שאלה .. מטומטמת מאודדדד!!! אבל בכל זאת שאלה..

עיניים פרנואידיות, הגזמת ../images/Emo46.gif

מה את אומרת ללינוי לאיזה תגובות להתייחס ולאיזה לא? את חושבת שהתגובה שלך יותר טובה משלי? הגזמת ובגדול! תכתבי את דעתך ואל תחלקי ציונים על הודעות של אחרים! קצת נימוס לא יזיק לך | !| לידיעתך, אני כבר עשיתי סקס בגיל 14, זה היה כיף
ואני לא מצטערת. ככה שאותי את לא יכולה להאשים בשמרנות. אם הנערה רוצה להזדיין אז שתעשה את זה. תפסיקו לחנך או להטיף מוסר. כולכם נהפכתם לאיזה מטיפים או מורים בבית ספר. מצד שני לא צריכים להיות תמימים -סקס זה חלק מחוקי המשחק. וכן, בנים שפונים אליה רוצים סקס. אחרת לא היו פונים.

Paranoid Eyes

New member
חמודה,

זכותי לומר לה מה שאני רוצה, היא תבחר אם להתייחס לדבריי או לא. לא הייתה לי כוונה לרגע לפגוע בכן, לעצבן אתכם או וואטאבר. לבוא ולהגיד לילדה בת 14 שכולם רוצים סקס, זה טיפשות מבחינתי. ואם אתן רוצות שהבת שלכן בגיל 14 תקיים יחסים, בבקשה קדימה, תעשי חיים. אני, לא מוכנה לזה. חג שמח.

Paranoid Eyes

New member
נ.ב

היא אפילו לא דיברה על סקס.. היא סה"כ אמרה שהיא מרגישה סגורה לאנשים.. ושהיא חושבת שהיא לא פתוחה לקשר! הראשונה שבכלל התחילה לדבר על סקס זאת איוויל.. !שאני לא מבינה עדיין למה ואיך זה היה קשור להודעה.

keton13

New member
בנות שמתוסכלות מבנים,

הן ינסו בכל הזדמנות להכניס דבר כזה או אחר, שימי לב לזה- זה דבר דיי מדהים.

the evil 1

New member
OK ברצינות אתה חייב להתחיל ליקרוא יותא לעומק

היא רוצה מערחת יחסים וכמו שידידתי הסבירה, לחשוב שמין לא קשור לעניין זה פשוט תמים, היא צריכה לקחת את זה בחשבון.

Paranoid Eyes

New member
אף אחד לא חשב שמין קשור

היא סה"כ אמרה שהיא רוצה להיות מוכנה לקשר ולא להתרחק מכל בן שמתקרב אליה.. אז ישר להכניס את הסקס לעניין?? ועוד לילדה בת 14??

the evil 1

New member
כן כן ושוב כן

ילדים בגיל הזה כבר מקיימים יחסי מין, היא שאלה שאלה וקיבלה תשובה כנה, מה לעשות אבל זה חייב ליהיות שיקול. את יודעת כמה הריונות של בחורות שלא סיימו תיכון יש ?!לא להיתייחס לזה זה מגוחך.

צודק כולם היום כבר

בגיל הזה כמעט מקימים יחסי מין חח אני רוצה חבר אבל בלי מין לא נראה לי שאני ימצא דבר כזה

the evil 1

New member
הכי חשוב זה שתעשי מה שטוב לך ולא תחת לחץ

כי בחורים לוחצים ובגע שאת ניכנסת לקשר עם בחור זה מה שהוא יעשה ... ברגע שאת תחליתי שזה מתאים לך וזה מה שאת רוצה תוכלי להיכנס לקשר שיוויוני ובריא יותר, מקווה שעזרתי

sugar lips16

New member
מזה השטויות האלה שכתבתם לה?

טוב חומד.. תקשיבי כשאני הייתי בגילך, היו המון "חכמים" כמוהם, שאמרו לי שבנים מחפשים רק סקס את אלה שמחפשים רק סקס, בגילך, את תראי ממרחקים, ממש לא קשה לזהות אותם ואת אלה שמחפשים אהבה, וכל החרא הזה, גם רואים ממרחקים בגיל הזה גברים לא חכמים מספיק כדי לשחק אותה מאוהבים בך כדי להשיג ממך סקס (אלא אם כן הם מתנהגים ככה עם כל אחת, ואז זה שקוף שהם מחפשים רק סקס) למה בכלל לחשוב על סקס בגיל 14? עדיף לך כבר לנסות סיגריות או משהו כזה במקום להתחיל בסקס מגיל כזה צעיר... (לא שסיגריות עדיף, פשוט כל זה נובע משיעמום, ועדיף שיעמום של סיגריות מאשר של סקס, עם סיגריות-אפשר להפסיק, עם סקס זה יותר קשה, ועוד בחברה כמו שיש לנו היום, פשוט לא כדאי לך) תני לעצמך שנתיים שלוש, ארבע, כדי ממש לא לחשוב על אפחת מהאפשרויות לא סקס ולא אהבה כשיגיע מישהו מתאים לקשר, את כבר תדעי את זה... פשוט אל תהיי תמימה, זה נראה לי מה שכולם ניסו בעצם לומר לך- לא להיות תמימה..

למעלה