שאלה משפטית, אשמח אם תעזרו לי....

ענת AA

New member
שאלה משפטית, אשמח אם תעזרו לי....

שלום, שמי ענת, אני בת 23 ועובדת כאחראית משמרת בסניף "ארומה אספרסו בר" בראש העין. ביום שישי האחרון קרה לי מקרה בעבודה שאותו לא אשכח מעולם. היה לנו המון עבודה, והמון לקוחות רצו לשתות קפה, הייתי על הבר, והכנתי את כל ההזמנות במרץ רב. באמצע כל הלחץ והבלאגן, המאבטח שלנו, ג'ורג', הגיע לסניף וביקש ממני שאכין לו קפה. "ג'ורג' אני לא יכולה כרגע, יש לי המון קפה ללקוחות. כשאתפנה אכין לך". השבתי לו. וכל כמה דקות הוא חזר ושיגע אותי, "מה עם הקפה שלי? מה עם הקפה שלי?" באיזשהו שלב כבר יצאתי עליו, "טוב די, אתה רואה שאני לא משחקת פה! תחכה בסבלנות!" ג'ורג' נפגע ויצא החוצה. לאחר כמה דקות כשהייתה הפוגה הכנתי לו קפה וקראתי לו במיקרופון שיבוא לקחת. הוא בא, לקח, ולא זכר אפילו למלמל "תודה". אני המשכתי בשלי, כשלפתע נכנסת לסניף המוכרת של חנות בגדים שבסמוך אלינו, ומתחילה לנאום לי: "תגידי לי, את לא מתביישת לדבר ככה למאבטח שלך?! חצופה! הוא בנאדם מבוגר! איך את לא מתביישת?!?" אז הסתכלתי עליה, בשוק, "סליחה?" והיא ממשיכה לצעוק, ואז עניתי לה בנחת:"אני ממש לא מתכוונת לדבר איתך כשאת צועקת ככה". והיא ממשיכה:"את חוצפנית! אני אדאג כבר ביום ראשון שאת לא תהיי פה! אני אדאג שיעיפו אותך לקיבינימט!!!" מרגע לרגע הטון שלה גבר, הסניף היה די מלא באנשים, והצעקות הסבו את תשומת ליבם והם הביטו בעניין רב במתרחש. כשהאישה קלטה שאנשים מסתכלים, כדי להבהיר את עצמה, היא הסבירה להם:"ראיתם איזו חצופה האחראית משמרת פה?!?! לא מוכנה להכין קפה למאבטח שלה ששומר עליה!!! מגעילה כזאת! אין לך כבוד לאנשים!! גועל נפש פשוט, אני מסתכלת עליך ומקיאה.... ילדה חצופה שכמוך, אני מבטיחה לך שאני אדאג ואהפוך עולמות כדי שלא תהיי פה!! אני אדאג לזה!!! מגעילה!!! "תתביישי לך! גועל נפש!!! מסריחה!!!!" ואני פשוט נאלמתי דום. לא הייתי מסוגלת להוציא ציוץ. וכל הסיטואציה מתרחשת קבל עם ועדה. ברגע שהיא יצאה הרשיתי לעצמי ללכת אחורה, איפה רחוק מטווח ראייתם של לקוחותינו היקרים, ושם התפרקתי בבכי. וזה מה שעשיתי בערך כל שאר המשמרת. לא הצלחתי לספר לאנשים את המקרה בלי לבכות באמצע. השפלה כזאת לא עברתי מעולם. אני כבר שנתיים עובדת ב"ארומה" והיו לי כבר מקרים בהם לקוחות כאלה ואחרים הרימו עליי את קולם כי הם לא היו מרוצים משלל סיבות שמיותר למנות כאן, אך תמיד זה נגמר איכשהו בחיוך והבנה הדדית. מעולם לא עברתי השפלה, ורצח נפשי שכזה. כשהגעתי הביתה וסיפרתי את המקרה להוריי, הם החליטו להגיש נגדה תלונה ולתבוע אותה בגין העלבה ותקיפה מילולית. רציתי לדעת אם יש כאן איזשהו קייס... אשמח לקבל תשובה, אני בטוחה שאתם מבינים בעניינים האלו יותר ממני. שבוע מקסים לכולם...

למעלה