שאלה לתותחים הכבדים שבינכם

AdAmD1

New member
מסכים

יוצא לי לשחק בעיקר בSNG, שרובם HU. אני אישית מצאתי את מקומי ב PL ולאו דווקא NL משומה.

AdAmD1

New member
+שאלה

שמתי לב שצצו להם SuperTurbo SNG של HU בפול טילט. מישהו ניסה אותם?

שמשון7

New member
ככל שטורניר יותר טורבו השחקנים בו גרועים

שיחקתי כמה הדס אפ סופר טורבו ויש הרבה שחקנים שדוחפים עם הכל ועם יש לך A יותר חזק מ AT אתה יכול להרוויח בכל מיני סיטואציות. אבל כמו שנאמר , זה ממש הימור ולא משתלם אם אתה שחקן סביר

Harleydude

New member
יצא לי לשחק קצת בטורניר HU של סטארס

של 22$, לקחתי פעם אחת מקום 3-4 ופעם אחת מקום 5-6. טורניר רך מאוד. הבעיה שלי עם HU SNG זה שהערימות מאוד קטנות ואם יש מולך שחקן סביר זה נהיה משחק הטלות מטבע. אפילו כתבתי פעם ב2+2 שהדבר שהכי חסר לי בפוקר באינטרנט זה טורנירים של HU עם קצת יותר צ'יפים ובליינדים יותר איטיים, היו 2 טורנירים כאלה בWCOOP שהיו מעט יקרים (אחד של 500 דולר ואחד של 25K) ואם סטארס היו עושים יותר כאלה לקהל הרחב היה ממש מגניב. יצא לי לשחק קצת קאש הדס אפ אבל הבעיה היא שהבליינדים הכי נמוכים הם 0.25\0.50 וזה קצת יקר לי וחוצמזה התנודות חולניות - טוב נו, כשהבנקרול שלי קצת יגדל :)

shaywh

New member
תחפש בגוגל bankroll management

ידוע כBRM בקיצור. רוב השחקנים שרציניים משתמשים באחד כזה או מתאימים לעצמם גירסה פרטית שלהם שהם יודעים שמתאימה להם. אל תצפה שזה יגיד לך להתפרע, עם 30$ זה ישלח אותך לשחק בסכומים המינימליים לתקופה יפה. לגבי טילט ולשחק בסיט אנד גו במקום קאש, אני חסיד גדול של זה... בערך שליש מהטורנירים שלי הם תחת הקטגוריה הזאת. אגב, יש הרבה מה לעשות ב2$. קאש במגוון משחקים, טורנירים-sng. אם אתה משתגע מלשבת הרבה על סכום נמוך אתה יכול להוסיף שולחנות, זה אמור לעזור.

ToonArmy1

New member
תודה

ראיתי את הסרטון של כריס פרגוסון לגבי BRM.. יש בזה משהו.. טוב ננסה להמשיך הלאה ומקווה לטוב.

Harleydude

New member
אההה

בגדול החוק היבש אומר לא להתיישב עם יותר מ5% מהתקציב שלך או במילים אחרות 20 ביי אינים. אתה יכול להתחיל לשחק 1-2סנט עם 40-50 דולר ובתכל'ס לעשות כסף סבבה לגמרי יחסית לבנקרול שלך. ולקחת את הצמיחה לאט ובסבלנות. קשה באמת להגיד מה הכי מומלץ לשחק כי כשיש לך סכומים כאלה די קשה לנהל תקציב כי מבחר המשחקים שלך הוא מאוד מצומצם וצריך הרבה (הרבה) סבלנות. הכיטוב יהיה באמת לטחון SNGים של דולר-2דולר, מדי פעם תרביץ טורנירים של דולר, וכשתגיע ל100$ ככה תתחיל קאש בסנט-2סנט עד שאתה רואה שאתה מנצח שם בלי בעיה ותמשיך הלאה. הרבה אנשים לא מצליחים לנהל תקציב כי הם לא מבינים ב-א-מ-ת למה לעשות את זה, הרעיון שעומד מאחורי זה שאתה משחק במשחק שהוא מאוד (מאוד) תנודתי. ועל מנת שלא תפסיד חצי תקציב על KK מול AA לפני הפלופ (או באד ביטים מחרידים למיניהם) ויותר חשוב שההפסד הזה לא ישפיע עליך פסיכולוגית ויגרום לך להפסיד את החצי השני ב5 דק' אתה צריך לשבת מספיק בנינוחות כדי להסתכל על היריבים ולנצל אותם, וכשהג'ק 2 של החמור מנצח לך את האסים אתה אומר לעצמך שעשית מהלך עם תוחלת חיובית ומקווה להיכנס לכמה שיותר מצבים כאלה. בסופו של יום, גם אם אתה מרגיש שאתה משחק משחקים מאוד נמוכים ו"משעממים" והדרך נראית ארוכה תזכור שקודם כל טוב שאתה עדיין במשחק, עדיף לרדת ברמות ולשחק על גרושים מאשר להיות מרושש ולהתבאס עוד פעם מחדש. ודבר שני, ברגע שאתה מתרגל לנהל תקציב נכון, המשמעת הזאת עושה לך משהו בתור שחקן, אתה לוקח דברים בצורה הרבה יותר מאוזנת ומשחק הרבה יותר טוב גם בהמשך הדרך. שיהיה בהצלחה!

darkAI

New member
כל אחד ומה שמתאים לו.

