שאלה:מתי יצא הDVD של דיויד גילמור?

rozgil

New member
שאלה:מתי יצא הDVD של דיויד גילמור?

מההופעות האחרונות שלו ? מ"הטור" האחרון ? שמעתי שאמור לצאת לאור ה-DVD .......מתי ? תודה לעונים

בקרוב

דובר על "תחילת" השנה הנוכחית (2007). אם לא יהיו עיכובים - ואצל הפלויד תמיד יש עיכובים - יש לצפות לו בזמן הקרוב.

rozgil

New member
אנא עדכני אותנו כשהDVD יצא לשוק

כלומר למחירה ב-ארץ !!! תודה - גילי - ROZGIL

rozgil

New member
תשובה :

לעומת גילמור (שכבר סיים את סיבוב הופעותיו) ווטרס עדין מופיעה ב"עולם" לכן אני מניח שכאשר הוא יסים את סיבוב הופעותיו על פני היבשת הוא גם יוציא : DVD ................-כולי ציפיה !

Anuerysm

New member
או בקיצור

כן

Artoo Detoo

New member
אגב

מישהו יודע מהם השירים שמתבצעים בסיבוב הופעות של גילמור? ראיתי בקליפים ביוטיוב שהוא מבצע חלק מ-On An Island, וגם את Fat Old Sun ו-Comfortably Numb.

wommer

New member
אמממ

shine on, highe hopes, echoes, what's..oh the deal,כמה שירים של בארט אני מקווה שיכניסו את הגרסה של שיין און מפירנצה, ששם הוא ניגן עם כוסות יין, ממש כמו באלבום. מדהים.

הסטליסט של גילמור

בטור שלו משנה שעברה (2006) היה כך: בחצי הראשון הוא ניגן את כל On an Island, ובחצי השני מבחר מ"להיטי" הפלויד, ושירים של סיד. בנוסף, הצטרפו אליו לטור גם דייויד קרוסבי וגרהאם נאש, והם ביצעו שניים משיריהם. ודייויד בואי התארח באחת ההופעות. הטור הסתיים. לא ידוע על תוכניות נוספות של גילמור להופיע, אבל היו שמועות שהוא מתכוון להקליט.

The Walrus

New member
שיין און באלבום

לא היה עם כוסות מים. זה רעיון חדש של גילמור...

holo

New member
דווקא כן היה

בהתחלה של גירסת האלבום שומעים מגנינה קצרה של כוסות היין, אם לזה התכוונת.

The Walrus

New member
לא לזה הכוונה

בהופעות האחרונות גילמור ניגן על כוסות יין את שני הסולואים הראשונים של הקלידים ושל הגיטרה, עד לארבעת התווים המפורסמים.

holo

New member
באמת?

לא חשבתי שלזאת היית הכוונה, וואי, זה בטח נשמע מעניין. יש אפשרות לשמוע את זה?

נתתי לינק לקליף של זה מיוטיוב

לפני זמן מה. נשה לעשות חיפוש לפי מילות מפתח.

The Walrus

New member
רק הבהרה קטנה

הניסוח שלי היה קצת בעייתי: הסולו עצמו לא נוגן עם כוסות יין אלא עם גיטרה וקלידים כרגיל, אלא הליווי נוגן עם כוסות יין.

flowerboy69

New member
ההופעה שתצא בדיוידי אמורה להיות כך-

זו שהייתי בה-30.5 אלברט הול.וזה הולך ככה-"ערב טוב גבירותי ורבותי וברוכים הבאים לאלברט הול.הערב יש לנו את הכבוד והעונג לארח את הקול והגיטרה של פינק פלויד-דיויד גילמור.אמש הייתה לנו הופעה אדירה והערב נעשה את זה אפילו יותר טוב.ההופעה הערב מוקלטת לצורך דיוידי עתידי לכן נבקש לא להשתמש בפלאשים בזמן ההופעה.שיהיה לכולנו ערב טוב ומהנה". כרבע שעה או 20 דקות אחר כך-breath ו time וגילמור מברך אך הקהל בערב טוב ואומר שהוא פתח בקטעים מהדרק סייד כדי לחמם את הקהל.אחר כך מבוצע כל on an island כאשר האורחים הם דיויד קרוסבי וגראם נאש דיק פארי ורוברט וויאט.אחר כך הפסקה.בחלק השני יש את shine on fat old sun arnold layne coming back to life high hopes the great gig in the sky בביצוע איזו זמרת-פאריס משהו לא זוכר...ואז echoes מדהים.הפסקה קטנה ועולים להדרן.wish you were here שיר ישן של קרוסבי ונאש the cost of freedom ואז comfortably numb בהנחה שאכן זו ההופעה שתצא אז זה מה שהיה שם.כבונוסים יש את דיויד בואי בarnold layne ואת האיחוד עם ניק מייסון בערב האחרון באנגליה ב 31.5 וגם את shine on בביצוע הכוסות שאגב למי שלא הבין הכוסות זה בחלק הראשון של השיר לפני סולו הגיטרה הראשון.ויש גם את dark glob לסיד.כל זה יכול להיות תוספות יפות.

The Walrus

New member
זה לא מה שהבנתי

לפי מיטב הבנתי שתי ההופעות הוקלטו - ה29 וה30, וגם בתחילת ההופעה ב29 הייתה הודעה דומה. הסרט הסופי יהיה מין לקט, עירבוב של שני ההופעות. אבל אני לא בטוח...

flowerboy69

New member
נכון ששתי ההופעות הוקלטו

אבל ממה שקראתי באינטרנט ההופעה של ה30 אמורה להיות זו שתהיה בדיוידי מה שכן מבחינת שירים 2 ההופעות היו זהות חוץ מההבדל של דיויד בואי בארנולד ליין ויש לי את שתיהן בדיסקים ומבחינה מוזיקלית לדעתי השניה הייתה טובה מהראשונה חוץ מבאמת התוספת של דיויד בואי שהייתה מעניינת.

למעלה