שאלה על הפרק של היום

ראיתי אותה בכמה סדרות וסרטים

ובכולם היא שיחקה את אותה דמות. כלומר, זו לא היתה אותה דמות, אבל דרך המשחק שלה השטיחה לחלוטין את הדמויות, והפכה אותן לזהות זו לזו. מסיבה זו אני לא מעריכה אותה במיוחד כשחקנית.

lightanddark

New member
אני ממש לא אוהבת אותה....

אפילו שונאת אבל להגיד שהיא לא שחקנית טובה!!! היא שחקנית מעולה עוד מימי "אחיות" והיא ממש לא משחקת את אותה הדמות אולי התבלבלת בינה לבין טום קרוז זה נקרא לשחק את אותה הדמות

לא התבלבלתי

ואני עומדת על דעתי. אני לא "שונאת" אותה, או אף אחד אחר, פשוט לא מעריכה אותה במיוחד כשחקנית.

Hieros Gamos

New member
לא אכפת לי כל כך../images/Emo58.gif

ואני מתכוונת מהבחינה שהיא תחזור או לא תחזור. בגלל שהפרק הראשון שראיתי של הסידרה היה three stories <בורחת מאופיר> ואח"כ ראיתי את honeymoon לפני שהתחלתי את כל הסידרה מההתחלה (והגעתי לפרק 10 של עונה שנייה) הייתי נורא פרו-האוסטייסי. לא היה לו *באמת* שום מערכת יחסים נורמלית עם אף אחד אחר, קמרון מעצבנת נוררראא, בעיקר בעונה הראשונה, ולא הייתי עדיין בקטע של ווילסון/האוס או ווילסון/קאדי, סתם כי זה נראה לי אז מוזר (לזכור שכל ה"תקופה" הזאת היא בערך שבוע כן?) אז הייתי נורא בעדם וזה נדבק כזה. עכשיו ממש לא אכפת לי עם מי הוא יהיה, אם בכלל, כל עוד זה לא פורמן או צ'ייס. אני מעדיפה את ווילסון ואז קאדי אבל באמת שלא כל כך משנה לי.. אני פשוט חושבת שזה יהיה ממש מצחיק אם הוא פתאום רואה אותהעם תינוק עם עיניים הכי כחולות בעולם והוא כזה יסתכל עליה בשוק ואז היא- it's yours ואז קליפהאנגר ל4 חודשים הקרובים. רק תחשבו כמה מרושע זה יכול להיות

או שזה יהיה בפרק סוף העונה באחת

מהעונות הבאות... ואז כשתהיה אמורה להתחיל העונה שאחרי יהיה אסון או משו (טפו טפו טפו חס ושלום ושלוש דפיקות על השולחן עם היד..) וידחו את התוכנית...
(מניאקים...)

Hieros Gamos

New member
זה באמת נורא אבל זה לא יקרה כי

מודיעים על ביטול של התוכנית לרוב מראש...כאילו, רשמית מודיעים מאוחר אבל לביטול בדרך כלל יש שמועות מראש אז לא סביר שיעשו את זה..אני מקווה

הם לא יודיעו אם תתחיל מלחמה, או

אם יהיה פתאום רעידת אדמה חזקה או טורנדו קטלני, או שסוף העולם יגיע... אני יודעת.... אני פסימית..... מגן בפיסיקה יכול לעשות את זה לאנשים.....

לפעמים לא יודעים מראש ../images/Emo29.gif

יש סדרות שפשוט לא שורדות את הסוויפס ואז הן נשארות עם סיום לא סגור או משהו דומה, כי לא היה להם זמן להכין משהו רציני.

Hieros Gamos

New member
כן, אמרתי שזה עשוי לקרות אבל לרוב

יודעים או חושדים מראש. אבל סידרה שנמצאת ברייטינג של 20 מיליון איש לשבוע כנראה לא תרד בסוויפס ל4 מיליון, זה לא כל כך הגיוני, אז בינתיים אתם יכולים להיות רגועים

Hieros Gamos

New member
פסימיסט נוירוטי שכמוהו../images/Emo6.gif

או בקיצור, בריטי (שחושב שהאלים <דגש על רבים> are watching at all times
)

למעלה