מצווה וחובה לטפשים פנאטים
נתחיל מזה שלא זכור לי שזה היה ציווי, אני רק יודע שזה משהו שהאל אמר. ולא כל מילה שלו זה מצווה, כמו שאמרתי יתכן שזה היה פשוט ברכה ואישור. דבר שני הוא אמר את זה לזוג מסויים(הראשון!) ולא לכל האנשים. את בהחלט מוזמנת לכנס לפרטים אינטימים או לא אנטימים של על איך(למרות שאיך כל חיה יודעת), מתי, כמה ולמה. עדיף לשים תדברים על השולחן מאשר לא לדבר ולאמין בדברים לא נכונים. תושב"ע זה פרושים ואמונות של רבנים ולא דברים שאמר האל או משהו ברמה של התורה או תנ"ך. השומרנים למשל לא מאמינים בתושב"ע בכלל כי חושבים שמדובר בהרבה עוותים ופרושים לא נכונים, והם צודקים בזה. אבל זה לא הנושא, לא מעניין אותי עכשיו 'אישות', בואי נתמקד ב"חובה" לקיים יחסי מין או/ו לתרבות. אז נכון שזה מופיעה בתורה אבל איך שפרשו ולמי זה לא 'תורה מסיני'. ואם כבר הזכרנו 'סני' אז מעניין שעשרת הצוות האל לא טרח לצוות על אנשים לקיים יחסי מין או לתרבות. אוליי זה לא דבר כל כך חשוב אחרי הכל ואוליי זה פרוש לקוי, דווקה במשכב זכר נאמר במפורש שאסור ותעונש על כך, פרו ורבו הוא פשוט משהו שנאמר לזוג בלי לחייב ובלי ציון שהם יענשו אם לא יעשו כך. אז בואי נרכיב תנושא, לדעתי זה נושא שראוי לדבר עליו בפורום אמיניים. אם אני לא מקיים יחסי מין או לא מתרבה אני חוטה ? אני יענש? (על פי היהדות), לי משום מה נראה אדם כזה הרבה יותר טהור וצדיק.