שאלה, מקווה שתוכלו להסביר לי

moonchild00

New member
שאלה, מקווה שתוכלו להסביר לי

היי, יש לי שאלה , אתמול נסעתי בכביש בין סביון ליהוד מי שמכיר זהו כביש דו סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון. בנתיב הנגדי נסע רכב של עירייה ממש לאט ואחריו כמובן השתרך לו שובל שלם של מכוניות, מכיוון שמוכר קטע דרך הזה כבר, האטתי קצת מכייון שידעתי שיהיה "גאון" אחד שינסה לעקוף, ואכן היה איש מבוגר שיצא מהנתיב הנגדי לנתיב שלי על מנת לעקוף ובכך אילץ אותי לבלום. אני מצידי בלמתי וצפרתי לו. השאלה שלי היא כנ"ל, מי היה לא בסדר? הוא או אני, מכיוון שהוא הסתכל עליי בכזה שוק שלא הבנתי אם אני או הוא לא היינו בסדר. יש לציין שהוא אילץ אותי להגיע לעצירה מוחלטת. מה היה קורה לו שוטר שהיה במקום רואה את זה?

be_roo

New member
קצת קשה לי להאמין שאינך יודע

מי מכם נהג בצורה מסוכנת. כל תלמיד נהיגה ידע לומר שרכב שעוקבף חייב לוודא שהדרך מולו פנויה כדי להשלים את העקיפה בבטחה, ומן הסתם, אם גרם לרכב ממול לבלום הוא יצר מצב מסוכן ואין לו מקום על הכביש. שוטר היה מגיש לאדון הזמנה לבית משפט וכנראה גם פוסל את רשיונו ל-30 יום על עקיפה מסוכנת בנסיבות מחמירות.

moonchild00

New member
ידעתי שאני הייתי בסדר, העיניין

הוא שהאיש נראה כ"כ בשוק שלרגע חשבתי שאולי אני טועה, אי לא נוהגת הרבה זמן ורק רציתי לוודא לעצמי שבמקרה הנ"ל, לא הייתה שום עבירה מצידי.

NoFear4e

New member
אם הנתיב הנגדי לא פנוי לא עוקפים .. נקודה

והוא בכלל גרם להפרעת התנועה שבאה מנגד .. הוא אשם בכל העניין הזה ..

asaforon

New member
תשובת מנהל הפורום

מה בכלל השאלה?? התשובה לא ברורה? (בלי קשר יש נהגים שנוטים לזעוף שמצפצפים להם) בברכה עו"ד א.אורון מנהל פורום תעבורה

למעלה