שאלה מאוד מאוד חשובה!!!

זה לא אותו דבר...

בדרסז' מבקשים הרבה יותר מהסוס מאשר מבקשים בקפיצות... רוכבים על הסוסה שאני אתחרה עליה ילדים לא ממש מנוסים ברכיבה ומכניסים לה לראש שטויות...... אז כל פעם שאני רוכבת עליה אני צריכה לתקן אותה כמה שאני יכולה ואז יום אחרי זה עוד פעם רוכבים עליה ילדים לא מנוסים ומקלקלים את כל מה שעבדתי עליו... רוב השבוע לא עובדים איתה על המתג בכלל.. אולי פעם אחת מקסימום פעמיים...

TauraMan

New member
איזה שטויות!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

דרסז' הוא הבסיס לקפיצות. זאת אומרת שהקפיצות היא עבודת דרסז' מורכת יותר. טאורה גם סוס בית ספר שעובד על המתג למשל רק פעם אחת פעמים בשבוע. קטן יחסית לשאר הסוסים במקצים שהוא מתחרה (מטר ו90) וזה באמת לא מפריע לו לנצח. אם רוכב טוב כל סוס יכול להגיע להשגים. אם את רוצה לדעת טאורה היה סוס טיולים ווסטרן כושל שידיד שלי קיבל במתנה והביא אותו לאורווה שלנו ואנחנו אילפנו אותו לקפיצות. עם עבודה טובה ורוכב טוב ולב גדול של סוס אפשר גם להביא פוני מקומי כמו טאורה למסלולים של 130.

טוי בוי

New member
נכון!!../images/Emo60.gif

יש לנו בחווה סוס בשם סילבר שהוא הגיע הוא פשוט היה כלום! לא היו לו שרירים הוא היה שמנמן הוא לא היה מנומס לסוסים ולרוכבים ולא היה אפשר לעשות איתו כמעט כלום! ועכשיו רוכבים די טובים רוכבים עליו והוא נראה ממש טוב ומפטיע לטובה! יש לו טת הרצון לקפוץ והוא אוהב את זה ובדרסאג' הוא די רך אבל קשה קצת והוא פיתך שרירים והרזה במידות הכונות והוא ממש נראה טוב והגרדות שלו הפסיקו והוא בעוד כמה חודשים יכול לקפוץ מסלולים של 80-90 בלי בעיה הוא רק צריל ללמוד תכניקה.... וגם איך התחיל ענף הקפיצות?! רוכבי הדרסאג' היו נדרשים אז בתחרויות דרסאג' לעבוד מעל מכשולים קטנים ונמוכים ולהראות את שליטתם בסוס בעצם וכך ענף הקפיצות נוצר! והוא נוצר מתחרויות דרסאג'! איך לדעתך רוכבים שמתחרים ב-160 בחול שולטים בסוס?! אלו סוסים חמים מאוד!!! פשוט יש להם דרסאג' מצוין!

Sweet SuGaR

New member
אממ

חצי פנסיון ברור!! את גם תתקדמי מאוד וגם אולי ההורים שלך יסכימו לך להמשיך אותו כי לקחת סוס ממישו זה ממש קשה... וגם תתחרי הרבה... חצי פנסיון זה לשנה לא לחודש

Shai Felton

New member
לדעתי../images/Emo41.gif

את צריכה לקחת את זה. זאת הזדמנות מעולה, הוא יקדם אותך אני בטוחה, וזה לשנה - זה הרבה זמן, זה שווה לך לדעתי. חוצמזה שאולי אחרי שנה ההורים שלך יסכימו להשאיר אותו, אם תראי להם שהוא חשוב לך וטוב לך עם זה.

טוי בוי

New member
לעשות! ברור! ../images/Emo60.gif

אם יש לך את ההזדמנות הזו תעשי עליו חצי! גם אני עושה חצי לחודשיים וחוזרת לבצפר... אםםםם אולי תקחי אחריו סוס אחר לחצי שתגמר השנה?! אני לדוגמא יקח קנראה חצי על ג'ולי סוסה בת 4-5 וכמה שהיא תלמד אותי אני יצתרך ללמד אותה מספר דברים קטנים בטיפול והרכיבה רכבתי עליה כבר ונועה אמרה לי שיש כמה דברים שהיא תלמד ממני עם הזמן כי פשוט לא עושים איתה את זה ואני יצתרך לעבוד על זה איתה....ואם לך יש אפשרות לקחת סוס שאת לא צריכה ללמד אותו הוא ילמד אותך אז קחי!!!!!!!!!!!

קחי אותו!!!!!../images/Emo91.gif

הוא נשמע אחלה סווווווווס! וחוץ מזה, את תתקדמי מאוד בשנה הזאת , וזה מ-ע-ו-ל-ה! הלוווווווואי עלללללללללללללי!!!!!!!! אם אח"כ תצטרכי לחזור לסוסי בצפר,זה לא נורא, את תוכלי להשאר ברמה הגבוהה שהיגעת אליה במקום להישאר תקועה איפה שאת עכשיו!!!!!!! המלצה שלייייייייי: תגידי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וזזזזההההווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אומרת שתיקחי

הרי את לא יודעת מה יקרה בעוד שנה.... אם ממש תתקדמי עליו והוא ייקח אותך לתחרויות וילך לך איתו אולי ההורים שלך יחליטו להמשיך את הפנסיון.... ואולי משהו טוב יקרה עדיף לך להתקדם ואז אולי לחזור לסוסי בית ספר מאשר לא להתקדם בכלל! נכון??

GrEeNwOmAn

New member
תשובה אלייך...

אל תחשבי פעמיים! תקפצי על ההזדמנות. זה ממש יקדם אותך. סוס דראסז' ברמה גבוה, ולהתחרות עליו, ולרכב עליו המון, זה רק יעזור לך ולרכיבתך. ככה לפחות אני חושבת. מומלץ!!

למעלה