שאלה, מה הפירוש של המילה "סקסית"?

שאלה, מה הפירוש של המילה "סקסית"?

מה המשמעות של המילה "סקסית"?

מה היא אומרת ומה הכוונות של אדם שאומר למישהי שהיא סקסית ?

מה הקריטריונים בשביל להיות סקסית ?

זה לבוש או שזה התנהגות או שניהם יחד... ?

יש פורום השפה העברית

המילה לא מעברית, אלא חלק מתרבות לא שלנו שאימצנו ממעבר לים. הכוונות? את משדרת משהו ומעוניין לבדוק אם את בעניין לבצע את המשהו הזה...

turangaleela1

New member
לא זה תמיד זה משהו שמנסים לשדר

אני יכולה לחשוב על משיהו שהוא סקסי כשהוא מתגלח, זה לא אומר שהוא מתגלח כדי לשדר סקס

DogsPCI

New member
למה לא?

. זה רק טיבעי... מה גם, וכמו שאמרה לילה - זה לא תמיד נעשה במודע (ואז זה עוד יותר סקסי... לפחות בעיני
).

turangaleela1

New member
גם בעיני

אין סקסי יותר מגבר שעושה משהו סקסי בלי שהוא מבין שזה סקסי

כל אחד והקטע שלו, שלי תשדר 88 FM ויהיו לה שתי אנטנות מחודדות

בפסגות שתי הגבעות שמנסים לכבוש. אבל מה אתה טוחן מים? הרי במילא גברים לא קולטים...

DogsPCI

New member
הלו סוקי, מנטור, מאמן אישי שכמוך!!! מה המצב?

ממעט התמונות שהעלת בעבר, תן לי לומר לך שאתה סקסי בטירוף...

מפה, תוכל אולי לענות לעצמך על שאר השאלות לבד...

:)

אז אם יורשה לי... סקסיות זו...

הבנת הכוח (אפילו חלקית ושיטחית) של מיניות על והשפעתו על ה"יריב" שלך (מהמין השני) והמשחק/שימוש בו
או במילים אחרות
יצירת משיכה מינית מכוונת
&nbsp
&nbsp
מה אתה אומר...?

DogsPCI

New member
הלו סוק... אחרי שעשיתי קצת באלגן פה - ומקווה שיסלחו לי :)

אז תשובות קצת יותר רציניות, טוב? :). כמובן דעות שלי בלבד, ולא אמיתות אניברסליות :)
&nbsp
מה שאתה מתאר זו דרך אחת להיות סקסי או לשדר מניות...
&nbsp
אבל יש לא מעט נשים (וגברים) שהם סקסים דווקא בגלל שהם לא מודעים ל"כוחות" וההשפעות המיניים שלהם :).
&nbsp
אני חושב שכהרגלך אתה מחפש תשובה או הגדרה אבסולוטית, ולא תמיד יש בנמצא (האמת כמעט אף-פעם אין...).
&nbsp
אכן נוכל למצוא גבר/אישה שיחשבו כסקסיים בעיני הרוב, אבל בגדול הסקסיות היא בעיני המתבונן
.
&nbsp
קח את הדוגמא של "הנושא" שאני הפגנתי קודם... כן?
&nbsp
יש כאלה (נשים/גברים) שימשכו לבן זוג "עוצמתי", ויראו בו סקסי בטירוף... ויש כאלה שדווקא ירתעו ממכזה.
יש כאלה שימשכו לבן/ת-זוג כנוע, ויש כאלה שירתעו מזה בטירוף.
&nbsp
ולמינונים קצת יותר עדינים...
&nbsp
יש כאלה שימשכו לביישנים/ות, ויש כאלה שדווקא יחפשו וימשכו למוחצנים/ות...
&nbsp
מה מעיר אוצתך אישית? מה מדליק אותך אישית? אישה שתענה על הדברים הנ"ל - תהיה סקסית בעינייך...
&nbsp
עוד דוגמאות - פרסינגים/קעקועים, סוגים שונים של פטיש...
&nbsp
צורת דיבור, התנהגות - המשדרים קשה להשגה או קל להשגה :)
&nbsp
אז יש את הרובד "האבוליציוני" - למשל אצל נשים - בעלות מבנה גוף של "בקבוק קוקה קולה" - מדעית/אבולוציונית זה אמור לייצר משיכה (יותר נכון בקבוק הקולה עוצב בהתאם לפרוםפורציות הנ"ל...). אצל גברים, בטח גובה וחוסן פיסי... ובכלל כל מה שמעיד על רעננות וצעירות.
&nbsp
יש את הרובד החברתי/תרבותי - למשל תקופות בהן נשים מלאות מאוד נחשבו לשיא בסקסיות...
ותקופות בהן נשים על סף האנורסיה נחשבות לסקסיות... וגם רובד זה משפיע עלינו - גם אם אנחנו לא מודים בזה (תת מודע... וכו', אתה כבר בעניינים).
&nbsp
ויש את הרובד האישי... כל אחד והשריטה שלו :)
בסופו של דבר, ולדעתי, יש צורך במספר מאפיינים חיצוניים שיהיו לטעמך, אבל מעבר לזאת יש צורך גם "באווירה/אנרגיה" שאתה קולט...
&nbsp
מה שמצחיק אותי, שבגדול סקסית = מישהי שמעוררת את הרצון/המחשבות/הדחף לבצע איתה אקט מיני :)
נשים רבות (מנסיוני האישי בלבד!) נעלבות מהכינוי "כוסית" (ואני יכול להבין למה...), אבל יוחמאו לשמוע שהן סקסיות, כשבפועל המשמעות היא זהה... לפחות לדעתי.
&nbsp
&nbsp
אז מה הופך אישה לסקסית?
&nbsp
שילוב בין מאפיינים "אובייקטיבים" הקיימים בה... יחד עם המימד הסובייקטיבי השונה בין כל אחד ואחד מאיתנו :).
&nbsp
&nbsp
טוב, נתחיל מזה... ונראה לאן נגיע :)
&nbsp

