יותר? ביסקסואליות מעידה על חוסר רצינות בקשר? קשר לאורך זמן עם המין הגברי יגרום לה להתגעגע למין הנשי? סה"כ אין לי רתיעה פיסית או נפשית מבחורה שהייתה בקשר מיני עם בחורה אחרת (כמו רוב הגברים ,מניח שההיפך הוא הנכון). ככה שנראה לי שלא שהייתי מסרב לקשר על בסיס זה.

sagi26

New member
תגובה

בחורה דו מינית זה אחלה אין לי בעייה שנצא להיפך היא בכייף יכולה לצרף עוד בחורה איתי למפגש משולש כמו בסרט משולש פראי:) ועוד משהו עם היא תלך עם עוד בחורה מהצד אני גם לא יראה בזה בגידה!!!!!

Old Girl

New member
אין לי בעיה להיות עם בי

סקסואל בתיאוריה. אבל במציאות - לא זכיתי להכיר הרבה ביסקסואלים. רוב הבחורים שקוראים לעצמם בי סקסואלים מתכוונים למעשה ל"מגיל 10 אני מפטנז על הגברים, כל הקירות בבית שלי מלאים בתמונות של דוגמנים, אני נוסע שלוש פעמים בשנה לאמסטרדם כי שם לא מכירים אותי, אבל אני חושב שאחרי 5 בירות אוכל לבצע הדמיה של אקט עם בחורה, ואם אצליח לעשות זאת במשך 3 חודשים - אמא שלי מה זה תשמח... אכפת לך לנסות?".

למעלה