שאלה מעניינת בקשר לדוס סנטוס

moriarty

New member
טיטו אורטיז הוא דוגמה מצוינת

הפסיד לצ'אק לידל בגיל 31, ומאז הוא בדעיכה.
בכדורסל אין ערך לניסיון ואסטרטגיה? באמת? כנ"ל בפוטבול?
תחשוב שוב.

moriarty

New member
האמת שגם לידל הוא דוגמה מצוינת

לידל היה אלוף אימתני בארה"ב, וכשהגיע לפרייד הובס מול רמפייג'.
חוץ מזה, איך בדיוק הירידה בעמידות הסנטר של לידל מעידה על סמים ביפן?
התשובה היא כנראה אותה תשובה - הסנטר של לידל היה עמיד עד שלב מסוים, ואז התחילו להצטבר זעזועי מוח, והגיל עשה את שלו, והסנטר של לידל כבר לא חזק כמו פעם.

BT24

New member

BeniTaz

New member
הרמה בספורט עולה עם השנים

דוס סאנטוס של היום היה משפיל כל לוחם גם בפרייד. גם פרנק מיר האמת.

fatnoam

Active member
לא יודע עד כמה זה נכון אצל JDS

בכלליות אני מסכים איתך כן,
אבל קח את צ'אק לידל בשיא... מתאגרף קטלני, KO POWER, ולוחם שפשוט אי אפשר לשים על הגב.

די מזכיר את דוס סנטוס של היום.

אז סבבה, לידל היה פחות מלוטש, ולא היתה לו אנטי-היאבקות טובה כמו של דוס סנטוס (בעצם אולי כן?), אבל לא יודע עד כמה זה שיפור.

AmitNHB

New member
תראה, HW במילא נמצאית 5 שנים מאחורה

מאחורי כל השאר מבחינה התפתחותחת אבל אם להשוות בין JDS ללידל אז אני חושב ש JDS לא רואה את לידל ממטר מבחינת סטרייקינג בעוד שה TDD של לידל היה יותר טוב למרות שגם JDS מנע TD מכמה מתאבקים לא רעים בכלל (קארווין)

udi102

New member
מבחינת סטרייקינג

לידל לא מתקרב לרמה של מאצידה וראמפייג ,ולא של שוגון או אפילו של גונס ,ואני אוהד של לידל ,ככה שלהשוואות את לידל לJDS זה עלבון לJDS

AmitNHB

New member
לא מסכים לגבי פרנק מיר. אני חושב שפידור היה

מנצח אותו ולמען האמת אם הם נלחמים היום, אני מהמר על פידור בלי לחשוב פעמיים.

elad547

New member
נסחפת לדעתי

דוס סאנטוס לא היה משפיל כל לוחם של פרייד, להזכירך הוא סיים את קרוקופ בסוף הקריירה בסיבוב השלישי אז בשיאו של קרוקופ זה נראה לי היה קרב מעניין, אותו הדבר עם פידור.
בקשר למיר, זאת כבר בדיחה, לדעתי שים מולו היום את מארק האנט והוא מקבל KO ולמרות הירידה בכושר של פידור אני מוכן להתערב איתך שאם יצא קרב כזה לפועל הרוב כאן יהמרו על פידור ובצדק!

מרקו בי

New member
אני לא מבין למה עושים עניין באיזה סיבוב

jds ניצח? מדובר בלוחם בעל יכולות איגרוף בעיקר טכניות, האיגרוף שלו לא מתבסס על עוצמה בניגוד לקארווין לדוגמא. מתאגרף טכני פוגע כמה שיותר אגרופים לרוב בלי הרבה עוצמה לאזורים שהלוחם מולו פתוח, לאט לאט (אם הוא פוגע), יכולת הלוחם מולו יורדת וכך גם הקרדיו, לבסוף אחרי רצף הלוחם קורס בעיקר מעייפות ותשישות ולא רק מעוצמת האגרוף. בנוסף הוא הולך על בטוח ולא נכנס לקלינץ' שיסכן אותו בטייקדאון או ברכיות. אז יכול להיות שהוא מסיים לוחם סיבוב שלישי ביג דיל, יכול להיות שהוא מנצח בהחלטה את נלסון, זה לא אומר כלום. פידר הסתמך על יכולת הקרקע שלו ועל איגרוף פרוע הוקים שבמכה אחת מסיימים קרב, ברגע שלמדו אותו, ברגע שהוא לא התקדם עם הספורט הוא הפסיד, זה לא לוקח מהגדולה שלו, אבל לוחמי טופ של היום בהחלט היו מנצחים את פדור של פעם. ועדיין הפסדיו הראשונים היו בגיל 32 גיל שיא מבחינת לוחם, רנדי קוטור החל להילחם רק בגיל 33! אנדרסון סילבה נושק ל40, אני מוכן להתערב שהוא מנצח היום את פדור 2 משקלים מעליו.

udi102

New member
סילבה בן 37 איזה 40 ????

בשנתיים שלוש האחרונות הוא "נלחם" פעמיים ,ככה שהוא לא לוחם ולא אלוף ולא כלום ברגע שהוא ילחם פעמיים שלוש בשנה נדבר

מרקו בי

New member
רשמתי נושק ל40 לא 40

בנתיים מחזיק בשיא רצף הנצחונות בufc. נלחם פעמיים בשנה.

הקרב עם ולאסקז וורדום

קצת מקשה על התזה שלך
JDS עוצמתי מאוד
זה שהוא מתיש זה נכון אבל זה בשביל לפתוח את הקרב ואז בא הבום

מרקו בי

New member
בשניהם זה היה גם עניין של דיוק וקצת מזל

עם ורדום הוא שלח אפרקט מקילומטר וורדום אכל את זה כמו טירון. ולאסקז קיבל אגרוף לאוזן שגורם לאיבוד שיווי משקל, אני בספק אם דוס סאנטוס תכנן את זה. ושוב כל קרב וקרב לגופו, סה"כ הוא כמו gsp לוקח מינימום סיכונים ע"י שמירת מרחק, רק במקום lnp או יכולת איגרוף משובחת הוא גם מסיים את רוב הקרבות. אבל בתור hw הוא די חייב.

למעלה