שאלה מסקרנת, השתדלו לענות בכנות

מכירה את תסמונת העניין הגובר בנעליים

יפה, אאמץ את המונח ברשותך

גם אני ככה עם גברים

באופן כללי יש לי נטייה לתהות תוך כדי שיחה איך אני מצטיירת ואם לא יצאתי מפגרת ועם המין השני זה אפילו יותר יוצר חרדה

אני ככה תמיד!

לפחות בשיחה מול מי שאני לא ממש מכירה, ויש לי רצון להשאיר רושם חיובי, ללא קשר למין ומגדר

לפחות זה כבר קצת משעשע אותי, אני יודעת שאני עלולה לצאת יצור

dori78

New member
זה יפה שאת מסתכלת על הנעליים שלך

אני בתור תיכוניסטית ידעתי לזהות את כל השכבה לפי הנעליים, כי לא כל כך הישרתי מבט עד החצי האחרון של י"ב...

מסכימה איתך לגמריי

בקשר למצב החברתי שלי; האמת שיש לי יותר מידי חברות
וגם לא מכירה את המונח בדידות
כי גם כשאני לבד ממש כייף לי עם עצמי

ככה שאני לא בדיוק מרגישה חוסר בזוגיות
כי לצאת ולבלות עם חברות
זה גם טוב בשבילי

רק שבזמן האחרון בשישי שבת יש סוג של שקט שמעצבן אותי

אני יוצאת עם חברות בימי חול
ובשישבת כל אחת עם הבן זוג שלה
אז זה טיפה מעצבן

avraham223

New member
בכנות

אני באמת הייתי בחור ביישן מופנם עכשו אני הרבה יותר פתוח ומדבר ויוזם אבל עדיין לא מספיק אין לי כישוריים חברתיים לרכוש חברים ולהמשיך לשמור על קשר לייצר קשרים קרובים עם חברים עובד על זה
אבל אפשר לעבוד על יצירת קשרים עם חברים במקביל ליצירת קשר זוגי לא צריך לסתוק אחד את השני

אצלי זה בעייתי...

מצד אחד-אני מאוד חברותית,מאלה שמכירה אנשים בכל מקום,מתחברת וכו'...לא קרה פעם אחת שנסעתי באוטובוס קבוע ולא התחברתי עם אנשים שנסעו איתי. אני מאוד ידידותית למשתמש

אבל מצד שני- קשה לי לשמור על חברויות מאחר ונפגעתי בעבר מאוד ולכן באיזשהו מקום אני בודדה כי אין לי הרבה חברים אלא בעיקר מכרים ומכרות. יש לי 2 חברות טובות אבל כל אחת מהן ואני די עסוקות בחיים שלנו וכמעט ולא יוצא להיפגש.

האמת שזה משהו שדי חסר לי ומנסה למצוא חברות מהאיזור שלי

Purple Mushroom

New member
צודק בהחלט.

אני בהחלט מגדיר את עצמי כמאותגר חברתית. אבל יש לי כמה חברים. (לפחות 2 טובים שנפגש איתם תדיר,\חשוב לי להפגש איתם לפחות פעם בשבוע, הם גרים במרכז תל אביב, ואני בדרומה הדרומי של העיר תל אביבה).

אבל עדיין, מאותגר חברתית, והחברים שלי אולי לא הכי דומים לי\מתאימים לי, מהחיים שרוצה להיות ולחיות יותר. סוג של לולאה אינסופית כזאת, קשה לי להסביר במצב השעה כעת.
אני חושב שיש עוד כמה אנשים כאלו בפורומים של תפוז, ויש גם אנשים שלא מתאימים להגדרה הזאת, הפוך על הפוך,. כמו חנונים, וערסים, כל מקרה לגופו, ולא צריך להכליל הכללות גם.
אבל נקודה אנתרופולוגית מעניינת העלת. :)

9צב

New member
אכן, בקושי יוצא.

