שאלה מתי צריך להודיע על פיטורין

מצב
הנושא נעול.

kerenf2

New member

אני התקבלתי לעבודה בראשון לאוגוסט ובינתיים עובדת אצל מעסיק שהיה לי הסכם איתו של 8 שעות ובפועל אני עובדת אצלו רק 4 שעות כל יום. הוא לא התחייב כמה זמן הוא יעסיק אותי. אני רוצה להודיע לו שאני מתפטרת מתי צריך להודיע ומה הן זכויותי?עבדתי אצלו פחות משבועיים

שיר ורד

New member
את צריכה להודיע לו יום מראש

אני התקבלתי לעבודה בראשון לאוגוסט ובינתיים עובדת אצל מעסיק שהיה לי הסכם איתו של 8 שעות ובפועל אני עובדת אצלו רק 4 שעות כל יום. הוא לא התחייב כמה זמן הוא יעסיק אותי. אני רוצה להודיע לו שאני מתפטרת מתי צריך להודיע ומה הן זכויותי?עבדתי אצלו פחות משבועיים

kerenf2

New member
להודיע בכתב או בעל-פה

להודיע בכתב או בעל-פה
תודה על תשובתך הבהירה . הודעתי למעסיק על כוונתי לעזוב והוא הודיע לי שאני מפוטרת לאלתר. האם אני צריכה להודיע לו בכתב או מספיק בעל-פה?

שיר ורד

New member
צריך להודיע בכתב

להודיע בכתב או בעל-פה
תודה על תשובתך הבהירה . הודעתי למעסיק על כוונתי לעזוב והוא הודיע לי שאני מפוטרת לאלתר. האם אני צריכה להודיע לו בכתב או מספיק בעל-פה?
צריך להודיע בכתב
אבל בדרך כלל בתי הדין מסתפקים בהודעה בעל פה

kerenf2

New member
האם המעביד יכול לתבוע אותי

אם הוא פיטר אותך בסוף שיתן בכתב
כדי שתהיי זכאית לדמי אבטלה
האם המעביד יכול לתבוע אותי
יש לי הסכם איתו אבל הוא לא מוגבל בזמן עבדתי אצלו רק 9 ימים. האם המעביד יכול לתבוע אותי על כך שהודעתי לו שאני רוצה לעבוד אצל מישהו אחר? הוא בעצם מיד אמר לי את לא עובדת יותר אצלי. כלומר פיטר אותי וכמובן שמנסה להאשים אותי בחוסר אחריות.אני הסכמתי לעבוד אצלו עוד שבועיים 4 שעות כל יום.ובכל זאת הוא התרגז ופיטר אותי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה