לנוליה היוקש/ת
השאלה מס' 4 את/ה מהקש/ת ספר טוב שנכתב על הנושא "יקוש" בריפרוף עברתי על ההודעות שלך ולא נראה לי שאת/ה אחד/ת שצריך/ה עזרה בלחפש ספרים על נושא מסוים ולהל"נ כמה ציטוטים "הייתי רוצה להסביר, אך כל הסבר שלי לא ימצה את הנושא בצורה מיטבית. "קרלוס קסטנדה" "וטאישה אבלאר" מסבירים בצורה מעולה בספריהם את נושא השיחזור, ,"הגיע הזמן לקרוא את ספריו של קרלוס, אתה לא חושב? " "כמה מילים על יקוש ונשים: אם קראת את ספריו של קרלוס, אתה בודאי יודע שהנשים הן יוקשות וציידות מעולות, (כמה מהנשים בפורום הזה הן יוקשות ממדרגה ראשונה ).במיוחד זו עם "ואני", חיציה מושחזים ביותר והיא לעולם אינה מפספסת. אני ממליץ לך להיזהר, לבל תפול טרף ושלל, הנפילה היא לא כואבת, אך אני בטוח שלא תהיה נעימה, ותגרום לך להזיע זיעה קרה. ונשמרתם לנפשותיכם." ןבנוסף את/ה מבקש/ת מורה באופן פרטי (כמה ציטוטים) "כל אדם באשר הוא, היה רוצה מורה שיעשה לו את החיים קלים, שיגיד לו, עשה כך וכך, חזור על התרגיל שש פעמים, וניפגש מחר באותה השעה ובאותו המקום. זוהי טעות נפוצה לחשוב כך, והיא נובעת מעצם קריאתם של ספריו של קרלוס." "הכל כתוב בספריו של "קרלוס קסטנדה". חלימה, שיחזור, יקוש, וכל השאר. (ציטוט) "אין לנו צורך במורים, אלא כדי שידחפו אותנו קדימה ללא רחם" גם אני כמוך, כשקראתי את ספריו של קרלוס, רציתי שגם לי יהיה דון חואן משלי, וכשהגעתי לספר שבו דון חואן נפרד מקרלוס, כמעט בכיתי, וכשמעתי על מותו של קרלוס, אני ובת זוגתי לשעבר (שגם היא הולכת בדרך) בכינו. אם אתה רוצה, או מעונין, ללכת בנתיב, עליך לקרוא קודם את ספריו של קרלוס, ישנם עוד כמה ספרים שהייתי רוצה להמליץ לך עליהם, אך עדיף להתמקד בנושא אחד כל פעם. נוליה. מה את/ה רוצה בדיוק?