שאלה .. מטומטמת מאודדדד!!! אבל בכל זאת שאלה..

שאלה .. מטומטמת מאודדדד!!! אבל בכל זאת שאלה..

התחיל הביצפר ושמתי לב שניהיתי ממש שקטה מה שאני בדרך כלל לא אני כמעט ולא מדברת זה ממש מפריע לי אני מנסה לדבר אבל אין לי על מה :( אני מרגישה שאני לא פתוחה לילדים ניהיתי סגורה קצת..:( :( :( ^ זה היה סתם משהו שרצתי להגיד והשאלה.. : אמרו לי שאני לא מוכנה לקשר, וגם אני חושבת ככה.. אבל אני רוצה להיות מוכנה לקשר :( מה עושים? שמתי לב שכל פעם שיש בן שמעוניין בי אני מנסה להתרחק ולהתחמק.. :O ת ע ז ר ו ל י

Lir האחת

New member
מוכנה לקשר

זה עניין של הרגשה פנימית שלך. אולי פשוט עוד לא הכרת מישהו שמאוד רצית, ואת מבלבלת את ההרגשה הזאת עם תחושת "חוסר מוכנות" לקשר. כאשר ה"אחד" יגיע, את תהיי מוכנה יותר מתמיד

גם ככה גיל ההסכמה

בישראל הוא 16. קחי לך עוד שנתיים של תמימות, את עוד תתגעגעי לזה.

the evil 1

New member
את ממש ממש ממש ממש צעירה

זה הרבה יותר מידי מוקדם לקשר! מניסיון, מערכת יחסים היא בעלת משמעות הרבה יותר גדולה בגיליים בוגרים יותר, עכשיו זה סתאם משחקים. גם אם את תתחילי מוקדם זה עלול להזיק לך בהמשך את עלולה ליבנות לעצמך נורמה לא בריאה של מערחות יחסים ילדותיות. בנים בגילך לא חושבים על שום דבר חוץ ממין ואת לא מעניינת אותם מעבר לזה.

אם בן מדבר איתך

אז זה סימן שהוא גם רוצה לזיין אותך. אבל אל תתני בקלות. תתני לו לרדוף אחריך, לטלפן אליך, לקנות לך ובסוף תחליטי. את לא ממהרת לשום מקום. קחי את הזמן, תתני לדברים להתגלגל. אחרי הזיון הראשון תחזרי אלינו ותספרי איך היה ועם מי.

the evil 1

New member
כל הבנים חושבים על מין ורק על מין

בעיקר בגילך, בגיל מבוגר יותר (הרבה יותר) חלקם חושבים על זוגיות (חלק קטן) אבל ברור שבלי מין זה לא יקרא, כלומר עד שאת באמת מוכנה למין אין מה לחפש "זוגיות", אני יודעת שזה נישמה רע אבל זאת האמת.

עזבי אל תתייחסי למה שרשמו לך..

פשוט תהיי את ואני מציע שתיעזרי באיזה חברה טובה או שתיים שיעזרו לך ולא לא כולם חושבים על מין... למרות שבהחלט יש כאלה שרוצים רק את זה ויגידו לך כל דבר שתרצי לשמוע בשביל זה.. פשוט תסנני אותם...

the evil 1

New member
בגיל 14 אין לה את הכלים לסנן נכון

ובגיל הזה כל הבנים מעוניינים במין.

keton13

New member
אני שם לב לתופעה מדהימה,

כל הבנות שכתבו "בנים רוצים סקס", פשוט חסרות אופי. מי יתן ובעוד כמה שנים תבינו על מה אני מדבר.

the evil 1

New member
כשתגדל תבין ... חמודי

הניסיון הוא שהוכיח לי שאני צודקת, וילד בן 15 לא ישנה את דעתי...

אני לא אחת מהילדות ה

האלה שנותנות...... ואתם בטח צודקים שכולם רוצים רק סקס כמעט אז באסהה

keton13

New member
תראו מה עשיתם.

מבחורה שחושבת שהיא לא מוכנה לקשר, תראו לאן לקחתם אותם ומה הכנסתם לה לראש. חבורת מטומטמים, וסלחו לי על המילה- זה מה שאתם. בנים רוצים סקס? באמת? תוציאו איזה מאמר על זה שבנים רוצים סקס, תגלית השנה. בנים רוצים סקס, ולא פחות ממה שנשים רוצות סקס, כל אחד רוצה סקס.

the evil 1

New member
היא בת 14!! היא ילדה לא "בחורה"

יש לי חדשות בשבילך ילדים בגילה, סקס זה כל מה שמעניין אותם והם לא שולטים בזה זה עניין פיזיולוגי הם כולם שטופי הורמונים ולא רואים כלום מעבר לכך !! בגיל מבוגר יותר כאשר היא תרכוש יותר מיומניות בין אישיות היא תוכל להחליט באופן מפוכח יותר.

Paranoid Eyes

New member
יקירתי,

תתעלמי ממה ששלומית ודה אוויל אומרות לך לגבי "כולם רוצים סקס". אני אתחיל באופן כללי: כולם רוצים סקס ואני מניחה שגם אוהבים, אבל! לא כולם יחפשו קשר במטרה להשיג סקס. לא כולם יתעניינו בך בשביל הסקס. כן, אני מודה יהיו כאלה שיחפשו רק סקס אצלך, אבל יהיו כאלה גם שיהיו רציניים ויחפשו להכיר אותך. את בת 14, וייתכן שחלק מבני גילך לא ממש חושבים על קשר עכשיו וזה די הגיוני . את צעירה מדי ואין לך את הנסיון מספיק בשביל להבדיל בין מי שמעוניין באמת לבין מי שסתם מחפש סקס. אפילו אני עדיין לא מצליחה להבדיל לפעמים טוב מאוד שאת לא מ"האלה שנותנות" כי לצערי יש מספיק כאילו בגילך ובדור הזה. את בכלל לא צריכה לחשוב על זה בגילך. רק דעי דבר אחד, אל תעשי שום דבר שאת לא שלמה איתו ולא בטוחה איתו. תתייעצי עם אדם מבוגר אם את רוצה.. אמא אבא, אחות , בת דודה שאת קרובה אליה... או פה אם את רוצה. ואל תאכלי סרטים, לא כולם מניאקים.

למעלה