שאלה מאוד מאוד חשובה!!!

Juli kleo rullz

New member
שאלה מאוד מאוד חשובה!!! ../images/Emo15.gif

אוקיי אני צריכה עזרה... נניח שיש לי אפשרות לעשות על סוס דרסאג' פ-ג-ז חצי אחזקה! אבל רק לשנה... ואחרי השנה הזאת אני אצטרך לחזור לרכב על סוסי ביצפר... אני אצא עם הסוס הזה לתחרויות... והוא ממש פ-ג-ז בדרסאג' הוא הסוס הכי טוב בחווה שלנו (בדרסאג') מה לעשות? שווה לי? כי אני ממש אתקדם איתו אבל אז אני אצטרך לחזור לרכב על סוסי ביצפר... מה לעשות?!

אוקי...

ואם לא תעשי על הסוס דרסז' הזה פנסיון עדיין תצאי לתחרויות דרסז' או מה?[ תפרטי יותר ותסבירי את הסיטואציה...

Juli kleo rullz

New member
כן... ../images/Emo15.gif

אני אצא אבל על ג'וליה (סוסת ביצפר) ואני לא אצא להרבה תחרויות... איתו אני אצא לכל העונה... וגם יש לי סיכויים ה-ר-ב-ה יותר טובים כי הוא סוס מדהים!

Juli kleo rullz

New member
אממממ ככה: ../images/Emo15.gif

בואי נגיד את זה ככה...: תמי לוי שהיא אלופת הארץ עשתה את האליפות על פרנהייט... אורי בורשטיין עשה את האליפות לפני כמה זמן על הסוס הזה בלי לרכב את המבחן לפני... והוא לקח את האליפות באחוז יותר טוב משל תמי!

את עושה על פרנהייט?

זה לא פייר! אני צריכה לרכב על סוסת בי"ס ואת רוכבת על סוס שממה שאני ראיתי עושה ג' בלי בעיות?

TauraMan

New member
לפי מה שאני הבנתי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היא עושה על סוס יותר טוב מפרנהייט אבל זה לא משנה אם הסוס הוא סוס בצפר או לא! טאורה הוא סוס ביתספר ובמשך העונה הוא ניצח כמה סוסים פרטיים...

Juli kleo rullz

New member
אני לא עושה על פרנהייט ../images/Emo15.gif

נתתי אותו רק כדוגמא כי הוא סוס ממש טוב! ואני גם לא בטוח עושה עליו כי ההורים שלי בנתיים לא ממש מסכימים... ומה זה "זה לא פייר" להזכירך אני רוכבת יותר זמן ממך... ואני גם רכבתי עד עכשיו על סוסי ביצפר!!! אז מזה "לא פייר" את נשמעת כמו ילדה קטנה... מצטערת להגיד...

Juli kleo rullz

New member
וזה לא משנה סוס פרטי או לא! ../images/Emo15.gif

אומנם בדרך כלל הסוסים הפרטיים יותר טובים מסוסי ביצפר... אבל יש גם כאלה שלא... אני רוצה לעשות עליו כי זה ייתן לי יותר סיכוי להתקדם כי זה סוס מצוין!

מה הקשר.......?

גם אני רכבתי על סוסי בי"ס... וגם על הסוסה שלי שאין לה אפילו ידע של סוס בי"ס... זה לא פייר כי אני הולכת להתחרות נגדך עם סוסה שמדורגת א' ואנחנו שתינו הולכות להתחרות אחת נגד השניה ואת הולכת להתחרות על סוס שעושה ג' בלי בעיות... אז משום מה יש לך סוס יותר מנוסה שיודע יותר טוב את העבודה..

ביוטי ואת חושבת שזה פייר ש....

אני העונה התחרתי על סוסת בית ספר לפני שקנו לי את הסוס מול סוסים פרטיים.. או ששנה הבאה יש סוסים כמו צ'ארלסטון שהוא אוטומטי כי הוא התחרה באולימפיאדה כמה פעמים וקפץ 1.60.. אז את חושבת שזה פייר בשבילי שלי יש עבודה עם הסוס?!!? לאא... גם ב-1.20 או 1.30 יש כאלו שקנו סוסים במאות אלפי דולרים ויש כאלו שקנו סוס בארץ ומאלפים אותו לסוס שיוכל להגיע לכאלו גבהים.. לא לכולם יש עודף כסף בשביל לנסוע להולנד ולהביא סוס קפיצות של גראנד פרי.... הרבה לא פייר.. פשוט תעשי את המייטב שלך ותאמיני לי שלפעמים סוסי בית ספר מסוגלים לעלות על סוסים פרטיים!

בסדר את צודקת אבל...

בכל זאת.. יש לה סוס הרבה הרבה הרבה יותר מנוסה... אני אעשה את מייטבי אבל הסוסה שאני אתחרה עליה לא מוכשרת ממש... היא יכולה לעשות מקסימום ב' בדרסז'..

לא הכל קשור בסוס../images/Emo80.gif

את יודעת יש גם רוכב על הסוס וגם אם הסוס מתחרה נגיד ג' זה לא אומר שהרוכב יכול להוציא ממנו את המיטב

Juli kleo rullz

New member
וחוץ מזה ביוטי... ../images/Emo15.gif

לא אמרתי שהוא עושה רמה ג'! לא אמרתי שזה פרנהייט! אז תפסיקי להתבכיין!

שירה סתבי...!

את אמרת שהוא עשה מבחן של ג' וניצח את תמי..!!! הבנתי כבר שזה פרנהייט......... ואני לא מתבכיינת אני פשוט מעוצבנת על אנשים שרוכבים מבחני א' או ב' על סוסים שעושים רמה הרבה יותר גבוהה.....!

Juli kleo rullz

New member
את לא מבינה כלום נכון?! ../images/Emo15.gif

רעות... יש לי חדשות בשבילך! לא אמרתי שהוא עשה ג'! ובמיוחד לא אמרתי שזה פרנהייט! להזכירך לפרנהייט יש שני אנשים שעושים עליו חצי אחזקה! תמי וקרין! אז איך בדיוק אני יכולה לעשות עליו חצי אחזקה?! וחוץ מזה למה נראה לך שאני יכולה ושיתנו לי לרכב על פרנהייט?! לתמי הוא ממש חזק... נראה לך שאני אצליח לרכב עליו? תעשי לי טובה... אמרתי שזה לא פרנהייט אני אומרת שזה לא פרנהייט ואני אגיד: זה לא פרנהייט!!!!! אז "סתבי" (בוגר) את מאמי...

אוייייייי אופסי....

התכוונתי לכתוב מקודם שכבר הבנתי שזה לא פרנהייט... ובטעות כבתי ש"כבר הבנתי שזה פרנהייט".. סורי..!

1VeReD

New member
אני לא מבינה מה הבעיה

ככה זה, אין מה לעשות תמיד יש סוסים יותר טובים יש לך בעיות אם זה אל תתחרי, זה שתתבכיני פה לא ישנה כלום...

למעלה