שאלה מס' 4. הנושא: יקוש

נ ו ל י ה

New member
שאלה מס' 4. הנושא: יקוש

שלום לכולם. מאחר ואני חולם מטיבעי (החלימה קלה לי מאוד), יש לי בעיה רצינית מאוד עם ה "יקוש", יוקשים אותי על ימין ועל שמאל, נשים וגברים, ואין לי את היכולת להתנגד. האם אתם מכירים קורס טוב על "יקוש", או אולי ספר טוב שנכתב על הנושא, או אולי מי שמדריך באופן פרטי "יקוש". תודה מראש: נוליה

לאחת בדרך

שאלתי את עיט עינברי במסרים: האם את מעבירה קורסים בייקוש ועוד בחינם והתשובה היתה "לא אני מתרגלת עם חברים" ולשאלה אם אפשר להצטרף נתנה תשובה "אם הרוח תכוון" ולשאלה אז למה מפרסמים אותך כמעבירה קורסים נתנה התשובה"תשאל את המפרסם" אז אני שואל :אחת בדרך, למה את מפרסמת את עיט כמעבירה קורסים ביקוש?

נ ו ל י ה

New member
בדיוק לזה התכוונתי כשכתבתי על ההבדל

בין גברים לנשים. אחת בדרך התכוונה לזה ש-עינבר מלמדת יקוש דרך ההודעות שלה, (היא מנסה לצוד אותנו, ואנחנו הטיפשים, עומדים במקום כמו לוח קליעה למטרה) נוליה

ברור שאת מרגישה מאוימת מעיט

לאחר שפרסמת את עיט כמעבירה קורסים ,וגם אמרת שהיא מעולה, ולא ענית על השאלה "האם את מכירה את עיט" ועיט סיפרה שהיא לא מכירה אותך אישית(אני מתכתב איתה במסרים) אז הגעתי למסקנה שמשהוא מפריע לך בנוגע לעיט את רוצה לדבר על זה? חלק יחשבו שאני נגיש אבל זה לא משנה היום אני מתרגל עם עיט יקוש..סבבה

לא, אני לא רוצה לדבר על זה

לא מכירה את עיט אישית, מכירה את הגוף שלה ואת מה שהיא בוחרת להציג בפני משלל האישיויות שלה בפעמים המעטות שבהן יש בינינו אינטראקציה. הדבר היחיד שמפריע לי בזמן האחרון ואי אפשר להאשים בזה את עיט הוא שרמת הדיונים פה הופכת את הפורום ללא רלוונטית בגלל מלחמות אגו של כאלה ואחרים. וגם על זה, האמת, לא ממש מתחשק לי לדבר. אני מעדיפה לעשות. יום טוף נמאס לי מתשומת לבכם אחת בדרך

לנוליה היוקש/ת

השאלה מס' 4 את/ה מהקש/ת ספר טוב שנכתב על הנושא "יקוש" בריפרוף עברתי על ההודעות שלך ולא נראה לי שאת/ה אחד/ת שצריך/ה עזרה בלחפש ספרים על נושא מסוים ולהל"נ כמה ציטוטים "הייתי רוצה להסביר, אך כל הסבר שלי לא ימצה את הנושא בצורה מיטבית. "קרלוס קסטנדה" "וטאישה אבלאר" מסבירים בצורה מעולה בספריהם את נושא השיחזור, ,"הגיע הזמן לקרוא את ספריו של קרלוס, אתה לא חושב? " "כמה מילים על יקוש ונשים: אם קראת את ספריו של קרלוס, אתה בודאי יודע שהנשים הן יוקשות וציידות מעולות, (כמה מהנשים בפורום הזה הן יוקשות ממדרגה ראשונה ).במיוחד זו עם "ואני", חיציה מושחזים ביותר והיא לעולם אינה מפספסת. אני ממליץ לך להיזהר, לבל תפול טרף ושלל, הנפילה היא לא כואבת, אך אני בטוח שלא תהיה נעימה, ותגרום לך להזיע זיעה קרה. ונשמרתם לנפשותיכם." ןבנוסף את/ה מבקש/ת מורה באופן פרטי (כמה ציטוטים) "כל אדם באשר הוא, היה רוצה מורה שיעשה לו את החיים קלים, שיגיד לו, עשה כך וכך, חזור על התרגיל שש פעמים, וניפגש מחר באותה השעה ובאותו המקום. זוהי טעות נפוצה לחשוב כך, והיא נובעת מעצם קריאתם של ספריו של קרלוס." "הכל כתוב בספריו של "קרלוס קסטנדה". חלימה, שיחזור, יקוש, וכל השאר. (ציטוט) "אין לנו צורך במורים, אלא כדי שידחפו אותנו קדימה ללא רחם" גם אני כמוך, כשקראתי את ספריו של קרלוס, רציתי שגם לי יהיה דון חואן משלי, וכשהגעתי לספר שבו דון חואן נפרד מקרלוס, כמעט בכיתי, וכשמעתי על מותו של קרלוס, אני ובת זוגתי לשעבר (שגם היא הולכת בדרך) בכינו. אם אתה רוצה, או מעונין, ללכת בנתיב, עליך לקרוא קודם את ספריו של קרלוס, ישנם עוד כמה ספרים שהייתי רוצה להמליץ לך עליהם, אך עדיף להתמקד בנושא אחד כל פעם. נוליה. מה את/ה רוצה בדיוק?

