שאלה על החינוך...

mean girl 16

New member
הוא פרופסור

מרצה בטכניון אם אני לא טועה. רכש חדש של שרון. עוד לא ידוע כל כך מה חזונו בקשר למערכת החינוך.

תומרס1

New member
הוא היה יו"ר מועצת שינוי גם, ואני

באמת לא יודע מה עמדותיו לגבי החינוך... צריך לבדוק אבל בטח שיפורסם המצע של המפלגה תהיה גם התייחסות לחינוך..

bhnadav

New member
פרופסור אוריאל רייכמן,

הוא נשיא המרכז הבינתחומי בהרצליה ויו"ר מועצת שינוי לשעבר.

תומרס1

New member
אז מן הראוי שלא תכתוב סתם

על רונית תירוש שהיא נעל... לא מכובד כל כך... ואני באמת לא מכיר אותה או את דעותיה.. היא די חדשה כאן בסביבה.. אבל לבוא ולהגיד משהו בלי לתת הסבר????

sknr 1

New member
אני לא כותב סתם...

ואני עומד מאחורי מה שכתבתי ו- אני לא חייב לפרט את סיבותי האישיות !! ונעל זה הביטוי הכי פחות חמור שמצאתי, לתיאורה של המחדל. היא לא התאימה לתפקידה הקודם, למה לפי דעתך תתאים לתפקידה החדש ???

תומרס1

New member
אתה מפזר פה כל מיני דברים...

לא התאימה לתפקיד הקודם... אבל למה? תסביר את עצמך... אתה לא יכול לכתוב כאלו דברים בלי לפרט ונעל? זה לא דרך מכובדת לכתוב...

sknr 1

New member
הכי טוב לפזר.....

תגיד אתה חושב שהיא התאימה לתפקידה הקודם ?? (מנכלית מישרד החינוך) אתה חושב שהתחום עליו היא היתה אחראית, סיגסג בתקופת שהותה שם ??

תומרס1

New member
קודם כל שגשג :)

תראה היא הייתה מנכ"לית משרד החינוך נכון אבל הייתה שרת חינוך ששמה לימור לבנת או בכינויה לימי, היא הייתה שרת חינוך טובה??? מה משרד חינוך עושה אם לא מוציא לפועל החלטות של שר החינוך? או כל משרד אחר? כל משרד כפוף לשר או לשרה... רונית תירוש התמודדה עם הרבה דברים קשים שלימור לבנת עשתה ולפעמים אפילו לבנת השאירה אותה לבד מול כל המערכת גם של הסתדרות המורים וארגון המורים, הרבה פעמים היא הייתה לבד וחטפה את כל הצעקות של כולם... אז.. קצת כבוד...

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

רונית תירוש לכשעצמה היא אשת חינוך ראויה. היא באה לאחר שנות ניהול בחינוך, מעורה בכל מה שקשור לנושא והצליחה עד כה. היא הובאה ע"י לימור לבנת להיות מנכ"לית משרד החינוך (יש לזכור כי מדובר במשרת אמון), ושתיהן יחד עשו את מה שהם ראו לנכון לעשות. יכול להיות שחלק מהדברים היו טעויות, יכול להיות שלימור לבנת הביאה לבעיות, יכול להיות שהיו לחצים יותר מדי גדולים מצד המורים, יכול להיות שרונית תירוש קרסה תחת הנטל שהיה כבר ביותר, ועוד ועוד. מה שכן, וגם אם נעשו טעויות, אני חושב שרונית תירוש היא אשת חינוך ראויה, ואנו ניווכח בעצמו אם היא גם אשה שיכולה לתרום לחברה כולה וכו'. זה שהיא נפלה על קדנציה קשה עם לימור לבנת ונאלצה לספוג הרבה ממה שהופנה נגד לימור לבנת גם מסיבות אישיות, לא אומר שהיא לא ראויה.

sknr 1

New member
לפי מה שכתבתה אפשר לחשוב....

שאתה עובד אצלה ! היא ממש לא משדרת אכפתיות ואמון ולפי דעתי לא מתאימה לתפקיד.

תומרס1

New member
לא צריך לעבוד אצל אף אחד

בשביל להגיד עליו מילים טובות, נדב לפחות מבסס את מה שהוא אומר בניגוד אליך שאתה זורק דברים וטוען שוב ושוב ושוב שהיא לא מתאימה לתפקיד או לא ראויה בכלל או מה שאמרת "נעל". הכל אצלך באויר אתה לא מבסס כלום..

sknr 1

New member
תמיד נוח ליזרוק את האחריות למעלה...

גם על ליבנת חבלה, אני לא ממש מישתגע... אבל לפי דעתי תירוש לא מתאימה לתפקיד ציבורי.

למעלה