שאלה מוטרפת או מאתגרת ?

אז מה יש בזוגיות הזו?...

חלק חשוב מהזוגיות זה להיות יחידה כלכלית אחת מה הבן זוג כן צריך לעשות?

אביטלים

New member
אסביר מה יש בזוגיות הזו

לזוגיות יש משמעויות שונות, יש בעיניי גם זוגיות כלכלית בעסק למרות שניתן לקרוא לה גם שותפות עסקית. שותפים לעסק מאוד מקורבים וזו כמעט זוגיות למרות שזו לא זוגיות במובן הקלאסי. יש מושג חדש יחסית שנקרא "הורות משותפת" , צד אחד הוא סטרייטית או לסבית וצד שני הוא סטרייט או הומו, שני הצדדים הורים לילד ביולוגי של שניהם או לילד מאומץ. ההורות המשותפת כשמה כן היא, אין זוגיות מינית בין 2 הצדדים אבל יש הורות משותפת, מה זה אומר ? אבאב ואימא שהורים לילד, מבלים עימו זמן יחד ולחוד, שני אנשים שמיודדים ושיש בינהם תקשורת וחברות. לילד יש 2 בתים, כמו הורים גרושים אבל שונה לחלוטין שכן אין מרירות ומאבק אלא שותפות הורית מלאה. למה הצעתי ללא שותפות כלכלית ? בהורות משותפת יש הורות כלכלית אבל אם אחפש כזאת, יחשדו שאני מחפשת "ספונסר" או פרייר וזה לא המקרה. אני מחפשת אבא לילד עתידי שלי, אבא במובן של "תפקיד", אדם שרוצה להיות אבא, שרואה זאת כזכות וכחלק בחייו, חלק שתורם לו. לכן, אין לי עניין ב"מזונות" ומכיוון שהילד ממני גם אין "איום" של תביעות כלכליות מצידי או מצד הילד. יש פה הצעה נקייה ואם תמצאו בה פאקים אז ספרו לי. אני הייתי שמחה שתהיה ביננו חברות וידידות ואם תוכל להיות גם זוגיות אסקס, זה בכלל יהיה נפלא. אשמח לחשוב על אפשרויות אחרות בשמחה, מה אתם אומרים ?

יש קהילות משותפות

שמעתי (לא מכיר אישית) על קהילות שבהן ההורים של כל הילדים מגדלים את הילדים ביחד. מעין קיבוץ עירוני או משהו בסגנון, אולי כדאי לברר אם זה הכיוון. השאלה היא איפה מוצאים אנשים כאלה - איפה מפרסמים הודעה. בשביל זה טוב מאוד שיש את הפורום הזה והקהילה האסקסואלית בישראל צוברת כח ותאוצה. אני מציע לעשות גם רשימת קשר ופעילויות נוספות במהלך הזמן בשביל לא לאבד אנשים. אני אישית אשמח להיות בקשר עם כל מי ששייך לקהילה כי אני מרגיש שיש לנו בסיס משותף או משהו שקושר אותנו ביחד. חוץ מזה אני שוקד על הקמת קומונה שתהווה בשבילי משפחה. יש לך עוד רעיונות?

אביטלים

New member
עידומורן

אני אשמח לשמוע עוד על התוכניות שלך ועל פעילויות משותפות, אולי סוף סוף נקים קהילה שמתאימה לנו ?

בשמחה רבה

דבר ראשון ביצירת קהילה שמתאימה לאסקס לדעתי זה דף קשר של חברי הקהילה או המעוניינים בה. עדכונים במייל וכו'. בהמשך אפשר גם להיפגש. כבר עלה פה פעמיים רעיון למפגש פורום ונפל כי הפורום צעיר מדי ורצו לחכות לעוד אנשים. זה הבסיס. על זה אפשר לעשות עוד דברים אבל קודם כל נגיע לזה ונכיר קצת יותר לעומק.

דף קשר אפשר לפתוח אם רוצים

במאמר פה או באתר נפרד. עדכונים במייל צריך כשיש פורום?

nobles3

New member
לא הבנתי

איך הורות משותפת שאת מדברת עליה שונה מסתם יחסי חברות - הרי אמרת שאין כאן מחויבות לא אחד לשני ולא לילד וההורים חיים בנפרד.

אביטלים

New member
ובכן.....

הורות משותפת שונה מסתם יחסי חברות כי יש ילד במשותף שאחראיים עליו. המחוייבות אחד לשני היא מטעמי ידידות בלבד ולא בחובה. לא הייתי רוצה שגבר יחשוב שאני מחפשת אותו כספונסר לילד ולי..... אם נוצרת זוגיות אז חיים ביחד ואם לא אז חיים לחוד אבל בקשר הדוק מאוד. אני מחפשת אופציה שאולי עדיין לא נוצרה. עד עכשיו לא מצאתי אופציה שחיה ובועטת כדי לשייך עצמי אליה אז אולי ההפך הוא הנכון, ליצור יחד עם אחר אופציה חדשה שמתאימה דווקא לנו. גם להיות אסקס לא נתפס לדעת רבים כאפשדרות אלא כבעיתיות ואני אומרת : בואו נברא לעצמינו את המציאות שמתאימה לנו ולאישיות שלנו. איך בכלל אתם מוצאים בני זוג שהם גם אסקס?

yahoo2006

New member
היי, אביטל

זו גם אחת הקושיות שהעלתי אנוכי: איך לעזאזל מוצאים בניח זוג? הרי החיים שלי מתנהלים באירגונים די שדרתיים, והאנשים מסביבי, רובם ככולם, פשוט בזוגיות. גם לא תמיד אני מרגיש צורך להיחשף בפני אחרים בנוגע לאמיניות שלי והדבר מותיר אותי בסופו של דבר בודד וערירי... וזה מאוד עצוב. אם החיים שלי יחלפו ללא זוגיות או צאצא, ארגיש שהחיים שלי התבזבזו. בנוסף, במקום כלשהו, אחרי שחיים זמן מה רק עם עצמך ועבור עצמך, זה בלתי נמנע לפתח מידה מסוימם של אגואיזם. חיים רק בשביל עצמך. לא לומדים לחלוק וכו'....העיניין הזה החל להפחיד אותי, בייחוד ככל שהזמן עובר.

nobles3

New member
איך מוצאים ?