בתור שחקן נורא אגרסיבי, טורנירים הלכו לי הרבה יותר טוב. העובדה שיש לי הרבה סבלנות גרמה לי להעדיף טורנירים של כ-45/90 איש עד מקסימום של 180, שהלכו מצויין. כל אחד ומה שמתאים לו. יש אנשים שמצויינים בHU, יש כאלה שמעדיפים טורנירים ארוכים או של שולחן אחד, טורבו או לא טורבו, קאש ומה רק לא. אצלך ככל הנראה הבעיה היא הרבה פחות בקטע של בחירת המשחק והרבה יותר בקטע של ניהול תקציב נכון. אם אתה מתכנן לשחק טורנירים, אין בכלל מה לדבר - רק $1, נקודה. יש משהו שנקרא variance. גם אם אתה שחקן מורווח או תותח או איך שלא תגדיר את עצמך - יהיו גם לך רצפים ארוכים של הפסדים. אני שחקן יחסית מאוד מורווח בתחרויות והיה לי כבר רצף של 18-20 תחרויות שבהן הפסדתי אחת אחרי השניה. לכן, צריך שיהיה לך "מרווח נשימה", מצב שבו גם אם תפסיד הרבה תחרויות ברצף, לא יילך לך כל הכסף. אני אסביר לך איך זה אצלי היה: אני משחק טורנירים של 45/90 איש איפה שהvariance יותר גדול מטורנירים של שולחן אחד ובנוסף, אני נורא קונסרבטיבי בניהול בנקרול. התחלתי עם $50, עשיתי קצת ניסויים לראות מה הולך יותר ומה הולך פחות, החלטתי לשחק נטו טורנירים. שיחקתי טורנירים של $1 בלבד, התחלתי להוסיף טורנירים של $2 רק כשהייתי באיזור ה$250, וכשהגעתי לאיזור ה$580, עברתי לשחק טורנירים של $5. כרגע עומד על רווח של קצת יותר מ-$1200 ולא מתכנן לעבור לטורנירים של $10 בזמן הקרוב. אולי כשאהיה באיזור ה$2500. Slow and steady wins the race

eilat11

New member
ואו אתה ממש מחמיר עם עצמך...

אבל יש משהו שאנשים לא מבינים. אני עליתי מ-100 דולר ל-1300 דולר תוך שבוע וקצת, עם ניהול בנקרול נכון. אני אוהב לשחקן טורנירים גדולים מאוד-בדאבל דוס הצלחתי להכנס ל-100 הראשונים (עפתי עם AJ ל-A2 פרי פלופ קופה של 700 אלף) , ולקחתי כמה טורנירים עם סכומי כניסה קטנים (2-3 דולר.. זכיות של 200-300$) כשהייתי ב-600 דולר, עליתי כמובן ל-10 דולר- אבל שיחקתי טורנירים קצת יותר קטנים (לפעמים שולחן אחד, לפעמים 27-45 שחקנים), משם עליתי תוך כמה ימים ל-1000, קצת קאש העלה אותי עוד עד לסכום של 1300. כשהגעתי ל-1300 דולר התחלתי לשחק טורנירים של 22$ (מתאים לבנקרול מנג') אבל הבעיה הייתה שהרמה שלי, שנשארה עם ה-5-10 טובה, הפכה להיות נמוכה ב-22 דולר.. ואם תחפש את הגרף שלי בטילט ( ALONON7) תראה איך הרוי צונח למינוס עצום בטורנירים הללו. הרמות פשוט עולות ומי ששחקן לא מספיק מנוסה ברשת וישר עולה לרמות כאלו, מפסיד ומהר. הפסדתי כל כך הרבה, והטילט השאיר אותו בטורנירים של 20$ כדי "לקחת קופה - או ליפול" פשוט לא עניין אותי כלום חשבתי שפול טילט נגדי. הפסדתי הכל, אבל היום חזרתי לבנקרול של 600$, משחק לרוב ב-5$, לפעמים פותח איזה טורניר נחמד של 8$ או 10$, ולוקח את זה קצת יותר לאט... (יעלה ל-14-20 עוד הרבה זמן). אגב, אני משחק בד"כ 6-8 טורנירים במקביל... זו הסיבה שלקח לי ככ מעט זמן לעלות בסכומים וככה גם ליפול - מטעויות לומדים.

