שאלה מקצועית לי אליכם

triathlete

New member
בדיקת סיבובי פדל [ומשמעותו]!!!

עבודה על עומס גבוהה לאורך הזמן גורם הקשחת שרירים וכמובן הקשחת הכלי דם,הנמצאים בשריר.כמובן ניפוח של השריר הרגליים[בעיקר ארבע ראשי] באימון ספינינג אפשר לעבוד על מספר מרכיבים.כגון. הספק,מהירות,כח,ועוד.........בהחלט אפשר גם על מרכיב אחת בלבד.כגון כח שהוא עבודה של פרק הזמן של כ10 שניות,ולאחר מכן מנוחה שזה סיבוב פדלים קלים ושוב 10 שניות עבודה!!! לא נראה לי שמישהו ניסה שיעור כזה כי למחורת שיעור שלו יהיה עם [0] אנשים. דרך אגב המון אנשים מעדיפים שריר מעוצב וחזק ולא נפוח ומגושם.רק עבודה על עומס מתאים וסיבובי פדלים מהירים 80-90 ולמאומנים יותר מעל 90 גורם לשריפת קלוריות מוגברת!!!!זרימה אידאלית וטובה של דם לאיברים,שריר רח ומעוצב. אפשרות בדיקת עומס על אופני ספינינג בלתי ניתנת למדידה.אפשר דופק או סיבובי פדלים.כך אחיזה במצב שתיים באופניים מרפקים פנימה ולמטה.עם כל סיבוב פדל ברך ימין נוגעת במרפק יד ימין.מדריך לוקח 15 שניות ואומר גם למתאמנים לספור כמה סיבובים עשו למשך 15 שניות,מכפילים ב4 מקבלים את מספר סיבובי הפדלים בדקה.!!!!!לצערי לא נפגשתי הרבא[אף פעם]עם מדריך שעושה בקידקת R P M.מאוד קל להגיע ל120 סיבובי בדקה על אופני ספינינג.הגלגל תנופה פשוט תופס תאוצה, עם הידת ההיתנגדות לא מספיק מחוזקת,וזה כמו כדור שמתגלגל מעליה לכיוון מטה הולך ומגביר תאוצה, לסיום למומלץ לאנשים שיש להם רגישות בברך לעבוד עם עומסים גבוהים.רכיבת אופניים[ספינינג]ספורט יפה ומיוחד במינו שלא דומה לתחומי ספורט אחרים.ישנם כל כך המון אפשרויות אימון.ממש אין סוף!!!!לסיום שנה אזרחית טובה לכל אנשי הפורום.ולמנהלי פורום במיוחד.

triathlete

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif

זה עשה לי אור בעניים.

אוקיי, אז...

איך עובדים על מהירות? איף משפרים את המהירות ? או את ההספק? כוח לא חסר לי.

triathlete

New member
כך משפרים מהירות!!!!!!

אני לא יודע בן כמה אתה . מהירות זה גנטי בעיקר.נולדים עם זה,אבל אל דאגה אתה יכול לשפר את המהירות שלך.הרי אתה לא מתכוון להיתחרות [נגד השעון] המלצה שלי הוא עם אתה אומר שאתה חזק.תעבוד על סיבובי פדלים. כל 3-5 דקות תבדוק לעצמך בשיעור סיבובי פדלים בעזרת השעון. וכמובן תשאר בדופק שמדריך נותן לכם, אני יודע זה לא קל להיות מהיר עם דופק נמוך,אבל עם אתה בכושר טוב לא תהיה לך בעיה.פשוט תלמד לעבוד על מהירות . הספק הוא שילוב של כח ומהירות. לא נראה לי שעובדים על זה בשיעורי ספינינג. אבל עם בא לך לעבוד על הספק לך על זה שים עומס על האופניים ותדווש קרוב ל80-90 סיבובים בדקה.אל תשכח אימון כזה חייב להיות קצר לא יותר מדקה .לאחר מכן אתה היתאוששות של לפחות 3-5 דקות.דיווש בעומס קל ולא יותר מ6-8 סטים. אם אתה מגיע לאשדוד אתה מוזמן לאימון הספק אצלי בשיעור ספינינג. כולל מהירות.

תודה, אני באמת ארכוש מד דופק

ואנסה לשמור על סל"ד גבוה בדופק נמוך. תודה. יש המלצות לגבי מד דופק טוב ולא יקר? ועדיף כזה שגם סופר שריפת קלוריות

טוב...מאחר ואני אחד המאמנים שלך..

אתחיל לשים אליך לב יותר... ובטח יהיה אחלה אם יהיה לך מד דופק על היד...(אצלי נשאר F11 אחרון ב-700 שח). לא נוהג לדבר על מתאמנים שלי בפורום, אולם ללא ספק אתה בהחלט יוצא דופן בעוצמה ובחוזק שרירי הרגליים שלך. יום רביעי ב-19:00..

triathlete

New member
אתה צריך שעון דופק אמין!!!!!!

האמת אני ממליץ על סידרת S שהוא מקצועי,ואיכותי יותר. אם אתה לא רוכב בחוץ אין לך צורך בסדרת S לך על סדרת F. שריפת קלוריות מדויקת רק עם אתה מכניס את צריכת החמצן המרבי שלך לשעון. כמובן אחרי בדיקת צח"מ. לסיום שעון דופק טוב שווה כל מחיר לדעתי.כי לבריאות אין מחיר!!!!!!!!!!!!

לא רוכב בחוץ...

למרות שיש לי אופני הרים שעלו לי 400 שקל, שוקלות 22 קילו, ובימי שמש חמימים הייתי רוכב עליהם איזה שעה וחצי, פלוס מינוס, אבל לעולם לא אצליח לשרוף ב-שעתיים בחוץ, מה שאני שורף בשעה בספינינג, ומסלול מעניין שיחזיק אותי מפדל 3 שעות רצוף, חוץ מאשר לרכב מראשון לציון אל אשדוד וחזרה - ניסיתי, לא מגניב בכלל, סתם דרך משעממת. בקיצר, שעון דופק לאולם, לספינינג. סדרה F אמרת ? סבבה, רשמתי

Tami661

New member
קודם כל, קופירייטר../images/Emo24.gifברוך הבא/

מצטרף ל
המסובב והמסתובב שלנו
התשובה שלי לשאלתך היא קצרה אבל מנסיון... עובדת! כדי לשפר את יכולת הריצה - אתה צריך לתרגל ריצה זהו! לאט לאט תגיע למהר מהר

וואלה....

טוב, נו. קודם כל, תודה וברוכה הנמצאת. קצרה, ומנסיון, אבל חיפשתי דרך אחרת. לא אוהב לרוץ. לא מצליח לאהוב את זה, ואני מתייאש אחרי 5 דקות של ריצה. באופניים, לעומת זאת - שעה עוברת ואני אפילו לא שם לב שעברה שעה טוב, נו. קיבלתי את מה שאת אומרת, אז, כנראה ש... לעד אהיה מנוסה בעבודה תחת עומס, אבל הספרינטים ימשיכו להיות לי לפנטזיה... סבבה תודה

למעלה