נכון

זה מאוד סובייקטיבי, ולפעמים זה יכול להיות תכונה מאוד בולטת, לפעמים ניואנסים קטנים באישיות ובדיבור,
ובעיקר משהו שייחודי לשואל, אז התשובה לזה מורכבת יותר מלציין רשימה כלשהי.

אז אנחנו מסכימים

&nbsp
"שילוב בין מאפיינים "אובייקטיבים" הקיימים בה... יחד עם המימד הסובייקטיבי השונה בין כל אחד ואחד מאיתנו :)."
&nbsp
על האוביקטיבים אנחנו מסכימים, אבל איך יגיע לידי ביטוי המימד הסובייקטיבי השונה, במידה ואתה רואה מישהי שועברת מולך ברחוב ואתה חושב שהיא סקסית או כוסית ?
זאת אומרת שפיטה חפוזה יותר
&nbsp
או שאולי זה בעצם ההבדל בין כוסית לסקסית
כוסית זו רק הערכה/סיווג שיטחי
וסקסית זה עם טאצ' של תוספת אישית פנימית יותר
או שנגיד (ואם תרשה לי לזרום) אז כוסית=רעיון (שלנו/שלה לגבי מה עושה אישה סקסית)
וסקסית= הבנה ( שלנו/שלה לגבי מה מה סקסי באישה)
כי לא כל כוסית היא סקסית
ואי אפשר להגיד על סקסית שהיא רק כוסית
&nbsp
לכן גם הן אוהבות שאומרים להן שהן סקסיות ולא כוסיות
כי כוסית זה אישור גופני, וסקסית זה אישור על הרובד הפנימי שמתבטא מבעד לפיזיות המהממת)
&nbsp
שפוך אור על מה שקרה פה עכשיו

DogsPCI

New member
לא קורה פה כלום חוץ מהצורך לתאם הגדרות... :)

&nbsp
בדיוק כמו שההגדרה הפרטית שלך ל - "גבר" היא הגדרה שונה משל אחרים ל - "גבר".
בכדי להיות מסוגלים ליצור דו-שיח יש קודם להגיע להסכמה על ההגדרות של המונחים שמשתמשים בהם. אני לא דוקטור ללשון, ומבחינתי אתה יכול לפתוח הודעה עם מתן מונחים והמשמעות שאתה מייחס לכל אחד מהם, וכך נוכל להבין בדיוק האחד את השני.
&nbsp
מצידי אתה יכול להחליט ש"מכוערת" זו מישהי שהיית מת להכניס למיטה, ככה אתה קורה לזה...
&nbsp
מילים הם רק אוסף שך אותיות, המשמעות הניתן להן היא שקובעת...
&nbsp
לפעמים בכדי לדייק ולהבחין בדקויות יש צורך להוסיף עד מונחים ולחדד אותם כדי לדייק בדברינו...
&nbsp
אז למונח - כוסית, אתה רוצה לתת משמעות שונה קצת מאשר סקסית, כדי להבחין בין מיקרים פרטיים שונים, אם כי דומים... מצויין. אין נכון או לא נכון, רק צריך לכולנו נדבר באותה השפה :).
&nbsp

אולי ההגדרה שלי ושלך לגבר תהיה שונה

אבל לגבר יש הגדרה
&nbsp
יש הגדרה מסויימת למה זה גבר....
אנחנו לא יכולים לסטות ממנה יותר מידי
ואם נענה להגדרה הזו של גבר, אז 95ֵֵֵ% מהנקבות ימשכו אליך
&nbsp
מה אתה אומר...?

נכון סוקי, כולנו נמשכות בדיוק לאותה דמות משוכפלת.

גם יש לכל הנשים אותם הרצונות ואותם הצרכים. אתה גאון :) עילוי.

למעלה