שאלה לתותחים הכבדים שבינכם

ToonArmy1

New member
שאלה לתותחים הכבדים שבינכם

אני משחק בFTP, רציתי לשאול כיצד אתם בניתם את הבנקרול שלכם? מה אתם מעדיפים SIT & GO , CASH ? הפקדתי פעמיים 50$ ולא הצלחתי לצמוח, הסיבה העיקרית היא בט ביט שמוביל אותי לטילט עצבני! הפעם עוד פעם הפקדתי 50$ ירדתי ל2$ וחזרתי אתמול ל-30$, לא בא לי להתרושש עוד פעם.. אז עם מישהו יכול לתת עצה כיצד לצמוח בצורה מתונה, אשמח לקבל תשובות מועילות- איזה סכומים לשחק או כל מה שעובר לכם בראש..

LamLamos

New member
אני לא תותח כבד

אבל בכל זאת הצלחתי להרוויח קצת גם מסכום כמו שלך=] אני מציע לך לעבור לפוקרסטארס ולשחק ב sit & go ורק בטורנירי double or nothing על 5 דולר עד שתגיע ל100-150 דולר וככה לעלות ל10 דולר ואז ל20 דאבל אור נוטינג זה טורניר של 10 שחקנים שה5 ראשונים מכפילים את סכום הכניסה שלהם ( כשנשארים 5 נגמר הטורניר ).. אמנם זה לא פוקר כ"כ אבל זאת הדרך הכי טובה לכסף לדעתי. ובשביל הנאה תכנס במקביל אם בא לך לאיזה טורניר ענק ב2-4 דולר בהצלחה =]

ToonArmy1

New member
קודם כל תודה אבל..

אני לא כל כך אוהב את התוכנה שלהם מה גם שהם לא נותנים להפקיד בכרטיסי אשראי ישראלים ואני לא מתכוון להתעסק עם ארנקים אלקטרוניים למינהם.

LamLamos

New member
יש רק בפוקרסטארס ..

sit & go -- 1 table ושם תראה את זה רשום בסוגריים בכל טורניר של זה .. double or nothing

Kgt1

New member
באופן עקרוני אני ממליץ להימנע מקאש מהבחינה של

הטילט... (לא ברמת ההמלצה של מה עדיף לך לשחק, אלא כי פשוט זה ברור כי בקאש הטילט מסוכן בהרבה, פשוט כי האצבע קלה הרבה יותר על ההדק של להכניס כסף לשולחן).

ToonArmy1

New member
נכון מאוד...

בגלל סיבה זו בדיוק אני לרוב נמנע מהם, לרוב אני משחק בסיט אנד גו.. עם בנקרול של 30$ על איזה סכומים אתה ממליץ לשחק, כלומר ביי אינים.. אני בדרך כלל משחק ב 2+0.25... אבל הפרסים ממש נמוכים ובגלל זה נראה לי שהשחקנים שם זורקים @#$%, כבר קרה יותר מדי שאיזה דונק השווה לי הימור גבוה פריפלופ עם ידיים כמו 4-7, A-2 וכאלה...

LamLamos

New member
גם בסכומים יותר גבוהים זה קורה אל תדאג

רק היום שיחקתי ב12 דולר בפולטילט וראיתי אסים וישר אמרתי לעצמי מעניין איך אני יפסיד איתם הפעם.. מישהו השווה שתי רירייסים של סה"כ 1000 צ'יפים ( 30\60 בליינד ) עם ג'ק 2 ( סוטד )! ופגע צבע בריבר אחרי אול אין בפלופ. זה קורה תמיד ככה שהסכום ממש לא משנה

ToonArmy1

New member
חחח... איזה חמור!

אני שונא ת'חמורים האלה! העניין תמיד אומרים שהפ לא יגיעו רחוק בפוקר אבל אני שאני לא משחק בצורה כזו מטומטמת הפסדתי כבר שתי הפקדות...

Kgt1

New member
אם אתה רוצה לנהל כמו שצריך את הBRM, אני ממליץ

לעשות הפוך ממני הכל :) אל תסכן באף שלב יותר מ-5% מהרול הכללי שלך (ההמלצות היותר מקובלות מתייחסות ל2-3%). אני מסכים איתך עם הבעיתיות של הסכומים, אבל מבטיח לך שדאנקיניזם אומנם תכוף יותר כנראה בסכומים נמוכים, אבל קיים גם בסכומים הגבוהים (ראיתי אנשים משווים בטים של קופה עם גאט שוט בטרן בטורנירים של 20-30 דולר עשרות פעמים).

ToonArmy1

New member
תודה בנאדם

דרך אגב משחק מעולה אתמול בs&g של ה-90 איש. מה שאתה אומר זה בדיוק מה שכריס פרגוסון אומר- על ה-5%. אבל האמת שזה נראה לי לא רלוונטי לסכומים הקטנים.

2המרפא

New member
הנישה שאני מצאתי ההיא כזו

אני התחלתי עם 50 מהסטרטגי עליתי ירדתי פשטתי את הרגל. גבי שלנו פה העביר לי 5$ מפה לשם הגעתי ל80 ואז ירדתי בחזרה ל25$. ואז הייתי בטילט ואמרתי בוא ננסה את הHU. מהרגע שהתחלתי עם זה לא הפסקתי לנצח ועכשיו אני עומד על כמעט 400$ זה עזר לי לפתח את המחק וגיליתי שזה כסף ממש קל כי עד רמת ה10$ סיט אנד גו הדס אפ זה די בדיחה הרמה שמה. זה לא מתאים לכל אחד אבל זאת הנשיה שאני מצאתי וזה עובד בשבילי יופי.

ToonArmy1

New member
כן... HEADS UP כמובן.

טוב אני אנסה... למרות שזה קצת מצחיק לשחק hu בשביל להכפיל רק 2$....

matan5165

New member
מסכים בהחלט !

אני משחק בעיקר ב 11$ 1 על 1 ובאמת שהרמה שם נמוכה. בשבועים האחרונים לקחתי 37 מתוך 50 משחקים ששיחתי. מה שכן, מידי פעם אני משחק גם במשחקים של 56$ ו 116$ ושם הרמה הרבה יותר גבוהה. דרך אגב, אני משחק רק בטורניר טורבו ולא ברגיל.

למעלה