שאלה נוספת!!!

advasoly

New member
שאלה נוספת!!! ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

היי גיקים... מהם משחקי המחשב שהכי אהבתם או עכשיו אתם הכי אוהבים???

advasoly

New member
אני אענה ראשונה...

יש לי את מלחמת הכוכבים, משח מקורי מלפני פוווווללל שנים! אחד הטובים! ועם מוסיקה והכל...-יוצא מן הכלל! ואני מכורה לדום... נכון ישן אבל סבבה! וכמובן בפלייסטיישן אני אוהבת מירוצים למיניהם וטאקן כמובן!

BambaCreature

New member
וורמס

סיביליזיישן 3 מקס פיין 1 (מצויין. הבעיה שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ את מקס פיין 2) הנסיך הפרסי 2 (הגרסה הדו-מימדית) worms world party (הגאונות בהתגלמותה) וכשמשעמם - סוליטר , פריסל או שולה מוקשים והיה גם פעם את המשחק שיש לך חללית ואתה צריך לקפוץ באוויר... משהו עלוב אבל ממכר ביותר.

PC-MAN

בולדרדש דיגר סטריט פייטר 2 שח פוקר טקן וורמס ולירו לום שולית המכשף אחלה קווסט טומבה נוסטלגיות ודו מימד קיצר

Ziga

New member
גבריאל נייט. ../images/Emo99.gif

ובכלל, קווסטים זה דבר מעולה. אין על משחקים כמו גרים פאנדאנגו, דיי אוף דה דאנטאקל, אי הקופים, סיימון וכו'. =] וכמובן שציוויליזציה. החדש (4) פשוט מעולה, איך אפשר שלא לאהוב משחק בו אפשר לגייר את מונטזומה? דאוס אקס, הראשון, לפחות. בשני לא יצא לי לשחק. אבל הראשון בהחלט מעולה. פולאאוט. אחד ושתיים. משחקים נהדרים. ומשחקים מזדמנים זה תמיד נחמד, הנסיך הפרסי החדש ממש נחמד, למשל, וJedi Academy, בנוסף לJedi Outcast גם די טובים. ועכשיו אני אחזור לי לשחק Missing: Since January (או בשמו האחר In Memoriam)

איך שכחתי את DOTT?!../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

דרך אגב משהו פתר את הקווסט שנימצא בתוך דיי אוף דה טנקיקל? הזה עם ה4 ילדים בבית רפאים ובית קברות? מזכיר את לארי אחד זהו "באג" שאפשר להוריד גם מהנט וגם מהמשחק אם זה מפריע.. הוא עולה שמתעסקים עם המחשב..עם פקודת USE

Ziga

New member
זה המשחק הראשון בסדרה,

Maniac Mansion. אם אני לא טועה הוא מעט שונה בתוך DOTT מהגרסא המקורית שלו.

תגובה

קווסטים למיניהם: אבודים בזמן אמזונס ועוד כמה שאני לא זוכר משחקים אחרים באו והלכו, אלו נשארו

Jerald_Admonds

New member
A classic RPG*

*Minus the spells fearies and other crap. Fallout!! 1ו2 Baldurs Gate Tales of the sword coast, SOA, TOB. Starcraft Warcraft 2

AxelTheFox

New member
אין מצב

פשוט משחק מושלם לכל אורכו. שיחקתי בתור קנסאי ובתור דרואיד, שניהם עלפים (או חצי). מה אתה היית?

Jerald_Admonds

New member
אני הייתי חייב קצת חופש יצירתי..

אז יצרתי בעזרת טריינר דמות של אלפית- קוסמת שהיא לוחמת פגיון ראויה לציון.

noname202

New member
אממ..

כלום? *אל תסקלו אותי...אז אני לא אוהבת משחקים חסרי מטרה
*

למעלה