שאלה על החברה הוירטואלית החדשה שלי

שאלה על החברה הוירטואלית החדשה שלי

כמו שספרתי כבר לפורום, הכרתי מישהי חדשה לצאטים, מיילים ובכלל. יש לנו קליק מצויין ואני מאוד מרוגש מזה וחושב עליה לא מעט. יש בעיה קטנה אחת, אני מאוד אוהב להשתמש במצלמה, ולחליף תמונות - תוך כדי שמירה על אנונימיות כמובן (בלי פנים) - היא לא רוצה, טוענת שהיא מתביישת. אני אמרתי לה שאני מוכן להמתין, שאני מוכן שבתחילה תראה רק אותי, שאני מוכן לראות אותה לבושה, לא חייבת להתפשט מייד. אבל היא בשלה, ובקשה שאפילו לא לעלות יותר את הנושא, וככה זה יהיה תמיד. אז אני שואל אותכם מה דעתכם?....להשקיע בקשר וירטואלי כזה? אולי יש לכם איזה טריק או הצעה איך אני יכול לשכנע אותה בכל זאת.... אני לא יודע אם היא מבקרת בפורום הזה או לא, אבל אם כן אולי תכתבו לה וזה ישפיעה, אני חושב שסייבר-סקס או גם סתם שיחה, שרואים קצת את הצד השני מוסיף להתרגשות. תודה לכם נ.ב. אני ממש רוצה לפתח איתה קשר וירטואלי חםםםםם, היא משדרת המון חושניות ומיניות של אישה בשלה היודעת מה היא רוצה.

טאKילה

New member
בואנה שובב..

מה דעתך לכבד את רצונה???
אין יפה יותר מלתת לדימיון לעבוד במקומך. כל הקטע של המצלמות דבילי לחלוטין,לדעתי. וירטואליה היא שם המשחק, המצלמה סתם מעמידה במבוכה. אני נוטה לצדד בוירטואלית שלך. אולי היא רוצה לשמור על אנונימיות מסויימת, חומד שכחת שזו אישה נשואה?? אולי להזכיר לך שבמדיה ישנם גם אנשים עם נשמות טהורות.. אנשים שעלולים להרוס בית גם מתוך הוירטואל.

טאKילה יקרה שלי

אלף היא גרושה, בית אני שמח על התשובה שלך, כי באמת, אני נוטה לכיוון הזה אבל עדיין רוצה לשמוע דעות שונות. בית, מזה "בואנה שובב..", איזו מין שפה זו...סתם.....טאKילה את ממש חמודה ומת על הערות שלך, עדיין הייתי מת לדעת קצת יותר מאשר הכלום שאת מגלה לנו, כמו באיזה עשור של חייך את? ועוד הרבה....

טאKילה

New member
שובב תתקרב רגע..

לפני הכל טאקילה היא חלק מכותבי הפורום. חברה של כולם,לפעמים היא צוחקת עם כולם, בעצם לא לפעמים,אלא בדרך כלל. עזוב מנהלת זה כלי לשמור על פורום נאה. אמרתי פעם שאני אם לשלושה ילדים, הגדולה בת 13 וחצי ושני בנים תאומים בני 12. יש לי בעל חמוד,הוא אוהב אותי אני אוהבת אותו.. או
טו אנחנו חוגגים 20 שנות נשואים,באוגוסט. אז כשובב תן לדימיון שלך להשתולל עד שתגיע עם הנתונים לגיל או סמוך לאמת.. אישה לא שואלים על גיל,,
,, אוףףףףףף אני רוצה להיות בת 17

מתוקנת...תתקרבי גם את כי....

ראשית, מה זה באה לי לתת לך נשיקה בלחי, שנית אם תחשבי על זה באמת, לדעתי היית רוצה להראות בת 17 (אני בטוח שגם היום את פצצה חושנית) אבל להיות עם הנסיון והידע שלך היום. אני וגם לא אישתי הינו רוצים לחזור להיות בני 17, גיל מעצבן ולחוץ. ושוב, קחי נשיקה ממני כי את כזו מתוקה...הייתי נותן לך גם ביס קטן אבל זה לא מנומס...

טאKילה

New member
אם בא לך לתת נשיקה..

