שאלה מקצועית לי אליכם
אני מתאמן ספינינג למעלה משנתיים, כ-2 עד 4 אימונים בשבוע. יש לי בעיה מסויימת אין לי בעיה לעבוד בעומסים מטורפים, וכשאני מדבר על עומסים מטורפים אני מדבר על 95% עומס בגלגל, ועבודה בקצב של 80 סיבובים לדקה, עבודה בעומס של 98% עומס בגלגל, בקצב של 60 סיבובים לדקה (דרך אגב, 98% עומס בגלגל בשבילי זה מצב שבו עוד רבע סיבוב של הגלגל שמשנה את העומס (3 טיקים) והגלגל לא יכול להסתובב יותר.) ואני יכול לרוץ בישיבה, בעומס של 85% עומס בגלגל בקצבים מטורפים של 150 סיבובים לדקה ומעלה, אבל אני לא מסוגל לרוץ בעמידה בקצב של יותר מאשר 100 סיבובים לדקה , למשך יותר מאשר חצי דקה, ולא מסוגל לרוץ בישיבה בקצב של 100 סיבובים בדקה למשך יותר מאשר דקה אחת, אפילו אם אין לי עומס בכלל. אני רוצה לשפר את סיבולת השריר שלי, כדי שאוכל לרוץ לאורך זמן ארוך יותר. מבחינת כוח אין לי בכלל בעיה - לא חסר לי כוח ברגליים. אני לא מתאמן על שרירי הרגליים, כי אני לא רוצה שהם יגדלו, אבל עד היום אני מסוגל לעבוד בדחיקת רגליים 12 חזרות, 3 סטים, במשקל של 150 קילו, ובפשיטת רגליים בישיבה, 3 סטים, 12 חזרות, במשקל של 84 קילו. מה עושים ? איך משפרים את יכולת הריצה ?