שאלה על הספר של גרולינג
ריתי בספר שההוא מחמם קצת את הפרלינים לפני הסגירה כדי שהסגירה תהיה טובה יותר. נראה לי מאוד מסוכן, וכשאני מטמפררת היטב ודואגת לשמור על עובי כונכיה וסגירה טובים אין לי בעיה של היפרדות הסגירה. מישהו מכם עובד כמוהו? זה לא עלול להרוס את הטמפרור או לגרום לגנאש, שהתייצב כבר, להתמזג עם הסגירה?
ריתי בספר שההוא מחמם קצת את הפרלינים לפני הסגירה כדי שהסגירה תהיה טובה יותר. נראה לי מאוד מסוכן, וכשאני מטמפררת היטב ודואגת לשמור על עובי כונכיה וסגירה טובים אין לי בעיה של היפרדות הסגירה. מישהו מכם עובד כמוהו? זה לא עלול להרוס את הטמפרור או לגרום לגנאש, שהתייצב כבר, להתמזג עם הסגירה?