תשובה
בניגוד לווטרס, גילמור נהג לשנות שירים בכל הופעה ולכן אין רשימה בטוחה. אבל יש תבנית מסויימת, שנראית ככה: פתיחה: Speak to me Breathe Time Breathe Reprise (בלי on the run). סט ראשון: הדיסק on an island במלואו (לפעמים עם שינוי כזה או אחר בסדר השירים, לדוגמה העברת take a breathe למספר 8 בדיסק). הפסקה Shine on you crazy diamond כאן באים ארבע שירים, שהתחלפו כל הופעה. בין השירים שבוצעו: Wot's ... Uh The Deal Wearing The Inside Out Fat Old Sun Dominoes Astronomy Domine Dark Globe Arnold Layne On The Turning Away Coming Back To Life Great Gig in the Sky השיר היחיד שאנחנו יודעים בודאות שיהיה בDVD זה ארנולד ליין, יחד עם דייויד בואי. בעיקרון ההופעות שצולמו היו רק בalbert hall ולכן שירים מסויימים שלא היו באף הופעה שם כנראה לא יהיו בסרט הראשי (אסטרונומי דומינה, דארק גלוב, און דה טרנינג אווי), אבל ייתכן שיופיעו בתוספות המיוחדות. בנוסף, גירסת "כוסות היין" של shine on היא לא מאלברט הול, לכן כנראה לא תיכלל בDVD (עוד פעם, אולי בתוספות מיוחדות). והמשך ההופעה: לאחר ארבעת השירים המתחלפים מבוצעים high hopes וechoes, בגירסה מלאה ולפעמים אף יותר ארוכה מגירסת האלבום (בהופעה שאני הייתי בה השיר היה 26 דקות!). לאחר מכן הלהקה יורדת מהבמה, וחוזרת עם wish you were here וcomfortably numb, שלעיתים יש שיר נוסף ביניהם (find the cost of freedom, arnold layne, a great day for freedom)... וזהו. גם comfortably numb נוטה להתארך ולהתארך, ואני יכול להעיד שהגירסה די דומה לpulse, רק שבנאדם אחד (ריק רייט) שר את הבתים, והיא מעט יותר מהירה (במהירות של האלבום). את זה אני יודע כי - תנו להשוויץ רגע - ראיתי את גילמור מבצע אותה ממרחק של מטר וחצי, אולי פחות!! (בהפסקה לפני ההדרן דיברתי עם אנשי האבטחה, והם הרשו לי ולעוד כמה לעמוד מתחת לבמה לשני השירים האחרונים). וזהו... מקווה שהבנת משהו.