unholy

New member
לשחק מספר משחקים במקביל

איך התחלת לשחק מספר שולחנות במקביל? התחלת עם 2 ואז עלית? או שמיד הצלחת להשתלט על יותר משולחן אחד?

bang01

New member
אפילו אם אתה משחק loose

ורואה נאמר 25 אחוז מהידיים, אם תשחק 4 שולחנות תהיה לך בממוצע יד פעילה אחת כל הזמן. כמובן שזה לא עובד ככה באמת וחלק מהזמן יהיו לך 4 ידיים פעילות וחלק מהזמן אפס, אבל בעיקרון זה ממש לא בעיה לשחק 3-4 שולחנות במקביל. פשוט תנסה, ולאט לאט תתרגל. אני התחלתי משניים, מהר מאוד עליתי ל-4 ולאחרונה, עקב בעיות בנקרול כאלה ואחרות, אני משחק 6-8 שולחנות קאש.

2המרפא

New member
מאוד מחזק את זה.

באינטרנט אתה מגיע למצבים של שעמום ומתחיל לעשות שטויות. לשחק 4 שולחנות ואפילו יותר זה לא קשה. אני משחק 3 ראש בראש במקביל שזה מקביל ל9-10 שולחנות רגילים.

bang01

New member
ראש בראש זה סיפור אחר לגמרי

הקצב של המשחק רצחני בהשוואה ל-6max, שלא לדבר בכלל על FR. אגב, העלית פה נקודה שרציתי להגיד ושכחתי. יותר שולחנות זה פתרון מעולה לבעיית השעמום. דברים כמו "מלא זמן לא שיחקתי יד" ותירוצים אחרים לעשות שטויות נמחקים מהלקסיקון. בגלל זה, אגב, התחלתי לשחק 8 שולחנות בלימיט יותר נמוך. רציתי לשחק 15/12 סולידי ולעשות כסף בטוח, בלי להשתעמם ולהתחיל עם סקוויזים ו-isolation ו"תירוצים" אחרים.

Harleydude

New member
אתה מציין את החסרון בהודעה שלך

כמה שאתה יותר משחק שולחנות אתה עובר יותר לאוטומט ופחות מנתח את המשחק שלך. כן, אתה יכול לשחק 12\15 סטנדרטי ולעשות "כסף בטוח" אבל זה יביא אותך עד לנקודה מסויימת ושחקנים טובים ידעו טוב מאוד איך להתאים את עצמם אליך. הבעיה היא כשאתה מגיע ל0.25\0.50 אתה פשוט לא מקבל אקשן, ואתה קולט פתאום שאתה לא מכפיל ולא מקבל קופות גדולות. ב0.10\0.25 אתה עוד יכול לזרום ככה אבל ב50NL זה כבר מתחיל להיות בעייתי. אני משחק 4 שולחנות בדר''כ וכששיחקתי יותר נמוך הרשיתי לעצמי 6 לפעמים, אבל בתכל'ס אני מעדיף יותר ללמוד ולהתרכז בכל יד מאשר לשחק יותר שולחנות ולחכות לאסים. אבל זה רק אני.

bang01

New member
ב-5NL אין שחקנים טובים ../images/Emo13.gif

שיחקתי 10NL 4 שולחנות 4 שולחנות ומאוד נהנתי. זה שינוי מרענן מהלימיטים היותר נמוכים. אבל שוב, הבנקרול בעייתי כרגע אז ירדתי, אבל אני מרשה לעצמי לשחק יותר שולחנות. אני מעדיף כל היום לשחק 25/20 עם 13% 3bet אבל אני פשוט לא יכול כרגע, אז אני משחק יותר סולידי עד שאני אוכל.

Harleydude

New member
אם ככה אז זה משהו אחר

ב5NL אתה יכול לשחק כמה שולחנות שאתה רוצה ואם אתה משחק 15\12 אז אתה משחק משחק שהוא אופטימלי ומקסימום רווח. תמשיך ככה :)

eilat11

New member
HU אני משחק 5 במקביל

למרות שאתמול יצאתי מופסד מסיישן קצת של HU... הבעיה ב-6-8 טורנירים היא לפעמים -טילט.

AJKHoosier2

New member
תשובה על הניהול בנקרול שלך

ניהול בנקרול נכון אומר שצריך להיות לך בנקרול גדול לפחות פי 30 מהסכום שאתה משחק עליו, זאת אומרת שאם יש לך 60 דולר בבנקרול תשחק בסכומים של 2 דולר או בקאש עם סכום באיי אין של 2 דולר בשולחן כמו 0.02/0.05 ככל שהבנקרול גודל תעלה את סכום המשחק, כשתגעי לסכום של 150 דולר, תתחיל לשחק על 5 דולר.

למעלה