שאלה מוסרית.......

daniwe

New member
שאלה מוסרית.......

היי לכם! אז ככה,לחבר שלי יש חברה בערך חצי שנה... היום הוא שאל אותי שאלה שהיה לי מאד קשה לענות לו. הוא הלך לנערת ליווי עשה מה שעשה ואחר כך שאל אותי אם זה נקרא בגידה. מה אתן חושבות? אני אשמח אם יהיו כמה שיותר תגובות.

Vdrums

New member
כן זו בגידה.

הוא בגד באמון של חבר שלו והלך לזונה. יש לו איזה בעיה במערכת יחסים שבמקום לפתור אותה בדרך נורמלית ולדבר עם חברה שלו הוא הלך פשוט לספק את צרכיו במקום אחר. אני לא אתפלא אם בקרוב הוא ילך שוב לזונות והפעם כי באמת לא תהיה לו ברירה.

זו תגובה

של ילד קטן. אין דבר כזה שאין דרך אחרת לפתור בעיות. ללכת לזונה לא יפתור לך שום בעיה לעומק. זה רק יוצר מערבולת של שקרים, רגשי אשם ושאר ירקות, שרק מעמיקים את הבעיה שישנה והופכים אותה למסובכת יותר.

בטח בגידה!

הבחור הלך לנערת ליווי , זיין אותה וחזר לחברתו משכבר הימים. מה? העובדה שהוא לא התאהב הופכת את זה לפחות גרוע? בעיני לא.

Multik

New member
Prostitute is not a human kind

It is item he used for his needs like u may use plastic dick or some stuff of the kind

Multik

New member
Prostitute is not a human kind

It is item he used for his needs like u may use plastic dick or some stuff of the kind

kurt 28

New member
לא

מה פתאום ! אלא אם הוא אוהב את הזונה...(נערת הליווי לא החברה) זה כמו לאכול במסעדה...אם תגזים זה יעלה לך ביוקר!

לא!

ממש לא. אלא אם הוא מערב בכך רגשות אחרת, גם פנטזיות על אחרים נחשבות בגידה??

kurt 28

New member
../images/Emo8.gif

סוף סוף בחורה שעובדת גם עם השכל ולא רק עם הרגש...

בואנה- אני לא מאמינה....

אשכרה הצלחת לאתר בחורה שעובדת גם עם השכל ולא רק עם הראש?? אני בהלם! כל הכבוד. ממש מיצג מוזיאוני. זה ממש כמו למצוא עכשיו דינוזאור מסתובב חופשי ביערות הכרמל! לדעתי אתה פשוט גדול.

וואו, ממש היגיון צרוף

מי שחושבת כמוך עובדת עם שכל, ומי שלא - בלי קשר לכמה הנימוקים שלה טובים - לא.

Vdrums

New member
כלומר שאין לך בעיה

שבן זוגך ילך לפרוק את חרמנותו אצל נערות ליווי? לא איכפת לך שהוא מתקתק זונות במקום להנות איתך? YE RIGHT...

PreDirector

New member
מעניין מאוד

לפי דעתי יש פרופיל מסויים לאנשים שהולכים לנערות ליווי ,לא כל אחד הולך לנערת ליווי.

דוVשה

New member
סתם מתוך סקרנות

איזה פרופיל יש לאנשים שהולכים לנערות ליווי?

למעלה