שאלה על הטרדה מינית-ילדה בת 3.5

mimishh

New member
שאלה על הטרדה מינית-ילדה בת 3.5

יש לי ילדה בת שלוש וחצי, היום היא סיפרה לי שהבן של המטפלת בן 24 , נגע לה בפושפוש. ולא פעם אחת. האם יתכן שילדה שלא משקרת ..ובאמת חכמה ומקסימה, תשקר? אני נוטה להאמין לה. עד איפה שקר יכול להגיע? תודה מראש

שט אנה

New member
אם תראי לה שאת מסופקת ולא בטוחה היא לא תגלה

לך כלום יותר. נראה לך שילדה בגיל כזה תמציא כזה דבר??? ועוד מספר פעמים ואת מחכה??? למה לא לקחת אותה לרופא? למה את לא חוקרת לעומק? למה את מפחדת על חשבון הבת שלך?

mimishh

New member
קודם כל- תודה ../images/Emo20.gif

אני כן מאמינה לה! אני בלכתי למטפלת באותו יום, היא קיבלה את זה רע. הבן שלה מכחיש...(כמובן) והיא לא עובדת יותר איתנו. כבר הייתי אצל רופא. וזה בתהליך. כשכתבתי את ההודעה כבר האמנתי לילדה שלי..רש שהייתי המומה ולא ממש רציתי להאמין... אני אעדכן. :)

תאמיני לה!

ילדים בגיל הזה לא משקרים. אין כאן עניין של עד איפה שקר יכול להגיע. יש כאן עניין של הבחנה בין מציאות לדמיון. את, כאדם בוגר יודעת מה זה שקר ואת יודעת כשאת משקרת. הבן שלי, בן 4 לפעמים משקר (אבל מיד רואים לו את זה בעיניים). השקרים בגיל הזה נובעים בדר"כ מחוסר הרצון לקחת אחריות על דברים "רעים" שהם עשו. לא על דברים כאלו.

למה את בכלל מעלה שאלה

של ספק???? אם היא אמרה משהו בסגנון הזה, כנראה שמשהו קרה!!! מה בדיוק זה כבר סיפור אחר , אבל את חייבת לתת לה הרגשה שאת בצד שלה ומאמינה לכל מילה שלה. תחשבי רגע- האם את מחנכת אותה ליצירת אמון בינכן? האם את משקרת לה? "הודעות" מהסוג הזה משמעותיות ביותר ביצירת הבטחון העצמי והערך העצמי של הילדה, התגובה היא קריטית! תאמיני לה! ותראי לה שאת עושה משהו בנדון!!!

nitzan111

New member
להתלונן במשטרה!!!

ברור שהוא יכחיש! והמטפלת החצופה, מה זה "לא קיבלה את זה יפה"?. דחוף תלונה במשטרה. קשה לי להאמין שילדה בת שלוש וחצי היתה ממציאה כזה דבר.

tapuz1232

New member
ללכת למשטרה

אני גם בעד להודיע למשטרה. אני לא חושב שילדה בת 3.5 יכולה להמציא כזה דבר. *** הבלוג ***

למעלה