אסביר מה יש בזוגיות הזו
לזוגיות יש משמעויות שונות, יש בעיניי גם זוגיות כלכלית בעסק למרות שניתן לקרוא לה גם שותפות עסקית. שותפים לעסק מאוד מקורבים וזו כמעט זוגיות למרות שזו לא זוגיות במובן הקלאסי. יש מושג חדש יחסית שנקרא "הורות משותפת" , צד אחד הוא סטרייטית או לסבית וצד שני הוא סטרייט או הומו, שני הצדדים הורים לילד ביולוגי של שניהם או לילד מאומץ. ההורות המשותפת כשמה כן היא, אין זוגיות מינית בין 2 הצדדים אבל יש הורות משותפת, מה זה אומר ? אבאב ואימא שהורים לילד, מבלים עימו זמן יחד ולחוד, שני אנשים שמיודדים ושיש בינהם תקשורת וחברות. לילד יש 2 בתים, כמו הורים גרושים אבל שונה לחלוטין שכן אין מרירות ומאבק אלא שותפות הורית מלאה. למה הצעתי ללא שותפות כלכלית ? בהורות משותפת יש הורות כלכלית אבל אם אחפש כזאת, יחשדו שאני מחפשת "ספונסר" או פרייר וזה לא המקרה. אני מחפשת אבא לילד עתידי שלי, אבא במובן של "תפקיד", אדם שרוצה להיות אבא, שרואה זאת כזכות וכחלק בחייו, חלק שתורם לו. לכן, אין לי עניין ב"מזונות" ומכיוון שהילד ממני גם אין "איום" של תביעות כלכליות מצידי או מצד הילד. יש פה הצעה נקייה ואם תמצאו בה פאקים אז ספרו לי. אני הייתי שמחה שתהיה ביננו חברות וידידות ואם תוכל להיות גם זוגיות אסקס, זה בכלל יהיה נפלא. אשמח לחשוב על אפשרויות אחרות בשמחה, מה אתם אומרים ?