שאלה מנהלתית

TheRealDeal

New member
או שאולי פשוט לרשום בכלליות

ולתת קישור לאתר היצרן? במזל זה יהיה מוכן עד שנה הבאה אם כל הדברים שרשמתם ייושמו..

matke

New member
חחחחחחחחחחח

יום למישי מתחילים כתה ז' יהיה שואה. חוץ מזה שהמחנך שלי ממש טוב (שומע אחלה מוסיקה
)

Claw of Death

New member
ביום חמישי מתחילים תיכון, גם כן

תיכון אפילו יום גיבוש לא עשו לנו וכל החברים שלי שהלכו לבתי ספר אחרים יש

matke

New member
אה וגם יש לי קטע של ילדים לא קשוחים

ואין בכלל ערסים כך שאין סיכוי שהם יפליקו לי בתחת כאילו אני ג'ינס של קסטרו שהם חושקים בו.

matke

New member
אתה כל כך מבין אותי../images/Emo7.gif

ממש קורא אותי כמו ספר פתוח

palola

New member
רעיון מעולה!!

לדעתי אפשר גם להוסיף שאלות נפוצותה וחשובות שאנשים שאלו בפורום

יאיר B

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולכם על התשובות

והרעינות. אני אענה על מספר דברים שעלו: 1. לפעמים יש בעיה למצוא משקל, מידות והכי בעייתי זה שנת השקה. הדברים האלה לא ממש מפורסמים באתרים של החברות (לא תמיד). 2. סוגית המחיר: יש ננים שנמכרים בחנויות רבות והפרש המחירים הוא גדול מאוד. התחזוק של מסד כזה יהיה הרבה עבודה. זה ידרוש המון ביקורים וטיולים בזאפ ובאתרי השוואת מחירים אחרים. יש גם לזכור שלא כל החנויות נמצאות בזאפ ולכן ההשוואה לא תהיה אמינה. לא ניתון להשתמש במסד הנתונים של זאפ. זאפ היא חברה פרטית שנוסדה למטרת הרווח הכספי. מאגר הנתונים שלה הוא הנכס העיקרי שלה (שעליו היא בונה שבגללו אנשים יכנסו לאתר שלה דווקא). מסיבה זו הוא לא ניתן לאיש (ואם ניתן - בעלות גבוהה). 3. מערכת כזו לאוניות תישקל בהמשך. 4. לגבי הבנייה של המסד: יש מי שיעשה את זה. לא כותבים דבר כזה באקסל, אלא ישירות ב-HTML. אני אמלא את המסד. לצורך כך אני אצטרך את עזרתגם (אני לא מכיר את כל סוגי הנגנים שיש). התכנון הוא להשוות בין שני מכשירים (כמו בפורום פוקט). זה יקח זמן לבנות את המסד הזה כי מי שבונה אותו עושה את זה בהתנדבות ועל חשבון הזמן הפנוי שלו. לכן זה יכול לקחת זמן רב. המילוי של המסד יקח זמן רב עוד יותר. לכן, אנא, היו סבלנים. תודה

~~>

2. סוגית המחיר: יש ננים שנמכרים בחנויות רבות והפרש המחירים הוא גדול מאוד. התחזוק של מסד כזה יהיה הרבה עבודה. זה ידרוש המון ביקורים וטיולים בזאפ ובאתרי השוואת מחירים אחרים. יש גם לזכור שלא כל החנויות נמצאות בזאפ ולכן ההשוואה לא תהיה אמינה. לא ניתון להשתמש במסד הנתונים של זאפ. זאפ היא חברה פרטית שנוסדה למטרת הרווח הכספי. מאגר הנתונים שלה הוא הנכס העיקרי שלה (שעליו היא בונה שבגללו אנשים יכנסו לאתר שלה דווקא). מסיבה זו הוא לא ניתן לאיש (ואם ניתן - בעלות גבוהה). אולי לשים לפחות את המחיר של היבואן הרשמי בארץ ושל היצרן כדי שיהיה קנה מידה.. 3. מערכת כזו לאוניות תישקל בהמשך. אולי הוא התכוון לאוזניות שמגיעות עם המכשיר..

למעלה