שאלה נוספת...

אוסה

New member
ואפילו בשדה התעופה זה מתואם

סופי68

New member
קחי נשימה עמוקה-כי התגובה שלי ארוכה

אז ככה, שלי גרים מרחק של גג 10 דקות נסיעה, אתמול היינו צריכים לעבור דרכם לקחת משהו אבל לא היה לחמותי נוח - ותגובתה היתה שמחר הם יבואו אלינו, ככה, בלי לשאול בכלל אם זה נוח, זה לא חדש, רק אתמול ציינו שנה לנישואין - חגגנו במריבה, כהרגלנו, בכלל - אם היה ניתן לפני הנישואין - לראות ולהכיר את החמות והחם - אני בטוחה שהייתי שוקלת מאוד ברצינות להתחתן "עם המשפחה"שלו - היו לנו מריבות עצומות בגלל המנטליות המחרידה שלהם - ולהגיד את האמת - אני פשוט מיואשת!!!!!! מצטערת שאני לא מעודדת

אוסה

New member
אנחנו פה לעודד אותך ../images/Emo24.gif

דיברת עם בעלך? אם יש לכם מריבות בגללם , הרי שבעלך מקשיב להם . נסי לפתור זאת עימו , פשוט חבל להתייאש .

לא יודע, קשה לענות על זה.

כל משפחה עם המנהגים שלה. לדעתי להגיע מבלי להודיע זה יכול להיות נחמד אחת לחצי שנה שנה. אבל באופן קבוע ? מה קרה ? אצלינו מתראים כל שישי - צהריים וארוחת ערב אצל חמותי, ואת שאר הערב אצל הוריי. השבת שמורה לנו ולילדים. בימי שישי שאנחנו רוצי להיות עם חברים, אנחנו אפילו לא מודיעים. אף אחד לא מצייץ, לא חמותי ולא אמא שלי. הן יודעות שאם הן תתערבנה, הן לא יראו אותי כמה חודשים. החיים שלי הם שלי ולא שלהן. אני ואשתי ביחד וזהו. אין על מערכת יחסים משותפת לבעל ואישה. אם המערכת הזו מעורערת מבחוץ אז יש משהו חסר (אהבה). ואני מאמין בזה בכל ליבי. שרון

oritcl

New member
טוב לדעת שאני לא שונה...

תודה על כל התגובות, באמת הרגעתם אותי ועכשיו אני יודעת שבקשתי לא חריגה והם השונים ולא אני. הראתי את השרשור לבעלי והוא הבין למה אני מתכוונת. מקווה שהוא יצליח להעביר את זה הלאה...

למעלה