שאלה מוטרפת או מאתגרת ?

אביטלים

New member
שאלה מוטרפת או מאתגרת ?

אם בחורה בת 39 היא אימא לילד דרך אימוץ למרות שיכלה ללדת.... אם היא מחפשת בחור שרוצה להיות אבא לילד מתוך רצון אמיתי וללא מחוייבות כלכלית כלפי הילד או כלפיה..... אם הבחורה מחפשת אסקס להורות משותפת עם זוגיות או ללא זוגיות.... אם האבא הפוטנציאלי יכול להיות מגיל30 ועד 50...... אם ואם ואם, נראה לכם מוטרף לחפש אדם כזה לשותפות שכזו? ובכללי: איך מוצאים זוגיות אסקס ?

קשה

קשה למצוא זוגיות לאסקס וקשה למצוא אבא פוטנציאלי לגדל ילד. אבל אני מאמין שאפשרי.

nobles3

New member
הכל אפשרי

את מכירה את המשפט "אם רוצים אין זו אגדה" אבל לא יכול לענות לך על השאלה "איך". אנחנו הדור הראשון - לא היו עוד קהילות אסקסואליות לפנינו כדי להראות לנו את הדרך, אנו צריכים לנסות הכל בעצמנו כדי לענות על השאלה הזו. האמת, היו אסקסואלים לפנינו ואפילו אסקסואלים מאוד ידועים (ניוטון, בטהובן, ס. דאלי, וושיגטון ועוד רבים) ואף אחד לא יכול לקחת מהם את גדולתם. מה שכן, אנחנו הדור הראשון של קהילה המודעת לעצמה (הרבה בזכות האינטרנט). אז הכל עוד פתוח, יש הרבה שאלות שמחכות לתשובות ולנו הזכות לתת אותן.

dnielc

New member
בטהובן היה א-מיני?

מוזר, לא שמעתי על זה אף פעם... אהמ, אני שלחתי בעבר מכתב לאתר ההכרויות אטרף דייטינג בבקשה להכנת פלטפורמה לאמיניים, ובינתיים שום דבר לא זז. אני מניח שאם יהיה עליהם קצת לחץ הם יוסיפו את האוצפיה הזו באתר שלהם...

nobles3

New member
תן לנו כתובת

ונפציץ אותם בבקשות עד שהם ייענו

באמת מאיפה המידע הזה?

היחידים שאני מכיר שהיו אסקס היו ואן גוך, הרי הוא אהב מישהי אבל לא היה לו שום קשר מיני איתה, לפני שהלך לעולמו שלח לה את אוזנו... השני היה ניטשה אולי גנדי גם, לא שמעתי שהיה לו קשר מיני עם נשים. כמדומני לוושינגטון היתה אישה, והיו לו עבדות שאנס... (עבדים ממין נקבה) לגבי ניוטון ובטהובן, לא ידוע לי

טוב...

אני לא מאמינה למה שכתוב שם.. דבר שידוע ומלמדים בבתי ספר לאמנות זה שוינסנט ואן גוך היה בטיול עם עוד אמן באיזור כפרי כלשהו.. מסע ציור כזה..או משהו,באיזה איזור אפריקאי או משהו (ראה את ציור "הכיסא של ואן גוך".. אז האמן שהוא טייל איתו צייר את הציור הזה.שכחתי את שמו.) ואן גוך.. חתך לעצמו את האוזן במהלך הטיול..אחרי שהוא וחברו האמן רבו. לא חושבת שזה היה מחוות אהבה. פשוט שגעון.. יום טוב.. הדר.

יכול להיות שאת צודקת

אני יכול להביא עוד עשרה אתרים עם הסיפור הזה. מה שבטוח, הוא היה בודד כל חייו וגם לא מכר אף ציור (הוא כן מכר ציור אחד, אחיו נתן כסף למישהו כדי שיקנה ממנו...)

ToryMaster

New member
לא בדיוק

פול גוגן טייל בטהיטי וכל זה, והוא וואן גוף באמת היו חברים טובים וגם גרו ביחד [הבית הצהוב בארל, זה בצרפת], אבל הסיפור עם האוזן הוא אחר. על פי מה שאני קראתי [וזו בטח לא האמת המדויקת, כי הכותב לא היה שם] הבחורה הזו [רות, נדמה לי] וואן גוך היו סוג של נאהבים, והיא נהגה להחמיא לו הרבה על האוזניים שלו, עד שיום אחד מסיבה לא ברורה הוא חתך את האוזן ושלח לה, זה די סיים את הקשר שלהם. לואן גוך הייתה גם אישה, והם בהחלט קיימו יחסי מין. מי שנגע בנושא נוגדי הדיכאון - תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושבת שהיו כאלה בשנים שהוא היה בחיים, זו המצאה של המאה ה20.

p019

New member
מידע שגוי בעיקר- לדעתי

ואן גוך היה על תרופות נגד דיכאון. יכול להיות שהם השפיעו על היצר שלו. גאנדי היה נשוי + ילדים.

p019

New member
חזק על מתים

הייתי נזהרת להדביק לאנשים ידועים מתים הדגרת א-מיני. אין לזה שום סיבה וזה לא הוגן - כמו שלא היית רוצה שעוד 100 שנה אנשים יחליטו שבעצם היית מיני. אלה אם כן, כמובן, יש לך הוכחות מדויקות - כמו מחתב. ואז אודה לך אם תוסיף את ההוחכות.

nobles3

New member
../images/Emo12.gif למה בתוקפנות ?

ההוכחה היחידה שאפשר להביא בינתיים זה רפרנס לכתבה בויקיפדיה. הנה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Asexual#Famous_asexuals כמובן שגם זה יכול להיות מבוסס על ספקולציות, אבל זה מה יש. אגב, מיני זה לא קללה כמו גם אסקסואל (אם יקראו לי מיני עוד מאה שנה אני מבטיח שלא אתחיל להתהפך לי בקבר
)

p019

New member
סליחה

מצטערת, אבל אני לא אוהבת את ההדבקה הזו של כל מיני דברים לאנשים מפורסמים, כולל מה שעשו בויקפידיה. אם סלוודור דאלי הוא א-מיני יש לא צורה מוזרה מאוד להראות זאת. למרות שאני מעוד אוהבת את הסגנון שלו - חלק המתמונות ממש קשה לי להסתקל בגלל המיניות. אם כי יכול להיות שלא הבנתי אותו. בכל מקרה - זה פשוט לא נראה לי לעיניין. מצטערת על התוקפנות. שעלה: אם אפשר להתהפך אחרי המוות - למה לעשות את זה בקבר?

למעלה