../images/Emo41.gif עצה משמנה אמיתית ../images/Emo9.gif
ולא מדובר על 5 קילו עודפים אלה על משהו סביב ה- 30... תמיד הייתי שמנה, ואני מניחה שתמיד אהיה אבל שהייתי עוד רק ילדה הייתי סתם שמנמונת, משהו חמוד כזה ולא מזיק, שומן ילדים קוראים לזה. האמא הפולניה שלי שמראה חיצוני היה לה תמיד מאוד חשוב לא השלימה עם זה שיש לה בת שמנמונת (לא משנה כמה מוצלחת הייתי בשאר הדברים) ושיגעה לי את השכל עם זה מגיל מאוד צעיר. זה התבטא בהערות אם אכלתי קצת יותר מדי, בלהחביא את השוקולד בבית כדיי שרק אבא שלי ימצא אותו, לפעמים בלהעליב, וגם ליד אנשים זרים. התשובה שלי היתה נקמה... אני אכלתי בשביל לנקום בה שהיא לא אוהבת אותי כמו שאני, בשביל להראות לה שלא משנה כמה היא החביאה את השוקולד אני אמצא ואוכל לא קוביה אחת אלה את כל החפיסה. הנקמה הזו מלווה אותי עד היום אני אוכלת הרבה יותר שאני אצל הורי כאילו כדיי להוכיח לה שזה לא משנה לי. אני לובשת מידה 48 היום אחרי הלידה (לפני הלידה לבשתי 46...לא הבדל עצום) מצאתי לי בעל שחולה על כל גרם, יש לי בגדים יפים, חיים לא רעים, עבודה טובה וכו'. אפשר להגיד שאני שמנה מאושרת. נכון שהיה לי קל יותר אם הייתי מידה 40, אבל לא רע לי בחיים, וזה לא שאני מאשימה את אמא שלי , אני זו שאכלתי ואוכלת ואוכל את מה שעושה אותי שמנה, אבל תסביכים של אחרים זה מה שהביא אותי לדרך הזו. אם תאהבי אותה כמו שהיא, היא תאהב את עצמה. אם תתני לה מגיל 12 שבועות את התחושה שאת מפחדת שהיא תיהיה שמנה זה מתכון בטוח להפרעות אכילה בהמשך. קחי נשימה ארוכה ותגידי לעצמך שזו הבת שלך, היא מהממת ואת חולה עליה . כל השאר לא משנה, בחיי. אנחנו אמורים לתת לילדים שלנו בטחון במה שהם ולא חרדות, לא זה מה שהבטחנו לעצמנו שהם נולדו? בהצלחה