מה מונע בעדך..יש מלא במלאי האייקונים של תפוז. שששששששקט מה זה פצצה חושנית?.?.שתגעת..
שובב טוב שאתה מנומס כי ביסים זה כואב, תיזהר אני שורטת לפעמים..

תשובה לגבי השובב

שובבי ואולי תפסיק ללחוץ עליה כי לבסוף היא תברח ממך תן לזמן לעשות את שלו

תשובה לשובבי../images/Emo140.gif

שובבי אם הרעיון נראה לך לא רע למה אתה לא מפסיק את הקשר הזה

תשובה לגבי השובב

שובבי ואולי תפסיק ללחוץ עליה כי לבסוף היא תברח ממך תן לזמן לעשות את שלו

פ ש ו ט י

New member
מצטערת שובב....

יש לי סיכה ביד... ואני הולכת לפוצץ לך את הבלון. היא אולי נשמעת סקסית, היא יכולה גם להקרא מאוד חושנית, אך אישה שפוחדת להראות תמונה שלה (זה ממש לא חשוב אם זה עם בגדים..חצי גוף...או כל תמונה אחרת)...90% שהיא לא ממש נראית טוב... שים לב שלא כתבתי "פצצה"..חתיכה..או מיס תבל.. יש אפשרות שהצד החיצוני שלה לא כל כך מושך כמו החלק הפנימי... או שהיא חסרת ביטחון לגבי החיצוניות שלה.. מה לעשות עם זה?.. להתעקש...על תמונה שלה. (חבל לך לבנות ארמונות בשמים...ולדמיין אישה שאיננה קיימת במציאות..)

טאKילה

New member
נכון היא גרושה אז אין מה להסתיר..

ואם היא מסתירה אז קח ת'סיכה של פשוטי..
תוריד אויר .. בהתחלה הבנתי שהיא נשואה צדדתי בה לא בשובב..

BurgerQueen

New member
דעתי שאתה חוצפן ומגעיל ../images/Emo12.gif

לא מבינה מה אתם, בנים חוצפנים (לא כולם, אבל המון) מתחילים לדבר עם בנות ומיד, אחרי כמה דקות, כבר מבקשים תמונה. מה זה בוער? למה אי אפשר לדבר בלי תמונה על היום הראשון? וגם אם אני נותנת תמונה, אתם שואלים: יש תמונת עירום? אפשר לראות את הציצי? ממש גועל נפש, זה ממש שיש לי לומר. מה אנחנו ניראות לכם, כוכבות פורנו? זונות? גם אם אתם רוצים רק סייבר (ורובכם רוצים רק את זה, אחרי שקה, 3 דקות או שעה) אז למה שאני אתן לכם תמונה שלי ללא בגדים? מה קורה פה? משנותן תמונה שלו בעירום, גם אם אחרי קשר ידידותי ארוך, הוא חתיכת זונה (כן, גם גברים!) שלא מעריך את עצמו בגרוש. גועל נפש. שמישהו מבקש תמונה שלי בעירום אני מיד מנפנפת אותו עם קללות, כמו שמגיע לו.

קודם כל תרגעי...

אני שאלתי לבי קשר ארוך טווח, לא אמרתי שאני רוצה עכשיו, אפשר גם עוד כמה חודשים שנה, העיניין זה שהיא אמרה אף-פעם! חוץ מזה אני גם לא בקשתי ערום, רק לראות מראה כללי, לבוש! אז כמו שכתוב בספר בישול מרוקאי - "קודם כל תרגעי!".

BurgerQueen

New member
אז לא צריך

לא רוצה לא צריך. אז חפש מישהי שמוכנה לתת תמונה. גם אני לא נותנת תמונה שלי לכל אחד, תלוי מי זה, מה הוא אומר, מה כיוון השיחה וכו. לרוב הבנים אני לא נותנת (לפחות לא לישראלים), אבל לפעמים שאני רואה שהבחור נחמד, ראש טוב, ושיש לו בראש יותר מסקס (האמת אני בכלל לא מחפשת סקס) ושטויות של ילדים, אז אני נותנת תמונה. אבל למה שכל אחד ירצה לתת תמונה? לא רוצה, שלא תיתןץ זכותה המלאה. גם לא לבושה במעיל. אם זה כ"כ חשוב לך חפש מישהי שכן תיתן תמונות.

למעלה