שאלה נוספת!!!

Ziga

New member
איך את מגדירה מטרה?

אני גם לא אוהב משחקים חסרי מטרה, בגלל זה אני לא סובל משחקי רשת. אבל משחקים בכלל?

noname202

New member
שהמטרה שלהם היא...?

אין לי בעיה עם משחקים מדי פעם... אבל אני לא מסוגלת להמשיך בשלבים והכל...זה..בזבוז זמן =/

Ziga

New member
וול, בזבוז זמן זה כבר עניין אישי.

ניסית פעם לשחק איזה קווסט טוב? עם עלילה משובחת, שסוחפת אותך לתוכה, ודמויות מרתקות, חידות שגורמות לך לחשוב, ועולם שלם לחקור. אם לא, באמת כדאי לך לנסות, לפני שאת שופטת.

noname202

New member
לא.

כרגע עוד לא מצאתי משחק מחשב שיגרום לי להתמכר אליו.

school stil sux

New member
ואי איזה משחקים גרועים כולכם פה

משחקים.. אני משחק רשת אני גם גיימר מלבד חנון. americas army counter strike ודברים בסגנון

Ziga

New member
אני יכול פשוט להגיד שאתה לא מספיק

חכם כדי לשחק משחקים עם עלילה, שדורשים פתירת חידות. אבל זה יהיה טפשי, ובטח לא נכון. אבל, אנא ממך, המנע מהערות מעליבות משהו על סגנונות המשחקים האהובים עלינו.

school stil sux

New member
לא ניסיתי להעליב

אני בעצמי רק בתחילת השנה הזאת שיחקתי באלאדין הישן והנוסטלגי וגם במלך האריות.

Ziga

New member
כמובן.

לאיזה Zork את מתכוונת? הראשונים, הטקסטואלים? או היותר מאוחרים?

עוד רשימה:

MONKEY ISLAND!!! לדורותיו simon לדורותיו discworld לדורותיו day of the tentical..אורגזמי sam and max lisure suite larry לדורותיו המאוחרים יותר. neverhood...קליימן הסקסי הזה. קיין! space quest לדורותיו המפוקסלים חח סיימנו עם הקווסטים. עכשיו המשחק שהוא לא קווסט הכי אהוב עלי זה DIABLO II גאונות של משחק. אח"כ Unreal tournament ו halflife, םעם ממש אהבתי את פאט פאט - המכונית הזאת שטסה לירח ומצחצחת שיניים וכאלה. time crisis גם חמוד...אממ..זה נראה לי.

juggernaut

New member
וואי כולכם פה גיימרים מתחילים

Starwars galaxies - כן שילמתי עליו במשך כמעט שנה.(זה משחק אונליין) Lineage II כל לגאסי אוף קיין Battle for middle earth - וכל הסדרות של שר הטבעות. כולל לפלייסטיישן שובו של המלך וכאלה כ-ל הכותרים שיצאו אי פעם למלחמת הכוכבים. החל מSWG שהזכרתי למעלה וכלה בX-WING הראשון .(כולל קוטור 1\2 כל הסופים) נוור ווינטר, Temple of elemental evil, דאנג'ן סייג' 1\2 , כל קומנד אנד קונקוור(6 כותרים נדמה לי), סטאר קראפט(כולל ברוד וור), וורקרפט( הכל), הלף לייף 1\2, סימס, MYTH 1\2\3, ציווילזציה החדש גם, Empire earth 1\2, הירוז 2\3\4 , הבריחה הגדולה וכל הכותרים החדשים של EA, ומפייר בלאדליינס וריאדמפטיישן, וורלד אוף וורקרפט(למרות שאני לא גאה בזה), אוורקווסט 1\2, ספיידרמן הסרט(המשחק), הארי פוטר(מזעזע), מורווינד(מדהים לגמרי), גות'יק 2( 1 לא עניין אותי מספיק), מו אונליין(למרות שלא גאה בזה) קאונטר סטרייק CZ וסורס, אנריל כל הכותרים(כולל ה2004). ואלה רק מה שאני זוכר...אני בטוח שיש עוד שאני לא זוכר...כאילו מי בכלל טרח לקרוא את כל זה

הומ...

בקושי יוצא לי לשחק במחשב משהו שהוא לא שולה מוקשים (מכורה :p), בעיקר בגלל שבנייד אני לא מתקינה משחקים ובאישי אני כמעט רק גולשת באינטרנט. חוץ מזה יש לי בעיה גדולה עם זה שאני בקושי קוראת אנגלית בעקבות דיסלקציה חמורה. מה שכן זה שאני משחקת על המחשב משחקים לגיימבוי אדוונס ומאוד נהנת מזה, בזמן שאני מחכה שהקופץ שאני מורידה יעלה או משהו כזה, אני פותחת את האימולטור ומשחקת. בגיימבוי זה בעיקר גולדן סאן ושאר RPG מבוססי תורות, למרות שעדיין לא מצאתי משהו שנהנתי ממנו כמו מגולדן סאן. (את המשחק הראשון סיימתי בלי קודים ובלי מדריכים, בשני השתמשתי במדריך בשביל כמה חלקים שפשוט הייתי תקועה בהם יותר מידי זמן...
). מעבר לזה יש את המשחקים הישנים הקלאסיים שיש לי על הנייד, כמו הנסיך הפרסי 1 ו2 וכדומה. אבל אם אני כבר משחקת, כנראה שזה יהיה בלאק אנד וויט הראשון, שאני עדיין מכורה אליו למרות התקופה או משחק אסטרטגיה בזמן אמת זה או אחר. חוץ מזה יש את משחק האינטרנט החינמיים הקטנים (פלייפאף, באטל און, מייפל סטורי וכדומה, שאני מפתחת אליהם התמכרות חזקה ביותר לתקופה קצרה ואז שוכחת אותם :p)

למעלה