שאלה, מה הפירוש של המילה "סקסית"?

turangaleela1

New member
וודאי

כי הרי ידוע שנשים הן תעתוק אחת של השנייה
בלי רצונות ובלי צרכים ובלי השפעות אחרות.
גאון ועילוי אלה עוד מילים קטנות, מדובר פה באל עלי אדמות, ומי אנחנו נשים (סליחה, נקבות) קלות דעת ורפות שכל שבכלל נעז לחשוב אחרת. כי אם אנו חושבות אחרת הרי שאנחנו צריכות להתבגר

נסיכה, זה בול ככה

אתן יכולות לראות את השוני, אבל כדי שתבינו מהר שאנחנו רואים את הדפוסים
וככה אנחנו מסתכלים על העולם ועליכן !
בין אם תמשיכו לצרוח או לא, זה לא ישנה
אלו המשקפיים שלנו, כמו שלכן יש את המשקפיים שלכן
&nbsp
ולא נשאר לכן אלה לקבל בהכנעה ובאהבה את העובדה הזו
כי היא יכולה גם לעזור ולפתח אתכן
או שאתן יכולות להמשיך להתנגד לה, לא חושב שזה הוביל או יוביל אותכן למקום משמעותי במיוחד
זכותכן לחשוב אחרת

turangaleela1

New member
תשמע, אתה פשוט טועה

אין לי סבלנות על הבוקר להסביר לך כמו ילד קטן, זה מה שאני הולכת לעשות אחר כך כל היום עבודה שלי. איתם זה עוד הגיוני.
אבל אתה אדם מבוגר.
אני אמנם אישה סתומה שנועדה לכביסות, אבל לך תבין איכשהו הצלחתי לפתח דעות ושכל ועמידה על זכויותיי ואני כבר לא מקבלת שום דבר בהכנעה. אז אל תציע לי דברים שרק גורמים לי לגלגל עיניים.
שיהיה לך יום קסום

את לא חייבת לקבל כלום

זכותך להמשיך לדבוק ברעיונות והדעות שלך
&nbsp
רק תשאלי את עצמך אם הן באמת מקדמים אותך לעבר המטרה (גבר גבר)
&nbsp
להתנגד כל אחד יכול
להתעלות זה כל הקטע

turangaleela1

New member
המטרה שלי בחיים

היא לא גבר, כל שאיפותיך הן למצוא אישה?

ההתעלויות שלי הן ענייני ובטח שלא עניינך, אני עושה אותן עם עצמי, עם אנשים שאני מעריכה וביוגה.
האם ההתנגחויות שלך מקדמות אותך במשהו?

האמת שלגמרי כיוונו אותי את המטרה

&nbsp
כל שאיפותי הן לממש את הפוטנציאל המלא שבי אישית ובטבע שבי
ובשביל זה אני צריך 2 דברים
1)להיות גבר גבר
2) אישה/זוגיות/חיבור/קידוש/מראה/השלמה
&nbsp
אז כן
לראות לאורך שנות חיי הפוריים בחשיבה והעשרה עצמית וחקירה אין סופית, בדיונים וויכוחים בלי סוף
די עזרו לי להגיע לתובנות וליצור מודלים די מבוססים של טבע האדם ודרכי חשיבתו, והתפיסות שלו והפחדים שלו, והחומות שלו
רק מלהתבונן על ההתנגדויות שלכם (המתנגדים יהיו אשר יהיו)
דרך ההתנגדות אפשר לראות המון דברים, על אחת כמה וכמה אם זה חוזר על עצמו מאדם לאדם (אותה גברת בשינוי הדרת)
&nbsp
זה עזר לי להגיע למצב שאני יודע לקרוא את הנשמה של הבנאדם כמו ספר פתוח
אני אפילו ברמה שאני מזהה לפי מילות מפתח לאיזו הרגשה הן שייכות, ואני יכול להבין איזה רגש הוא באמת מבטא
&nbsp
שימי לב שכל שאני מבקש זה דו שיח, דו שיח זה מצב שבו לא שוללים, אין התנגדות משני הצדדים, פשוט כותבים כל אחד את דעתו ומקשיבים לדעת השני, ואפילו אם יש מקומות שאת יכולה להוסיף על דבריו וידיעה שלך, את מוסיפה, כי זו שיחה פוריה
ולשם כך התכנסנו כאן היום
לא להביע התנגדויות
כי זה לא באמת משנה מי צודק, מה שמשנה זה כמה העשרנו אחד את השניה בסופו של יום (לא פחות חשוב מכמה העשרנו את עצמינו היום)
&nbsp
הרי דרך מילים אנחנו לא נשנה אחד את השניה
מה שמשנה זה החיבור שאנחנו יוצרים אחד עם השניה, רק ככה אנחנו באמת יכולים לחלוק אינפורמציה ברמה של ראית עולם (רגשית)
&nbsp
אם את רוצה אנחנו יכולים לנסות לקבל על עצמינו לנהוג אחד בשניה בכבוד הזה ועל הרעיון הזה, ונראה אם זה בפועל עובד, ומי יודע, אולי נעשיר אחד את השניה
רוצה לעשות ניסוי ?
&nbsp
&nbsp

turangaleela1

New member
אני לא צריכה ניסוי כזה

תמיד נוהגת בכבוד לכל יצור חי שאני פוגשת.

DogsPCI

New member
אני אומר... שישינה הגדרה אחת המקובלת על הכלל - שניתנה

למונח - "גבר", והיא הגדרה מילונית.
&nbsp
מעבר לכך, כל אחד יכול לתת הגדרה שונה מנקודת ראות עיניו למונח - "גבר", זכותו :).
&nbsp
עזוב אותך מהגדרות של מונחים, זו ממש לא הנקודה.
&nbsp
מה שבאמת חשוב לך הוא לא המונח - "גבר", אלא מה תפיסת העולם, מקומו, ומעמדו של הגבר בעינך...
ממה שאני קולט, אתה בעיקר עסוק במקום של הגבר אל מול נשים...
&nbsp
או יותר נכון, לדעתי וממה שאני מבין, אתה אומר כי ישנו רכיב "טיבעי" - שהגבר צריך לממש. אבל טיבעי זה - זכר, גבר זה מונח חברתי-מגדרי.
&nbsp
אז לדעתי אתה מערבב בין המימד הקדמוני-פרמיטיבי של יצרים ודחפים - שם באמת הגבר/הזכר אמור להתנהל בעולם בדומיננטיות, אחרת אין לו הרבה סיכוי. ולדעתי אתה בהחלט צודק, כי בטבע - דומיננטיות היא הכל!
אבל אנחנו לא חיים בג'ונגלים, ולא רק - "החזק שורד", אלא בשאיפה כולם שורדים... גם כאלה שהם לא בהכרח סופר-דומיננטים או לפחות שלא מביאים זאת לידי ביטוי.
&nbsp
אתה אומר שלהתחבר לדומיננטיות זה משהו שיכול להעצים ולהביא לחוויה האמיתית של הגבריות... רק שאתה שוכח שלהיות דומיננטי הוא לרוב כלפי מישהו אחר, מה שאומר שבהכרח יש צורך שיהיו אחרים שיהיו כנועים אל מול הדומיננטיות שאתה מפגין... וממה שאני מבין - אלו הנשים, שמטבען אמורות להיות כנועות, ובכך לאפשר לך להיות דומיננטי.
&nbsp
כך שבשורה התחתונה אתה מאדיר ומעצים את עצמך - "על חשבון" מישהו אחר... וזה לא בהכרח דבר שכולם מתחברים אליו.
&nbsp
מצד שני, אכן יש פתרון, והוא למצוא מישהו/מישהם שזקוקים להנהגה, ולהנהיג אותם - לא בכדי להאדיר את עצמך, אלא מתוך דאגה ורצון שיהיה להם טוב. כמו למשל - אם יהיו לך ילדים, אז בהחלט - תפגין דומיננטיות, תנהיג אותם, תנהל אותם, תגן עליהם וכו' - עבורם! לא עבורך! מתוך צורך שלהם, ולא מתוך הצורך שלך להתפנק ולנפח את האגו...
&nbsp
אם יש לך כלב, אני יכול ללמד אותך את העניין לגבי כלבים... לא מעט ששומעים את החיבור של "דומיננטיות" עם כישה לגידול כלבים, מייד לוקחים זאת למקומות שליליים... זכותם. אבל זה בדיוק המקום בו אתה יכול ואמור להנהיג ולהיות דומיננטי. כי הכלב הוא תלוי בך לחלוטין, וכן הוא חי בעולם שאין לו את הכלים להתמודד איתו... וכו'. אז מי שדומיננטי מול כלבים כדי להרגיש "גבר" - אז הוא רק מרגיש "גבר". ומי שמנהיג כלבים למענם, והוא ממלא תפקיד/צורך - אז הוא מנהיג וגבר אמיתי - ולא רק מרגיש - גבר. ולמעשה, הדבר האחרון שמעניין אותו הוא איך הוא מרגיש, והאם הוא כרגע - גבר-גבר או שלא
.
&nbsp
בקיצור - גבר-גבר זו עבודה קשה, הדורשת המון הקרבה עצמית, חוסר אנוכיות מוחלט, ולמעשה זה יותר "עונש" מפריוולגיה :). גבר-גבר אמיתי לא מתעסק בכלל בשאלה האם הוא גבר-גבר... אין לו צורך או זמן לשם כך...

