שאלה: מה אתם עושים כשאתם נתקלים

yyt054

New member
הודעה

מישהו אמר בפורום וזה לא נכון הוא אומר שחירשים לא מתחסים יפה לשומעים הוא טועה לא כולם חלק וגם שומעים לא מתחסים יפה לחירשים חוץ בזה אני כבדי שמעיה אבל אני יודע מעולה שפת סימנים אם אתה רואה חירשים לך תדבר איתם זה כייף, גם חירשים מדברים עם שומעים , ויש בעיה אחד שחלק השומעים לא יודעים מהו באמת חירשים חושבים שאנחנו אילמים וזה לא נכון תסבירו לאנשים שמדברים איתכם תסיברו מה זה חירש אוקי אני מציע לכם אני לא אוהב שחושבים שחירשים אילמים זה לא יפה וזה לא נכון יש שומעים שהם אילמים נכון , דבר אחת אני כועס מאוד על טלוזיה אין תרגום אני כועס מאוד אנחנו צריכים לכתוב מתכתב למישהו בקשר על תרגום , מי צריך עזרה שיבוא אליי לי אין בעיה תמיד אני יעזור

אדיר ב-י

New member
היכרויות

לבלומינד אם אתה חירש אז אל תתבייש אם אתה רואה מישהי שבא לך עליה לא משנה אם היא חירשת פשוט תנסה ותראה איך יילך לך אולי יילך אולי לא אבל מה זה משנה העיקר שתכיר עוד חירשים או חירשות ואולי הן ילמדו אותך שפת סימנים קצת אל תדאג פשוט תיגש ותציג ת´עצמך ותהיה כן וזהו לא יותר מזה

BlueMind

New member
פעם הבאה שאני אראה מישהי שתמצא

חן בעיניי אני מבטיח לך שאתחיל אתה אפילו אם החבר שלה יהיה שני מילימטר ממנה.
(לפי דעתי 80% מהזוגות לא באמת אוהבים אחד את השני וסתם יוצאים קבוע שלא יהיה משעמם ושלא להיות לבד. ככה שאין לי ייסורי מצפון בעניין...) בכל אופן תודה על העצה.

למעלה