שאלה נוספת בהמשך לשאלתי מה- 4/3

מצב
הנושא נעול.

שירי ב

New member

קודם כל, אני מודה לך שוב על התיחסותך המפורטת למקרה שלי. מצ"ב קישור להודעה המקורית. החלטתי לפנות למחלקת משאבי אנוש ולידע אותם שאם ברצונם לסיים את חוזה העבודה בסוף החודש הנוכחי עליהם להשיג אישור מהמפקחת היות וברצוני להמשיך לעבוד בחברה גם אחרי חופשת הלידה. המחליפה שלי המקורבת למנהל אמורה להגיע ב- 15/3 לתחילת חפיפה. שאלתי היא האם כדאי לי לפנות כבר עכשיו ולידע אותם או אולי דוקא למשוך זמן עד סמוך למועד סיום החוזה? כיצד עלי לפעול כעת? תודה

לדעתי - מומלץ לעשות זאת עכשיו.

קודם כל, אני מודה לך שוב על התיחסותך המפורטת למקרה שלי. מצ"ב קישור להודעה המקורית. החלטתי לפנות למחלקת משאבי אנוש ולידע אותם שאם ברצונם לסיים את חוזה העבודה בסוף החודש הנוכחי עליהם להשיג אישור מהמפקחת היות וברצוני להמשיך לעבוד בחברה גם אחרי חופשת הלידה. המחליפה שלי המקורבת למנהל אמורה להגיע ב- 15/3 לתחילת חפיפה. שאלתי היא האם כדאי לי לפנות כבר עכשיו ולידע אותם או אולי דוקא למשוך זמן עד סמוך למועד סיום החוזה? כיצד עלי לפעול כעת? תודה
לדעתי - מומלץ לעשות זאת עכשיו.
אם תמתיני עד סוף החוזה, את למעשה תשארי בבית עד למתן החלטתה של המפקחת. אומנם תקבלי שכר אבל לדעתי, זה יכול להקל על ההחלטה לאשר את הפיטורים. פניה עכשיו, תאפשר לחברה לנסות ולמצוא פתרון הולם בטרם תתבצע פניה למפקחת. יתכן מאוד שהם יעדיפו זאת. לכן, כדאי לפנות עכשיו. זו דעתי..... תעדכני אותנו מה קורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה