שאלה מוזרה

ChilD SouL

New member
אני אישית לא מבינה משהו אחד...

איך אפשר לחבק\לנשק אפילו נלך יותר רחוק לקיים מגע מיני עם אדם שאין לי או לכל אחד אחר משיכה פיזית כלפיו

pain is MY love

New member
אפשר תאורטית

אבל בשביל מה??? על מי אנחנו עובדים? רק על עצמנו. הרי מחבקים ומנשקים ושוכבים עם אנשים שאנחנו אוהבים (בצורה כלשהי) ורוצים לגעת בהם. ואם אין את הרצון הזה אז מה זה שווה?..

ChilD SouL

New member
תאורטית הכל אפשר... ../images/Emo4.gif

אבל בשביל מה
עדיף למצוא מישהו שאנו באמת נרגיש כלפיו משיכה, אהבה וכיוצא בזה מאשר להסתפק במשהו בלי משיכה. כי בסופו של דבר, כשיש משיכה יש תשוקה. וכאשר תשוקה נגמרת בזוגיות או אין אותה - הזוגיות לא תשרוד הרבה זמן. לדעתי.

Cobe1982

New member
המממ.. זה תלוי בנסיבות...

הרבה אהבה (או אלכוהול..) יכולה לפצות על כמה חסרונות מינוריים.. אני, שמצאתי את עצמי בזרועותיהן של כמה מיפהפיות ארצנו, כבר יצאתי עם נמוכות (לאאאא....!), עם ברונטיות (וואי וואי וואי...), ואפילו עם בנות שגידלו, תכינו את עצמכם- צמיגון...! (פה אין לי אפילו תגובה נדהמת מספיק נוראית, אז פשוט, 3 סימני קריאה: !!!)מצד שני, לא הייתי מוצא את עצמי מאושר, עם כל האהבה שבעולם, בזרועותיה של מלכת הכיעור לשנת 1942... מה לעשות, לא נמשך לבנות לא יפות. שטחי? קצת. אנושי? מאד. רק מה-מישהי שהייתה חברה שלי לזמן קצר, הייתה ידידה שלי הרבה לפני. היא תמיד אמרה שלדעתה אני נראה בסדר גמור, אבל במשך חצי שנה היא לא חשבה עלי בכיוון (וזה לא שהייתה לה בעיה להשיג אותי..) רק בעקבות איזו שיחת עומק ממש ממש כבדה, שבה היא באמת נפתחה אלי, פתאום היא רצתה יותר... קיצר, אין שומדבר קבוע, ברור או מוגדר, זה תלוי בהרבה גורמים משני הצדדים, וזהו.

למעלה