לוסיד ....
האמת שאין תשובה מוכחת מדעית לשאלתך : איך מגיעים למצב שבו הגוף לא מצליח לסלק ממנו את התאים ובכך יוצר אפשרות להתפתחות סרטנית . אגיד לך מה אני חושבת . אני מאמינה שאותו תא סרטני ראשוני הצליח לחמוק מהמערכת בשל קבלת חסות מאיבר מסויים בגוף . למה הוא קיבל חסות . ? אני מאמינה שכל איבר בגוף ( גם איברים פנימיים ) יש להם מקבילה פסיכולוגית . החלק הנותן חסות , הוא בדרך כלל באיבר שיש לו מקבילה פסיכולוגית לבעיה שאינה פתורה . יש בחורה בשם לואיז היי שכתבה רשימה על המקבילים הללו . למשל ..... השד = אימהות והזנה . שד שיש בו בעיה מאותת על = אימהות יתר , גישות מחניקות , וניתוק של הזנה . אז אם יש גישות כאלה אצלנו במערך הפסיכולוגי , אז סופו של הגוף לאותת לנו . דרך אותו איבר . מה אנו עושים כשיש לנו דבר שאיננו אוהבים ? אנו מתעלמים . ככה בדיוק נוקטת המערכת החיסונית . היא מתעלמת מאותו איזור שבו קיימת לנו בעיה פסיכולוגית . אל תישכח , שהגוש הסרטני ... הוא רק הסימפטום של המחלה . זה אינו המחלה עצמה . יענו זו התוצאה של המחלה . כל מה שהרפואה הקונוונציונלית עושה = העלמת הסימפטום . הצורה בה הם עושים זאת זה באמת על ידי התערבות חיצונית לגוף ..... והאם זה כואב ומלווה בפחד ? כן לעיתים קרובות , אך במידה שבחרת להשתמש בשירותי הרפואה הקונוונציונלית שהרי בכוח המוח ניתן לשנות את חווית הפחד והכאב של החדירה החיצונית . האם חובה לערב את הרפואה הקונוונציונלית ....... שאלה קשה . זה נורא אינדיוודואלי . אני אישית בחרתי את הטיפול הקונוונציונלי , אך מתוך מודעות מלאה . הסיבה ... כשהתגלה הסרטן , הגוש איים על חיי , השיטה המהירה לחיסול חלקי של תאי סרטן זה הכימו . זו דעתי . אבל הכל היה במודעות מתוך אחריות אישית שלי , לא הרופא החליט מה קורה איתי אלא אני . האם ניתן להתרפא ללא הרפואה הקונוונציונלית ? וודאי . אני אישית לפני שנה צילמתי ראיונות מדהימים עם 9 מתרפאי סרטן .ומכירה אותם אישית . אבנר , ארזה , שרה חמו , משה שלו , ענת . ועוד . אלו היו המרואיינים שריפאו עצמם ללא התערבות בכלל של הרפואה הקונוונציונלית . המעניין מכל היה , שלכל אחד מהם דרך שונה . יש שהגיעו מתוך תזונה .... למשל שרה חמו .... היא רק בשיטות תזונה טיבעית , מה שמונע ממנה אפילו להעזר ברפואה קונוונציונלית , כי הם בעד הכנסת כימיקאלים לגוף שהיא מנסה לשמור נקי וטיבעי . ארזה .... שילוב של תזונה ( בשיטת אן ויגמור ) ושיטת העבודה של לואיז היי , בשילוב פסיכולוגיה . אבנר ... אבנר כמוני אוכל בשר ואינו עוסק בתחום המזון , אך הוא חזק מבחינת דימיון מודרך ועבודה פנימית . כל האנשים שרואיינו לסרט , התרפאו מסרטן . עם מודעות ריפוי . בין אם נעזרו אן לווא על ידי הרפואה הקונוונציונלית . שאלתי את כולם את אותה השאלה . מה לדעתם הכי חשוב לאדם שרוצה להתרפא מסרטן .... והתשובה היתה זהה אצל כולם ..... השלב הראשון ...... לקיחת אחריות . למחלה , להבראה ובעיקר לחיים . כולנו אינדיוודואלים , ולכל אחד מתאים דבר אחר . וזה מה שחשוב למצוא ... את הדרך שלך . עכשו תורי לשאול .... מאיפה מגיעה ההתעניינות המרובה שלך בסרטן ? אמרת שאת רוב הדברים ידעת קודם ..... איך ? יום טוב אני