&nbsp
טוב, לילה ואני עייף... וקצת חפרתי ובלבלתי... אולי משהו בכל זאת יצא מובן...

puma141

New member
אהבתי מאוד את ההסבר שלך.

חוץ מהסוף...........:)
גבר גבר-זו לא עבודה קשה. זו תפיסה ובניה עצמית קודם כל על פי מי אתה כאדם,
ואז אתה מתנהל בגבריות אמיתית מתוך........טבע.

DogsPCI

New member
הלו, מה שלומך על הבוקר?

&nbsp
כמובן שהתשובה היא מורכבת :)
&nbsp
ראשית, זה מאוד תלוי בנקודת הפתיחה שלך, כן?
גם אופי מולד, וגם חינוך מהבית וכו'...
כך שיש כאלה שעבורם זה יהיה קל וטיבעי יותר, ויש כאלה שכפי שאמרת - יצתרכו ללמוד ולבנות... וכל אחד והפערים שעליו להשלים.
&nbsp
שנית, ואולי הרבה יותר חשוב (ואולי לא...), מאוד תלוי מה גודל האחריות שאתה לוקח על עצמך, מה סוג האחריות (לאנשים שונים יהיה קל/קשה יותר לעמוד "במשימות" שונות...), האם יש מישהו נוסף שחולק בה, וכן - עד כמה אתה נדרש להיות "בתפקיד" (24/7, או פה ושם), וכמה וויתורים אתה אמור לעשות במסגרת "תפקידך" זה.
&nbsp
שוב, אני רואה זאת, לפחות בדיון הנוכחי, כתפקיד.
יש שרואים במונחים גבר/אישה כמייצגים תפקידים מיגדריים...
אני רואה זאת קצת אחרת...
&nbsp
ורק שיהיה ברור לכל :) מבחינתי גם נשים יכולות להיות "גבר-גבר", וכן רצוי מאוד שהן תעשנה זאת - בדרכן שלהן :).
&nbsp
בוקר טוב... וכמובן שזו רק נקודת ההשקפה האישית שלי על איך אני מגדיר "גבר"... או "אישה" (ובעניין הספציפי הזה - אני לא רואה שום הבדל...) :). ואולי יותר נכון היה לומר מישהו/י "בוגר/ת".
אחרים יכולים לראות זאת אחרת... ואין שום בעיה עם זה :).
&nbsp
לא ישנתי מאתמול בבוקר, אז הראש קצת מעורפל... ואולי אני מערבב פה :)

puma141

New member
חחחחח הכל בסדר, כולם

מערבבים פה לפעמים...........

