שאלה לשני המינים, ומי שחושש שידלג

moi24

New member
בכל הכנות

לא נראה לי. האמת שלא יצא לי להכיר ביסקסואלים, אבל קשה לי להאמין שאני ארגיש בטוחה בקשר כזה...

אישון36

New member
אני לא מבין

אם הוא נמשך לגברים, ואת לא יכולה לענות על הצרכים המיניים שלו, היינו הוא יהיה חייב לבגוד. אז אם זה קשר מהיר קשוח וסוער - סבבה. אם זה ליותר מערב אחד - לא. אישון. עדיף לשתוק.

ufffnick

New member
אה, בנמשך לפואטיות שלי, כתשובה

לקושיות שאת מציגה: ברור שכן. איך את יכולה להתעלם מהפנטזיה הלסבית של חצי מגברי העולם...?

זכוכיות

New member
למיטה זכרוני והבנתי

את היית עם הומוסקסואל, לא עם ביסקסואל. וזה לא ממש משנה איך הוא קרא לעצמו... גם המג'נטה...

magenta73

New member
אהמ... אהמ...

יפה מצידך שאת מחליטה בשבילי ובשבילו מה הוא.... באמת. ולא. הוא לא הומוסקסואל. הוא בי. יותר נכון - כשהוא עם אישה הוא רוצה להיות עם גבר, וכשהוא עם גבר הוא רוצה להיות עם אישה. כזה. חביב, לא?

בדיוק יש פה בצד פרסומת...

לפליקס שמככבים בו כרישים מה, "שבהצטרפות מקרים מדהימה" משרת את מה שאני אומר: כשכרישים מריחים דם הם תוקפים. לא קשור לכלום, או שמא.

הלוואי!

בשבילי "פולני" זה עליה, לא של מדרגה אחת, זה ההבדל בין איפה שאני עכשיו לפנטהאוז. כבר אמרו: "התקרה של אחד זה איפה שהספגטי שלו נדבק כי הוא לא שימן את התבנית מספיק. אה, כן, וזה גם הרצפה של השכן שלו מלמעלה". :)

זכוכיות

New member
אוקיי.

אני מתבססת על תיאור חיי המין (או חוסרם) של שתיכן עם אותם בחורים. כאילו, עם הביסקסואל שלי יש בערך 1000 בעיות שונות, אבל הסקס הוא הכי רחוק שבעולם מלהיות אחד מהם...

magenta73

New member
זכויות,

וזה בקטנה וגם בגדול. כול מערכת יחסים היא אישית ושונה, כמו שכול בני האדם הם שונים. וכול פעולה או חוסר פעולה, יכולים להיות לה עשרים אלף מניעים שונים. אל תעשי הכללות. ואל תשווי. תודה.

זכוכיות

New member
כן, ברור, נכון, מצטערת.

אני ממקדת את התגובה שלי לבחור של ביוס, היא מסכימה איתי

למעלה