ההודעה שלך החזירה אותי לראיון של מפגשים קבוצתיים. רק אחרי שנתחיל לארגן מפגשים בין החבר"ה נתחיל להכיר אחד את השני. אבל זה עוד מוקדם לדבר על מפגש ועוד במהלך הסמסטר, כולם בטח שקועים בלימודים. נחיה ונראה...

yahoo2006

New member
מה אני מבוגר פה../images/Emo150.gif?

האם אני היחיד שסיים אוניברסיטה, בן 24? בכל מקרה, העיניין הוא, מעבר למפגש/הכרות, שחיוניותו איננה מוטלת בספק: מה אנחנו יכולים לעשות למען עצמנו, בכדל לקדם את עצמנו מבחינה חברתית וכדי שנחדול מהרגשת הבדידות? איך אתם מתמודדים עם הרמות הגבה מצד החברה?

p019

New member
לא כולם מפסיקים אחרי תואר ראשון ../images/Emo13.gif

אביטלים

New member
איך מוצאים זוגיות ? אולי .....

אולי נתחיל מצעד קטן אחד.... יש מפגשי פורום שמתקיימים בפורומים אחרים. אפשר לקיים גם פגישות ולהרחיב את המעגל עוד ועוד. בקצב הזה תבוא זו שמתאימה לך, מתי שהוא זה יקרה....ואם עד אז תביר חברים וחברות חדשים, זה יהיה נפלא להרגיש סוף כל סוף בבית מוכר. אני מבינה מהכתוב שעוד לפני זוגיות, יש כאן בדידות חברתית ואצל חלק מהאנשים ממש ארון וזה נורא לחיות ככה. תחשבו שאין מחר, שיש לכם עוד שנה-שנתיים לחיות. אם תצליחו באמת להיכנס למחשבה הזו, החומות ייפלו כי תבינו שמה שהכי חשוב זה להיות בריא ושמח בחלקך ולא לחשוש ממה "יגידו". מה שלא תבחרו לעשות בחיים, למישהו, מתי שהוא, איפה שהוא יהיה מה להגיד כי לא תצליחו לרצות את כולם אז אם כבר תעשו מה בא לכם. אתמול סיפרתי לחבר גיי שלי והוא הקשיב ואמר:"אולי גם אני אסקס כי כבר שנה אני לא.... ואני רק בן 31...אני ממש מודאג...." ואז עבר בחור יפה תואר וידידי הביט בו בעיניים מזוגגות ואמר "'WOW, הייתי עושה לו טובה". עניתי לו:"א' אתה לא אסקס וב' תפשיר מייד את הזיגוג בעיניים שלך כי אתה נוהג ואני באוטו!!".

nobles3

New member
מבין אותך מאוד

התחושה הזאת של בדידות מאוד מוכרת לי, וזה נכון לגבי רובינו - אנחנו מרגישים כמו בארון וחשים צורך להפתח ולצאת לאור. הפורום הזה נותן לנו ההרגשה של חופש, כל זה נכון, ושצריך להתקדם בשלבים עד ש-(בעזרת השם) תהיה כאן קהילה חזקה כמו שיש בארה"ב. המפגש שחבר"ה מארגנים זה יוזמה מאוד מבורכת, צריך להפגש אם כי חושב שהמפגש הספציפי הזה הוא קצת מוקדם מדי: א. צריך לתכנן את זה מראש כדי שאנשים לא יבנו תוכניות על היום זה; ב. לחלק מאנשים תהיה בעיה להגיע; ג. אנשים עוד לא מכירים אחד את השני כ"כ טוב, ואז במקום לבנות יחסים טובים אפשר גם להרוס בקלות. תחשבי על זה. הסיפור על חבר הגיי שלך הזכיר לי משהו. היה לי פעם ידיד טוב. הייתי מגדיר אותו כאדם טוב ו"אחלה גבר", בן אדם תמיד ידע איך להדליק אנשים. היינו הרבה פעמים יוצאים לבלות ביחד (כמובן שלא סיפרתי לו שאני אסקסואל, וגם לא ידעתי אז שיש דבר כזה) והיה סבבה עד שיום אחד ישבנו באיזה פאב, אחרי שחיסלנו כמות רצינית של אלכוהול הוא הציע לבוא עליו וכמו שאומרים "לעשות טובה אחד לשני". אני חייב להגיד לך זה היה קטע מאוד לא נעים... כמובן שהסברתי לו שאני "לא בקטע" והיתה פה אי הבנה, הוא התחיל להתנצל, בסוף אמרנו שהכל בסדר ואף אחד לא כועס על אף אחד. אבל הקשר נותק בכל זאת (וגם לא היה יכול להיות אחרת). אני תמיד אומר כי רוב הבעיות בעולם הזה קורות בגלל אי הבנה.

זה מזכיר לי...

את החצרות של פעם היתה חצר משותפת שבה ניקו את הבגדים, היתה בה באר וכו' ומסביב בתים כל השכנים חיו בהרמוניה אפשר לראות חצרות כאלה בירושלים העתיקה כזה סגנון חיים הופסק בגלל המודרניזציה בישראל הישנה היינו יותר שכנותיים היום בכפר הגלובלי...

למעלה