שאלה על הפרק של היום

lightanddark

New member
שאלה על הפרק של היום

האם סילה וורד עוזבת את הסידרה? ולמה קמרון הייתה צריכה לעשות בדיקת איידס?

כשאתם עונים על השאלה הראשונה

סמנו ספוילר. קמרון הייתה צריכה לעשות את הבדיקה בגלל שמטופל שהיה לו איידס השתעל עליה דם שיכול להיות שחדר אל הגוף שלה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

נכון לרגע זה (כלומר, עד סוף עונה שנייה), כן. אני כולי תקווה שהיא חוזרת מתישהו בעונה שלישית עם איזה תינוק ואומרת להאוס- it's yours
אבל לא הייתי בונה על זה

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

אוווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפ
למה התפתתי לקריאת הספוילר? למה? למה? אגב.. תומכת בתיאוריה שלך!!!!

../images/Emo58.gif

לא יודעת אם היא חוזרת או לא, אבל משו אחד בטוח - באתר הרשמי של הסדרה היא עדיין מופיעה כחברה בצוות השחקנים הראשי של הסדרה... אז... יו נבר נאו...

מוזר ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

כי היא אפפעם לא הייתה בצוות הראשי, היא תמיד הייתה בתור special guest star. או משהו בסגנון...

../images/Emo58.gifהיא מופיעה כחלק מהצוות

במקום שהם כותבים על כל השחקנים הראשיים את הביוגרפיות שלהם ושל הדמויות שלהם, אז פשוט הנחתי שיש סיבה למה היא עדיין שם...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif תני לי להגיד לך ש..

נכון לכרגע, אין סיבה לכך. תמיד יכול להיות שמה שאני רוצה שיקרה יקרה בהזיות של האוס. הממ..

../images/Emo58.gif

דייויד שור אמר שאין תוכניות להחזיר את וורד לסדרה בהמשך - לפחות לא בעתיד הנראה לעין.

ואתה אשקרה עומד להאמין לאדם עם הכי

הרבה אינטרסים לבלבל אותנו כדי שכשזה יקרה נהיה מופתעים והכל... (למה אין סמיילי עם גבה מורמת באייקונים למען השם, זה מצרך בסיסי!!!)

אני מאוד מקווה שהיא לא תחזור

לטעמי, לא היתה כימיה בין סילה וורד ליו לורי, למרות שוורד השתפרה בפרקים האחרונים בהם הופיעה. תכלס, וורד היא שחקנית בינונית, שנבחרה לתפקיד, להערכתי, משום שהיא בגיל המתאים ונראית טוב לגילה (בגלל הבוטוקס). היא לא משתווה ללורי מבחינת רמת המשחק, והפער ביניהם צרם לי לכל אורך הדרך.

למעלה