ואו אתה ממש מחמיר עם עצמך...
אבל יש משהו שאנשים לא מבינים. אני עליתי מ-100 דולר ל-1300 דולר תוך שבוע וקצת, עם ניהול בנקרול נכון. אני אוהב לשחקן טורנירים גדולים מאוד-בדאבל דוס הצלחתי להכנס ל-100 הראשונים (עפתי עם AJ ל-A2 פרי פלופ קופה של 700 אלף) , ולקחתי כמה טורנירים עם סכומי כניסה קטנים (2-3 דולר.. זכיות של 200-300$) כשהייתי ב-600 דולר, עליתי כמובן ל-10 דולר- אבל שיחקתי טורנירים קצת יותר קטנים (לפעמים שולחן אחד, לפעמים 27-45 שחקנים), משם עליתי תוך כמה ימים ל-1000, קצת קאש העלה אותי עוד עד לסכום של 1300. כשהגעתי ל-1300 דולר התחלתי לשחק טורנירים של 22$ (מתאים לבנקרול מנג') אבל הבעיה הייתה שהרמה שלי, שנשארה עם ה-5-10 טובה, הפכה להיות נמוכה ב-22 דולר.. ואם תחפש את הגרף שלי בטילט ( ALONON7) תראה איך הרוי צונח למינוס עצום בטורנירים הללו. הרמות פשוט עולות ומי ששחקן לא מספיק מנוסה ברשת וישר עולה לרמות כאלו, מפסיד ומהר. הפסדתי כל כך הרבה, והטילט השאיר אותו בטורנירים של 20$ כדי "לקחת קופה - או ליפול" פשוט לא עניין אותי כלום חשבתי שפול טילט נגדי. הפסדתי הכל, אבל היום חזרתי לבנקרול של 600$, משחק לרוב ב-5$, לפעמים פותח איזה טורניר נחמד של 8$ או 10$, ולוקח את זה קצת יותר לאט... (יעלה ל-14-20 עוד הרבה זמן). אגב, אני משחק בד"כ 6-8 טורנירים במקביל... זו הסיבה שלקח לי ככ מעט זמן לעלות בסכומים וככה גם ליפול - מטעויות לומדים.