אין מה לבדוק לעומק אתה כנראה מתבלבל עם השיר "רצה" שנמצא ב"אדון השלום" שעיבד וגם הלחין רובי.
ק קומבינטור New member 1/4/04 #22 אין מה לבדוק לעומק אתה כנראה מתבלבל עם השיר "רצה" שנמצא ב"אדון השלום" שעיבד וגם הלחין רובי.
מ מתנדב New member 1/4/04 #23 רפי, אני אבדוק את זה מחר.... במידה והתשובה לא נכונה אז אתה זכית היום כי אתה ענית הראשון שזה לאופר, אז בואו ונמתין למחר...
רפי, אני אבדוק את זה מחר.... במידה והתשובה לא נכונה אז אתה זכית היום כי אתה ענית הראשון שזה לאופר, אז בואו ונמתין למחר...
ק קומבינטור New member 1/4/04 #25 יש לי עצה.. כמו שלאופר התקשרו להכחיש את השידוך, אולי שיתקשרו גם עכשיו...
מ מתנדב New member 1/4/04 #26 בגלל הטעות שקרתה כאן... אז רפוש זכה בזה, והיות שטעיתי גם לגבי שי, אז אני מזכה גם את שי בתשובה, וממילא גם רפוש וגם שי זוכים להיום...
בגלל הטעות שקרתה כאן... אז רפוש זכה בזה, והיות שטעיתי גם לגבי שי, אז אני מזכה גם את שי בתשובה, וממילא גם רפוש וגם שי זוכים להיום...
ק קומבינטור New member 1/4/04 #33 אני אוהב את שי אבל אין בזה שום צדק והיגיון. גם שלשום זוכו שנים. אם על כל טעות יזוכו שנים המצב לא יהיה טוב.
אני אוהב את שי אבל אין בזה שום צדק והיגיון. גם שלשום זוכו שנים. אם על כל טעות יזוכו שנים המצב לא יהיה טוב.
R Rצינית New member 1/4/04 #34 סחטיין שי.אז היה שווה לנחש, אה? תאמר ת'אמת נכון התשובה היית ללא כוונה?! בכל אופן, יפה לך!