שאלה על החברה הוירטואלית החדשה שלי

אז ככה

מצורת הדיבור והדגל....בחתימה אני לא מבין כנראה שאתה לא סטרייט אבל לא ברור לי באם זה אתה או את. נשמח לקבל תשובה, וסליחה על הבורות שלי בנושא.

BurgerQueen

New member
מממממ אוקיי ../images/Emo3.gif

אני בחורה בנשות ה30 המוקדמות (בקיצור זקנה), נשואה עם ילדים, מגדירה עצמי בי סקסואלית ללא נסיון עם נשים (עדיין). אני שמתי את התמונה הזו כי אני אוהבת נורא נורא בחורים הומואים או בי (וגם סטרייטים) יפים, עדינים, רזים, בפוזות רומנטיות חמודות ועדינות (יש לי מליון תמונות כאלו במחשב). אני גם מאוהבת בבראיין מולקו מפלסיבו.

nescaffe

New member
את מכסחת את האחרים ולך מותר?

כדאי שתחליטי כבר בגיל 30 אם את דו מינית או לא. האם בעלך דו מיני גם כן?

BurgerQueen

New member
מי אתה שתגיד לי מה להיות

יש אנשים שמגלים את המיניות שלהם בגיל 16 יש בגיל 30 ויש בגיל 40. מה זה משנה? אני לא בוגדת, אם זו השאלה. אין לי נסיון מיני עם נשים, ועם גבר אחר לא בגדתי מעולם וזה לא מעניין אותי. לא יודעת אם בעלי דו מיני או לא, מנחשת שלא, לא דיברתי איתו על זה. גם לא מעניין אותי, כי מבחינתי אם יילך עם גבר זה לא כמו עם אישה. זה לא מזיז לי, זה רק מושך ומעניין אותי, כי אני מאד אוהבת הומואים ודו מיניים (בכלל מובן) ולא רואה במה שהם עושיפ דבר דוחה או מוזר, ממש להפך.

eyal0160

New member
וירטואלי עד הסוף

אם וירטואלי אז שיהיה עד הסוף. יש לך כבר משהו יפה אתה עלול להתאכזב לא חבל. הרי במילא אתה לא מתכוון להעביר את זה לפסים מעשיים.

BurgerQueen

New member
יש צדק בדברייך ../images/Emo98.gif

לי יש חברה מאיטליה איתה אני מתכתבת כבר 3 חודשים כמעט. היא סטרייטית, אבל אני קצת מאוהבת בה, אם כי אני לא אמרתי לה את זה ולא מתכוונת לומר לה. היא לא שלחה לי תמונה שלה (אני שלחתי כמה), אבל לפי התיאור שלה היא ממש לא משהו. מצד אחד אני סקרנית פחד, כי אני מתה לראות עם מי אני מתכתבת כל יום, מצד שני אני מפחדת שהיא ממש מכוערת. למרות שאין לי סיכוי איתה, היא גם ככה לא בקטע, עדיין אני מפחדת להתאכזב. אז לא אכפת לי שאין לה בנתיים תמונה. לפעמים עדיף בלי. אם אין לך תדמיין! יותר טוב מלהתאכזב לא?

יליולה

New member
תשובה לא שובבה

יש לכם קליק מצויין למרות שלא ראית אותה. אתה אוהב להשתמש במצלמה, היא לא ושיקוליה עימה. עכשיו שאלה- ממה נוצר הקליק? ממה אתה מרוגש? אני אגיד לך ממה... מהשיחות מהכימיה מההתאמה תמונה אחת שווה אלף מילים אם מדובר בוירטואליה, אני נגד תמונות, זה יכול להרוס לך אבל קח בחשבון שגם לה. היא מסרבת להחשף, עזוב את זה אתה מרוגש וכיף לך כיף לה , תמשיכו ככה ותזכור , כשאתה מפעיל לחץ אתה מרחיק אותה.

לא התכוונתי ללחוץ....רק להשאיר פתח

ושאני אומר פתח יש לזה הרבה משמעויות....טוב אני שובב

למעלה