שאלה מנהלתית

יאיר B

New member
שאלה מנהלתית

עלה במוחנו הרעיון לעשות לפורום מסד נתונים שבו ניתן יהיה לחפש נגנים לפי קריטריונים ובכלל לראות את כל סוגי הנגנים שיש. לדעתנו זה יקל על אנשים את הבחירה בנגן הנכון ביותר עבורם. אנחנו רוצים לעשות משהו בסגנון מה שעשו בפורום פוקט. אני מבקש את עזרתכם בתכנון השלד של המסד (את המסד עצמו יש מי שיכתוב). אני מעלה את הקטגוריות שחשבתי עליהם. אם למישהו יש תוספות או הערות - הם יתקבלו בברכה. תודה. קטגוריות: • יצרן (וקישור לאתר) • דגם • יבואן בישראל (קישור לאתר אם יש) • תמונה • סוג זיכרון (פלאש, מיקרודרייב, דיסקשיח) • קיבולת • ניתן להרחבה (כן, לא) • מסך (צבעוני / מונוכרום) • הקלטה • רדיו • תמונות • וידיאו • חיבור למחשב (ישיר /עם כבל) • עברית (ישרה, הפוכה, פירטית, אין) • העברת שירים באמצעות תוכנה (כן, לא) • • באנדל מכיל: • ספק כוח • סקין/ נרתיק •

shay0600

New member
עוד דברים שכדאי להוסיף ../images/Emo45.gif

הנתונים שכאן הם נתונים יותר תכנים אני ממליף להוסיף עמודות של : 1. משקל 2. מידות 3. תמונה דברים שיש פחות סיכויים לימצא: 4. קישור לאתר יצרן 5. שנת שיווק 6. ביקורת מוצר

shay0600

New member
כן אבל אם..

משתנה המחיר אפשר לעדכן זו לא בעיה או שזאפ יתנו גישה למסד הנתונים שלהם

נדב8

New member
matke- תגובה שטוטית...

גם דגמים מתווספים ויורדים מהשוק... אז לא נעדכן אותם?? מחירים יורדים כאשר נכנסים דגמים חדשים... המערכת הזו צריכה ליהיות מתוחזרת היטב, אז פעם בחודש תעדכנו את המחירים.

yuDa398

New member
אני דווקא חולק עליך

לפי דעתי matke צודק, כל עניין המחיר הוא באמת קצת בעייתי מכיוון שלא רק חנות אחת מוכרת את אותו מוצר, אלא כמה חנויות ולכן מה שאני מציע זה לתת בקטגורייה של המחיר טווח מחירים כמו התבנית הבא: "מחיר: המחיר הגבוה ביותר - הנמוך ביותר" והרעיון שהוצע לשלב במסד הנתונים של הפורום נתונים של zap יהיה רעיון טוב לעדכון הפרטים השוטף

nh5

New member
זה רעיון מאוד טוב לדעתי

בנוסף לקטגוריות המרובות שכתבת ושהוסיפו פה, לדעתי חשוב שתהיה קטגוריה של אחריות, כלומר בידי מי היא, אם היא תקפה גם בארץ וכו'. זו שאלה שעלתה הרבה בפורום..

shay0600

New member
יש גם אפשרות

לפי דעתי כדאיי גם לעשות את ההשוואה הזו בצורה הפוכה ז"א לבחור את הדרישות שלנו מהמוצר ולאחר חיפוס יופיעו הנגנים שעונים לצרכים שלנו

yuDa398

New member
אהבתי את הרעיון

אבל יש מישהו שיודע לבנות את מסד הנתונים הזה? למדתי שנה שעברה אקסס, ובקושי עברתי את הבגרות- זה היה מאוד קשה בשבילי. אז קודם כל צריך למצוא מישהו שיוכל לבנו את זה! יש מתנדבים?

matke

New member
למה יש מנהלים?

כדי שנתעלל בהם. נב. חזרתי עכשיו מיומים בכינרת
עם מישהו הרגיש בחסרוני בכלל

shay0600

New member
זה לא בעיה לעשות כזה דבר

יש אדם שבונה כמה דברים 1. את מסד הנתונים עצמו 2. את הדפים של האינטרנט 3. ואת הדפים שמוסיפים את הדברים למסד הנתונים זה לא בעיה כזו גדולה למי שלמד (אני לא מיתנדב חחח) את זה רק מי שייבנה צריך לעשות כדי להוסיף דברים למסד המנהלים כבר יעשו את זה דרך הדפים שהמתכנת ייצור

ariel1989

New member
בנתונים על המסך

כדאי גם לרשום מה הגודל של המסך ולא רק אם הוא צבעוני או לא

LinkTree

New member
וגם מספר צבעים ורזולוציה

הייתי גם מוסיף אם יש למכשיר USB TO GO (בהקשר של מצלמות והעברת תמונות)

למעלה