שאלה על החינוך...

תומרס1

New member
אתה שוב טוען שהיא לא ראויה

אבל אתה לא מסביר למה אתה חושב ככה... אני מסכים מאוד עם נדב שהיא אישה בהחלט ראויה ויכולה לתרום הרבה כאשת ציבור.. לגבי לימור לבנת אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שהיא עוד תעשה הרבה רע לליכוד, היא תמיד במשחקים הפוליטיים הבלתי נסבלים...

sknr 1

New member
בחייך .....

תיראה את הבן אדם שעומד מולך ! ותיראה איך הוא מדבר (קצת אינטואיציה בבקשה...) ותיראה מה הוא עושה - רונית = מחממת את הכיסא אולי ביגלל זה הפוליטיקה שלנו מלאה באנשים שלא מתאימים לתפקידם !

sknr 1

New member
טופ אני סימתי את מה שיש לי להגיד

ואני יסיים במה שהתחלתי רונית תירוש = נעל הינה תיראו (תימצאו את ההבדל) ----------->>> --------------------->>> ------------------------------->>>

sknr 1

New member
הינה יותר איתי

כדיי שאולי ימצא הבדל (אפילו שאין....

sknr 1

New member
רוצה לשחק מישחק ??

כנס חותם מרכז הכנסים שפיים 26.5.2005 רונית תירוש ישבה ליד אריה סקופ - ממיקרוסופט (קשה ליקרא כי הקטנתי את התמונה) השלם את הבועה הריקה של רונית תירוש....

דווידו

New member
רונית תירוש עבדה תחת ליבנת

היא ישמה את המדיניות של לימור ,ודי הסכימה איתה בכל ושיתפה איתה בארס החינוך בישראל אם תירוש לא היתה מסכימה אעם הצעדים של ליבנת היתה כבר מזמן מתפטרת מתפקידה ,זה מראה שהשקפוטתיה לגבי משרד החינוך לא רחוקים מזה של ליבנת

תירוש- היחידה שהתנגדה למדיניות

תירוש התנגדה לליבנת תמיד- רק מי שעבד במשרד ==יודע בוודאות,היא הובילה חינוך אחר, איכותי למען התלמידים-בגרות מועד ב ומועד ג', איפה זה היה עם ליבנת?...עמוק בפנים,ליבנת הצהירה לא פעם שאינה מבינה כלום בחינוך,עד שהרסה את המדינה עם דוברת....וחבריו,ו"נלחמה" בתירוש בתוך המשרד. מי ששמר על משרד החינוך- מי ששמר על מדיניות מכובדת עם צרת החינוך=היתה רק תירוש ,שרק בזכותה החינוך צעד קדימה===למרות לימור ליבנת ההרסנית

למעלה