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד על התחקיר המעמיק, אך....

באמת ובתמים אני צריך עזרה בנושא ה"יקוש", זה נושא מאוד חלש אצלי, והייתי רוצה לחזק אותו מעט. ב) בקשר לעובדת היותי בן או בת, כל אחד שרוצה, אני יכול להוכיח לו באופן אישי שאני בן (אפילו אם יש צורך במיפגש) ג) באופן כללי, אני בן אדם מאוד ישר ומצפוני, ןאין אני נוטה לשקר שקרים, ולא מחפש להסוות את עצמי כמישהו אחר. ד) השם נוליה, הוא קיצור של כינוי שנדבק בי מילדותי ( מה לעשות, שהשכנה שלי הדביקה שם של בת) ובשם הזה אני משתמש בכל כניסותי לאתרי אינטרנט. בתקווה שעניתי על שאלתך: נוליה

נ ו ל י ה

New member
וחוץ מזה.........../images/Emo26.gif

נושא היקוש בספרים של קרלוס, הוא מעורפל מדי, ואין ביכולתי להבין לגמרי את הכתוב. וחוץ מזה, את האמת, שלא חיפשתי מורה פרטי ליקוש, אלא רק מעט ידע שיפזר את הערפל. ובנוסף לכל, נראה לי שאני לא היחידי כאן שרוצה ללמוד יקוש. נוליה

וחוץ מזה

את ממליצה להתמקד כל פעם בנושא אחד ב 25.10 את נכנסת לארון לשחזור אחרי שגמרת את הרשימה "בעוד כמה דקות, לאחר שאסיים את ההודעה שאני כותב כרגע, אני עומד להיכנס לארון לבצע שיחזור (רק בימים אלו גמרתי לכתוב את הרשימה" ולאחר כמה ימים הופ "יקוש" מבקשת ללמוד יקוש ומה עם ההמלצות שלך? "בתשובתי הקודמת, המלצתי לך להתחיל בשיחזור לפני הכל, המלצה זו לא הייתה סתם המלצה, אני בזבזתי שנים לחינם עד שהבנתי ששיחזור קודם לכל." אז את רוצה לומר שבמשך כל כך הרבה שנים שבהם עבדת וגם עשית טעויות לא למדת כלום שאלה :את יכולה לראות זאת גם כמבחן כמה זמן בערך אורך שחזור של חיים? (בהנחה שאת לפחות בת שלושים) ברגע שהחלטת לבצע שחזור חשבתי שאני מאבדת אותך לכמה שנים!!!!!! וי לי. גיליתי לך את התשובה

נ ו ל י ה

New member
וחוץ מזה...........

לידיעתך אני בן הרבה יותר מ30 (הרבה יותר), והשיחזור יקח לי חיים שלמים לפחות, אם לא יותר, (רק לכתוב את הרשימה לקח לי מעט יותר מ 3 שנים), ובטח שלא הייתי רוצה לחכות עד שאגמור את השיחזור, על מנת ללמוד יקוש,(אני בטח אהיה בגיל 85 שאגמור את השיחזור) וחוץ מזה, לא כל המלצה שאני ממליץ לאחרים, יפה גם לגבי,ולא כל מה שמתאים לי, יפה גם לאחרים, הכל תלוי בנסיבות. נוליה

וחוץ מזה

באחת ההודעות כותבת אחת בדרך להודעה שלך "עוד לא שמתם לב שהיא הוא?ו אחת בדרך סחתיין על הניסוחים, גם אני ניצודתי". יש לך מושג למה הכוונה "סחתיין על הניסוחים" ומה המשמעות של "גם אני ניצודתי" באיזה הקשר נכתבה ההודעה הזו ולמי

נ ו ל י ה

New member
כל אחד והניסוחים שלו...

וכל אחד וההבנות שלו. על מנת למנוע בילבול מיותר, וחגיגת שירשורים מיותרת בפורום, הנה מס' הנייד שלי 054-5416160 (כל מי שעדיין לא הפנים את העובדה שאני בן, מוזמן לצלצל) נוליה

למעלה