שאלה מוסרית.......

הבעיה אצל בן זוגי..

היא לא כזו- אבל אם היה הולך לזונות? הוא היה צריך להיגמל מהן מהר מאוד כי מדמי המזונות שהייתי דורשת(ומקבלת) לא היה נשאר לו לשלם להן..

Vdrums

New member
אז בעצם את טוענת שהיית מתגרשת

ז"א שאת לא מקבלת את העניין וזו אכן בגידה באמון.

שאלה לי אליך

(ואני לא מנסה לשפוט אותך אלא להבין.) את סיפרת לנו שיש לך מאהב, אבל אם בעלך ילך לזונות את תקחי לו את כל הכסף? מה ההבדל? שהוא משלם להם?

ועוד הבדל ששכחת..

המאהב שלי הוא וירטואלי! כלומר- הוא ואני לא התראינו מעולם! הוא נותן לי אהבה שאני לא יכולה לגעת בה. בינתיים זה מספק אותי, בקשר לעתיד-מי יודע? וכן- כסף עושה את ההבדל את לא חושבת???

Vdrums

New member
מצטער אבל זה נשמע פתטי

מסופקת ע"י התכתבויות עם מישהו שיכול להיות גם בן 14...

Vdrums

New member
העובדה שהוא בסטטוס של מאהב.

גם אני מדבר עם אנשים שמבינים ומקשיבים, אבל בין זה לבין מהגדיר מישהו בתור מאהב יש מרחק.

עכשיו זה מסתדר יותר

בהודעה הראשונה לא הבנתי שהמאהב הוא וירטואלי . ולא , אני לא חושבת שכסף עושה את ההבדל. אני לא מקבלת את זה בכלל, אבל אם אני יעשה את ההפרדה, כשהוא משלם אני יודעת שזה סקס נטו, כשיש לו מאהבת אחת זה אומר שיש לו רגשות אליה...

roseorose

New member
יש הבדל בין ליישם ללפנטז!

בדימיון יכולים להתרחש הרבה דברים. אבל אם אתה מיישם במציאות כל דבר שעולה לך בדימיון בלי להתחשב ברגשות של אחרים אתה... פסיכופת, על פי ההגדרה.

מעניין מאוד...

מעניין מאוד אם כשתלך לנערת ליווי או לזונה אתה תספר על כך לאשתך, ומה היא תחשוב על זה. מעניין מאוד. לא, כי פשוט אם לא תספר לה שהלכת לאכול מהצד - אני חושבת שזה בגלל שהתשובה לשאלה אם זו בגידה - נמצאת כבר עמוק בלב שלך.

את השאלה יש להפנות לחברה

אם זה מקובל עליה - אז זאת לא בגידה. ואם הוא עשה את זה מאחורי הגב שלה והסתיר ממנה כי ידע שהיא תסלוד ממנו - אז התשובה ברורה.

../images/Emo45.gif בגידה בשבילי היא בגידה באמון

אם יש בין שניהם אמון שהם לא שוכבים עם אחרים זו אכן בגידה! עבורי (באופן אישי בלבד) זה היה נחשב כבגידה. כאשר אני עם מישהו במערכת יחסים חלק מזה כולל יחסי מין איתו בלבד.

תשובה אינדיוידואלית

בגידה זה כל דבר שנעשה מתוך החשש שמישהו יגלה יגלה. בגידה היא לא רק בחדר המיטות ובטח שלא רק בין בני זוג..

Multik

New member
In some way it is but

Prostitution is some thing else it is special it not really a woman it is an item like vibrator for his girlfriend we are not tell u i is bad to cheat us with vibrator so a prostitution is like a vibrator

Savage Garden

New member
זו לא סתם בגידה!!!../images/Emo128.gif

אין דבר יותר מעליב מזה ודוחה מזה!!!

אורזמן

New member
אם זה מה שהוא עשה

כן, זו בגידה אלא אם כן יש להם יחסים פתוחים שמותר להם להשתרלל כראות עיניים

roseorose

New member
בגידה אחושלוקי

ו... האם החבר זה במקרה אתה?...