האמת?
אני לא אוהבת את כל ה"הגדרות", ה"תפקידים" ה"משימות"-
כל זה מרחיק אותי מנקודת הפתיחה שהיא אהבה בתוך זוגיות בעצם......:) זה מה שמסתתר מבחינת הכותבים בפרשנותשל גבר גבר.
אז גבר גבר-הוא קודם כזה בזכות ובגלל עצמו. זה כמו שאמרת-תלוי בהרבה מרכיבים, כולל מאיפה ולמה הוא בא-
אבל בעיני זה הופך זניח ושולי *אלא אם כן אתה מעדיף להתקע שם* מהרגע שאתה בר דעת ובוחר את הדרך שלך-עצמאית.
אז ההשפעה של הדברים ההם-קטנה. מודעת-אבל פחות דומיננטית בחיים שלך.

אז אני יכולה לתת תכונות שאני אישית רואה מה זה "גבר גבר".
אני לא יכולה לתת הגדרה, אין לי...:)
אבל חלק מאותן תכונות שאני רואה גבר כגבר, הולכות ומתחזקות אצלי כסממנים לגבריות...
קשה להגדרה. זה יותר משהו בתחושה.......

DogsPCI

New member
היי פומה... רק שימי לב בבקשה שאני כלל לא דיברתי

או התייחסתי לאהבה או למשיכה או לזוגיות :).
&nbsp
אני דיברתי על מה ומי נחשב בעיני לבוגר/ת, אחראי/ת, לא מרוכז/ת בעצמו/ה - ועל כן, ולפי ראות עיני - ראוי לכינוי גבר-גבר או אישה-אישה :).
&nbsp
בדיוק כמו המשפט שכתבת - "אז גבר גבר-הוא קודם כזה בזכות ובגלל עצמו.". ללא קשר לזוגיות, לאהבה, או לאיך מישהו אחר רואה אותו (או אותה) :).
&nbsp
אני יכול לומר שבחיים היו (ותהינה...) סיטואציות בהן אומר לעצמי - פה התנהגתי כגבר-גבר, והיו ותהינה סיטואציות בהן אומר לעצמי - פה היה מקום לשיפור... שוב, בהתאם לתפיסת העולם שאני מאמין בה, ושאני חושב שיש להתנהל לפיה

&nbsp
&nbsp
וכל הנ"ל הם רק רכיב אחד של האדם שעומד מולינו, לא כל כולו... :). ובטח שאני לא מושלם, וכנראה שגם אף-אחד ואחת בעולם. לפעמים יהיו גם כישלונות, ומקומות של חולשה... השאלה היא האם קיימת המודעות והרצון להתמודד עם המקומות הנ"ל. לא הכל תמיד נמדד בהצלחות, לפחות לא בעיני :).
&nbsp
לגבי שאר הדברים שכתבת, אני איתך לחלוטין :).
&nbsp

puma141

New member
חמודי, אל תכליל. אני מושלמת!

סתם......רק להתקוממות הראשונית לאמירה הזו, עד שפותחים ת'פוסט...

DogsPCI

New member
יאא מכשפה!!
... קוממת, קוממת!!

מייד אמרתי לעצמי בלב: כתבתי במיוחד - "וכנראה שאף אחד...." בדיוק כדי לא להכליל...

&nbsp
למרות שבינינו, ובלי שישמעו? אף-אחד לא מושלם - בהכללה גורפת :)
טוב, אולי חוץ ממך... את במעקב עכשיו...

puma141

New member
תנמיך ציפיות....אני רחוקקקקקקה מלהיות!

אבל אני בסדר, מסתדרת עם עצמי.....לא מחליפה בעד שום הון בעולם:)

מספיק לי.

DogsPCI

New member
לי אין ציפיות ממך כלל :) אני לא מכיר אותך...
אבל,

כיף לשמוע שאת בשלום עם עצמך...
. שזה הדבר הרלוונטי החשוב באמת
.
&nbsp

puma141

New member
לגמרי......:)

אפילו יותר מזה- אני מאוד אוהבת אותי! ממש אבל......
באופן אובייקטיבי חחח

תגיד.......
גם בחיים אתה מפזר ככה פרחים אמיתיים?
*התבלבלו לי העיניים* :)

למעלה