שאלה על הספר של גרולינג

fliperit

New member
שאלה על הספר של גרולינג

ריתי בספר שההוא מחמם קצת את הפרלינים לפני הסגירה כדי שהסגירה תהיה טובה יותר. נראה לי מאוד מסוכן, וכשאני מטמפררת היטב ודואגת לשמור על עובי כונכיה וסגירה טובים אין לי בעיה של היפרדות הסגירה. מישהו מכם עובד כמוהו? זה לא עלול להרוס את הטמפרור או לגרום לגנאש, שהתייצב כבר, להתמזג עם הסגירה?
 
צריך להיות מאוד זהיר

המטרה היא שרק הקצוות של הקצוות של התחתית של הפרלין יהיו בהתחלה של ההתחלה של הנמסות.

הדבר היחידי שאני ראיתי שזה משיג זה שאם נוגסים בפרלין ואוכלים חצי ממנו, התחתית לא נפרדת מהחצי השני.

בכל מקרה זה לא חובה.
 
למעלה