וןבתכל'ס החברים היחידים שיש לי, הם מתקופת הצבא\מילואים שאנחנו בקשרים טובים אבל זה כי בצבא בשירות זה מגיע למין "שלב" מסוים של עליה בדרגה בקשר. לא יודע להסביר.
אבל, כולנו די רחוקים אחד מהשני.
חוץ מזה, אני לא ממש יוצא.
להופעות שיש בת"א אני בדר"כ נוסע לבד וגם זה אחרי שאני עובר עם עצמי עשרות פעמים על הדרך אותה אעשה (בעיה אחרת שיש לי) וכשאני נוסע לשם, הלב שלי דופק כמו מטורף מרוב לחץ. גם לגבי הדרך עצמה וגם מה יהיה שם.
אני כן נהנה לשבת עם אנשים וכן נהנה לצאת לפאבים ולשתות וכ'ו ואי בנאדם די חברותי ונחמד, הבעיה שלי מתחילה בכך שאני לא יודע להביא את עצמי למצב בו יהיו לי חברים לעשות את הדברים האלה. לפעמים אני הולך לבד. שותה, שותה עוד, מסתכל קצת על הקירות, מסתכל בטלפון ורואה שכמובן אף אחד לא חיפש אותי או שלח לי הודעה, וחוזר הביתה.

אריאל362

New member
אני רק חסר נסיון מיני

קשרי זוגיות היו לי אבל קצרים
חברים וחברות היו ותמיד יש לי, ב"ה

יש לי מעגל חברים מצומצם מאוד

בגדול ומבלי להכליל, אני חושבת שלרוב יש התאמה בין חוסר ניסיון מיני לחוסר ניסיון חברתי.

לי קשה לתת אמון באנשים חדשים שאי פוגשת ואת רוב ידידי וחברי הכרתי בלימודים.

כשהייתי בתיכון הייתי אאוטסיידרית לגמרי והייתי רחוקה שנות אור מכל המקובלות ו"מלכות הכיתה".

עד גיל 15 הייתי די מבודדת-

ואז נפתחתי. אבל לא תרתי משמע

אח"כ תמיד הייתי בסביבת המון אנשים, ויוצאת ומבלה ומוקפת חברתית.
כך שאצלי, לפחות, אין קשר בין זה לבין זה שהתחלתי מאוחר.

MotheRonit

New member
לא כל כך אוהבת לצאת ובוודאי שזה קשור

כי את רוב הבחורים שיצאתי איתם הכרתי דרך חברים ביציאה

BlacKitten

New member
אני לא מרגישה בדידות

אמנם אף פעם לא הייתי המקובלת של השכבה או משהו בסגנון אבל גם אף פעם לא הייתה לי בעיה ליצור קשרים חברתיים.
אני תמיד מוצאת את הנישה שלי, את המקום שלי, את האנשים שכייף לי איתם ומתאימים לי.
מהבחינה הזאת אני לא כל כך מרגישה שיש לי בעיה. אני אולי קצת ביישנית בהתחלה אבל אני כן מצליחה ליצור קשרים חברתיים.

בנוגע ליציאות ובילויים- אני פחות הטיפוס. בדר"כ מעדיפה לשבת בבית. ג לצאת לבית קפה.
אני חושבת שחלק מזה זה באמת עניין של אופי, וחלק מזה זה אולי גם קצת המצב רוח הירוד.
לפעמים בא לי לעשות משהו כייפי אבל כשאני צריכה לקום ולהתלבש ולצאת זה פתאום ממש ממש קשה לי וכל מה שאני רוצה זה להיכנס למיטה ולבכות.

דיון מעניין

mcTom32

New member
בעבר היו לי בעיות חברתיות

אבל יש לזה הרבה סיבות וזה כולל כמובן את הנטייה המינית שלי

היום אין לי בעיות חברתיות, אין לי הרבה חברים אבל יש לי כמה טובים, אני יוצא ומבלה אבל יש קשיים מאוד מסוימים שאני עוד עובד עליהם כמו לדוגמה תחושת החמצה כשאני חוזר הביתה ממסיבה

איטיזית

New member
לא במקרה שלי

יש לי חברים שאני מתה עליהם משני המינים ועם חלקם גם הייתי שוכבת.
חשק ברוך השם יש
רק בזמן אמת אני מקבלת רגליים קרות.

TDKR

New member
יש לי חרדה חברתית

וחוסר הניסיון הזוגי/מיני שלי נבע/נובע בעיקר מהסיבה הזו.

iba90

New member
כן, אין לי חברים

אני מוקף בהרבה אנשים ביומיום וכולם "חברים לעבודה" אבל חברים טובים בשביל לצאת איתם או לנהל "שיחות נפש" אין לי..אני די בטוח שזה משפיע

למעלה