שאלה סתם מה הלאה?

אחלה של שאלה!

אבל אנחנו לא הכתובת לתשובה.
לכל אחד יש את המטרות שלו, את מה שאמור גם אם זה רק בתיאוריה ובפנטזיה לעשות לו טוב!

Puskas

New member
כמו כל אחד אחר

כפוף לאטרופיה, ריקבון ולבסוף מוות

Purple Mushroom

New member
המטרה הסופית :

לאהוב ולהיות נאהב.
בחיים הקונבנציונאליים (דנו על זה הרבה בפורום): זה :טיול אחרי צבא, לימודים, תואר, עבודה , קריירה, בילויים, כמה מערכות יחסים, נישואין (לא חייבים). בניית קן, משפחה, ילדים, משכנתא, ופנסיה,
המטרה התפוזית הסופית היא לכתוב בפורום :גימלאים יוצאים לדרך, אחרי הפנסיה. חיים מלאים, בריאים ומאושרים, ואוהבים
.
בהצלחה חבר
:).

al19

New member
בוקר טוב

מה הלאה ?
לא יודע .. מה החלום שלך ?
תנסה להגשים אותו..
אחרי שתגשים אותו תלך לחלום הבא שלך..

מה המטרה הסופית ?
זה 2 מילים מאוד מבלבלות ? כי אתה בעצם שואל פה מה משמעות החיים.
כל אחד והתיאוריה שלו לזה אני משער..
יש כאלה שאומרים שמטרת החיים היא להמשיך את מחזור החיים (ילדים וכו'..)... שזה המטרה היחידה שלהם כמו מה המטרה של גלגל שמסתובב ללא מטרה מוגדרת גם רק להסתובב זה מטרה בפני עצמה.
יש כאלה שאומרים שאהבה זה מטרת החיים.
יש כאלה שאומרים שאין מטרה וזה הכל ככה סתם כי זה ככה, ואין שום משמעות לשום דבר שאנכנו עושים.
יש כאלה שאומרים שאלוהים ברא אותנו כדי לפאר אותו ולהלל אותו, וזה המטרה שלנו לפאר ולהלל את ה' .
יש כאלה שאומרים שאנכנו חיים במרוץ עכברים, קמים ב7 חוזרים ב6, שעתיים מול הטלוויזיה שזה סתם לא לעשות כלום ולהסתכל בקופסא שעתיים, לישון ולקום, ואין לזה שום הצדקה חוץ מלפאר ולהלל את האנשים שבטופ שיושבים סופרים את המליונים שלהם ונהנים מהחיים ואין להם זמן לכתוב בתפוז..
לא יודע. מה התשובה..
אני אוהב לחשוב שאנכנו כאן כדי לאהוב אחרים ושהם יאהבו אותנו, או כדי לשמוע צחוק של ילדים קטנים, או כדי לעשות אהבה.. או כי לא יודע.. להנות מהכל...

Optimistic Girl

New member
מה הלאה? ...

או
אחת השאלות הפילוסופיות...
אולי מתאים לך ללמוד פילוסופיה?

המטרה הסופית היא:
היא פשוט המטרה שלך !

ישנם אנשים שחיים ללא מטרות...
אני לא מבינה אותם וגם לעולם לא אבין...
ישנם אנשים שמטרתם היא לגדל ילדים <גם זה משהו.. יש להם תעסוקה>

המטרה היא למצוא לעצמנו תעסוקה כלשהי,
משהו שנואהב...

המטרה שלי היא לכתוב ספרים, להיות סופרת מפורסמת, <אך זאת רק מטרה אחת..>
המטרה הסופית היא לעזור לביליון אנשים בעולם הזה, לחיות חיים מלאי סיפוק עצמי והגשמה עצמית מלאה.
זאת המטרה שלי.

ומה המטרה שלך?
אל תדאג... זה יבוא לך עם הזמן... המטרה הזאת..

המאמן הקואוצ'ינג שלי אמר פעם
מטרת החיים היא חיים עם מטרה,
ולדעתי הוא צודק.

EdisonGirl

New member
המטרה הסופית ממ.. נשמע סופני משו..

אף אחד עוד לא יודעת אותה. את רוצה לפתור את התעלומה?

Wharwulif

New member
לעקוב לפי הלב מין הסתם...

יש לך עולם פתוח- יש אפשרות להיצתרף למאבק כלשהו, להיתעניין במה שקורה בכללי בארץ ובעולם, ולנסות להשפיע... להגשים חלומות, ללכת ללימודים מיתקדמים.... יש הרבה אפשרויות!
לדעתי, הכי כדי להציב מטרה כללית כזאת במה שאתה עושה בעולם סביבך, ופשוט לפסל את הדרך כדי להשיגה!

למעלה